- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birazdan yine ovu test yapıcam ama ben bu güne kadar yaptiklarimin resmini yükleyim bir bakın kızlar Eki Görüntüle 1781872
Umut fakirin ekmeği umutlanmadan olmaz ama yine de hayal kurmamak lazım benim akıntım değişik şekillerde hergün oldu senin ne durumda
En üstteki en son yaptığım yeniden koyulaşmaya başladı sanki
Kuru değilim ama öyle fazla bir akıntım da yok
shojiiiiii tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik? iyi misin,bebişin nasılll???? bu ay ben yine kimyasal gebelik atlattım yaa kızlar, 4 aydır korunmuyorum,2 kere kimyasal gebelik atlattım..2 gün önce histeroskopi yapıldı, miyom çıkardı 2,5 cm rahim içinden ve kanalda tıkanıklık vardı o açıldı, sanırım bu sebepten bebiş yerleşemeyip atılıyormuş... seninle yazışmıştık hatırlarsan 2 hafta önce falan, adetim 5 gün gecikti, kan değeri 12 küsurdu, 2 gün sonra 25 küsur oldu ama regl geldi ve bebiş gitti..bakalım önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık....Fazla olmuyor zaten az oluyor.. Mesela benim akıntım çok koyu kıvamlıydı herkeste aynı olcak diye birşey yk tabiki
shojiiiiii tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik? iyi misin,bebişin nasılll???? bu ay ben yine kimyasal gebelik atlattım yaa kızlar, 4 aydır korunmuyorum,2 kere kimyasal gebelik atlattım..2 gün önce histeroskopi yapıldı, miyom çıkardı 2,5 cm rahim içinden ve kanalda tıkanıklık vardı o açıldı, sanırım bu sebepten bebiş yerleşemeyip atılıyormuş... seninle yazışmıştık hatırlarsan 2 hafta önce falan, adetim 5 gün gecikti, kan değeri 12 küsurdu, 2 gün sonra 25 küsur oldu ama regl geldi ve bebiş gitti..bakalım önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık....
shojiiiiii tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik? iyi misin,bebişin nasılll???? bu ay ben yine kimyasal gebelik atlattım yaa kızlar, 4 aydır korunmuyorum,2 kere kimyasal gebelik atlattım..2 gün önce histeroskopi yapıldı, miyom çıkardı 2,5 cm rahim içinden ve kanalda tıkanıklık vardı o açıldı, sanırım bu sebepten bebiş yerleşemeyip atılıyormuş... seninle yazışmıştık hatırlarsan 2 hafta önce falan, adetim 5 gün gecikti, kan değeri 12 küsurdu, 2 gün sonra 25 küsur oldu ama regl geldi ve bebiş gitti..bakalım önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık....
maşşalllahhhh size. çoook güzel sağlıklı keyifli bi hamişlik dönemi geçirir,sağsağlim sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah tatlımmmmmBizde 5+3 olduk keseyi gördük kalp atışı 7. haftada bakılacak inşallah herşey yolunda gider bebiş sağlıklı olur
maşşalllahhhh size. çoook güzel sağlıklı keyifli bi hamişlik dönemi geçirir,sağsağlim sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah tatlımmmmm
aynen canım yaaa hayal kırıklığı oluyor bakalım kısmet bu ay korunma verdi ama uyar mıyım bilmiyorum ovulasyona son 4 gün kaldı...kararsızım..var mı acaba burada histeroskopi yaptıranlar? sonrasında korunmalı mıyım ki???Aaaa tatlım çok geçmiş olsun ya üzüldüm vallahi ama tıkanıklık açıldıysa kesin bu ay hamilesin inşallah
inşallah canım yaa,umarım yüzüp kuyruguna gelmişimdiramin canım inşallah darısı başına bir dahaki aya dilerim
aynen canım yaaa hayal kırıklığı oluyor bakalım kısmet bu ay korunma verdi ama uyar mıyım bilmiyorum ovulasyona son 4 gün kaldı...kararsızım..var mı acaba burada histeroskopi yaptıranlar? sonrasında korunmalı mıyım ki???
süpersin tatlım, antibiyotik kullanıyorum ya zararı olur mu diye korktum, bi de rahimde ilaçlı sıvı falan varsa diye...sen neden oldun histeroskopiBen varım . Buna çektirdim korunun demediler bizde korunmadik. Sadece iki gün ve sonra devam ettik . Etkilemiş olmayim ama korunma bence
karıştırdın canım benim ben de hsg yapıp korunmamıştım,bu ameliyat, miyom çıkardı falan...Bu histeroskopi hsg değilmi karıştırdım mı yoksa
karıştırdın canım benim ben de hsg yapıp korunmamıştım,bu ameliyat, miyom çıkardı falan...
tamam kuzum sizin de topikte bilen çıkarsa bi etiket atıverin hooop gelirim,öptüm hepinizi,bi araştırayım benAyy tamam pardon o zaman . Bir araştır bakalım belki bir şey bulursun. Birde antibiyotik kullanıyormuşsun bilemedim şimdi