Kizlar bat 6gun var gogusler sismeye basladi ayaklRim bacaklarimagriyor usuyorum sinirlerim bozuk Allahim l utfet lutfrt ki gelsin bebek
hergünnnBu arada benim test biraz önce silikleşmiş. Ne zaman ilişkiye girmek gerekiyor acaba amannnn valla bıktım yawww .
Amin canım ama belirtiler gitti bir varmış, bir yokmuş gibi şimdi bişey hissetmiyorumhadi hayırlısı inşallah bebişin seninledir tatlım
Amin canım ama belirtiler gitti bir varmış, bir yokmuş gibi şimdi bişey hissetmiyorum
kız gittim hormon testi yaptırdım olmazsa gel demişti Ama bu sefer özel e gideyim diyorum .Dr karar veriyorneye bakacağınaValla bu ayda hamile değilsen hemen doktora gitmelisin artık hsg mi çekilir yoksa yumurtlamana mı bakılır bir çaresi bulunur ben iyi ki erkenden doktra gitmişim diyorum yoksa hala bekliyor olabilirdim....
sen demi gebeliğinden bişey hatırlamıyorsun? Hadi benim belirtim olmaıştıGöğüslerde iğne batması gibi bir his olurmu kızlar?
sen demi gebeliğinden bişey hatırlamıyorsun? Hadi benim belirtim olmaıştı
Sanki ilk defa hamile kalacakmış gibi oluyor insan Sanki 9 ay karnında taşı büyüt emzir şaka gibi Allahın bir lütfu işte Tekrar yaşatsın Rabbim.Yok kız nerdeeeeee. 13 sene olmuş ne bilim unuttum gitti
Sanki ilk defa hamile kalacakmış gibi oluyor insan Sanki 9 ay karnında taşı büyüt emzir şaka gibi Allahın bir lütfu işte Tekrar yaşatsın Rabbim.
kız gittim hormon testi yaptırdım olmazsa gel demişti Ama bu sefer özel e gideyim diyorum .Dr karar veriyorneye bakacağına
Göğüslerde iğne batması gibi bir his olurmu kızlar?
Birde idrarimda çok fazla beyaz tortular var
Beyaz tortu varsa akıntından var o zaman akıntı kesilmesse hamilesin tebbrikler :)
Oyyy gülüm deme gı öyle tuhaf oluyorum. Hele o hayal kırıklığı yokmu offf . Göğüslerde ki iğne batması arada sırada oluyor 2-3 saniyelik birden cız diye bazı yerlerden batıyor. Ne biçim tarif ettim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?