Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Fazla olmuyor zaten az oluyor.. Mesela benim akıntım çok koyu kıvamlıydı herkeste aynı olcak diye birşey yk tabiki
shojiiiiii tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik? iyi misin,bebişin nasılll???? bu ay ben yine kimyasal gebelik atlattım yaa kızlar, 4 aydır korunmuyorum,2 kere kimyasal gebelik atlattım..2 gün önce histeroskopi yapıldı, miyom çıkardı 2,5 cm rahim içinden ve kanalda tıkanıklık vardı o açıldı, sanırım bu sebepten bebiş yerleşemeyip atılıyormuş... seninle yazışmıştık hatırlarsan 2 hafta önce falan, adetim 5 gün gecikti, kan değeri 12 küsurdu, 2 gün sonra 25 küsur oldu ama regl geldi ve bebiş gitti..bakalım önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık....

Aaaa tatlım çok geçmiş olsun ya üzüldüm vallahi ama tıkanıklık açıldıysa kesin bu ay hamilesin inşallah

Bizde 5+3 olduk keseyi gördük kalp atışı 7. haftada bakılacak inşallah herşey yolunda gider bebiş sağlıklı olur

Bizde 5+3 olduk keseyi gördük kalp atışı 7. haftada bakılacak inşallah herşey yolunda gider bebiş sağlıklı olur
maşşalllahhhh size. çoook güzel sağlıklı keyifli bi hamişlik dönemi geçirir,sağsağlim sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah tatlımmmmm

Aaaa tatlım çok geçmiş olsun ya üzüldüm vallahi ama tıkanıklık açıldıysa kesin bu ay hamilesin inşallah
aynen canım yaaa hayal kırıklığı oluyor bakalım kısmet bu ay korunma verdi ama uyar mıyım bilmiyorum ovulasyona son 4 gün kaldı...kararsızım..var mı acaba burada histeroskopi yaptıranlar? sonrasında korunmalı mıyım ki???

Ben varım . Buna çektirdim korunun demediler bizde korunmadik. Sadece iki gün ve sonra devam ettik . Etkilemiş olmayim ama korunma bence

Ben varım . Buna çektirdim korunun demediler bizde korunmadik. Sadece iki gün ve sonra devam ettik . Etkilemiş olmayim ama korunma bence
süpersin tatlım, antibiyotik kullanıyorum ya zararı olur mu diye korktum, bi de rahimde ilaçlı sıvı falan varsa diye...sen neden oldun histeroskopi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…