Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ya bu yumurtlama testleri eczanede ne kadar ben netten almıştım o yüzden tek fiyatlarını bilmiormm tek tek alan varmı hatunlar?

kızlar benim hastalığım gecikti doktora gittim tarlusal verdi kullandım ama hala hasta olmadım hiç tık yok yani. Hamile kalmış olabilir miyim bu ilacı kullanmafdan önce test yapıldı ama sonrasında ilacı kullanırken yani kalmış olabilir miyim?? yine doktora gidicem yine ilaç yazacak ama ya hamileysem kan da çıkar mı? Nolur bi fikri olan yazsın kafayı yicem ben artık.

Amin canım ama belirtiler gitti bir varmış, bir yokmuş gibi şimdi bişey hissetmiyorum

Valla bu ayda hamile değilsen hemen doktora gitmelisin artık hsg mi çekilir yoksa yumurtlamana mı bakılır bir çaresi bulunur ben iyi ki erkenden doktra gitmişim diyorum yoksa hala bekliyor olabilirdim....

Valla bu ayda hamile değilsen hemen doktora gitmelisin artık hsg mi çekilir yoksa yumurtlamana mı bakılır bir çaresi bulunur ben iyi ki erkenden doktra gitmişim diyorum yoksa hala bekliyor olabilirdim....
kız gittim hormon testi yaptırdım olmazsa gel demişti Ama bu sefer özel e gideyim diyorum .Dr karar veriyorneye bakacağına

kız gittim hormon testi yaptırdım olmazsa gel demişti Ama bu sefer özel e gideyim diyorum .Dr karar veriyorneye bakacağına

Ya tamam tatlım hormon testi yaptırdın da, ya tüplerin tıkalıysa ya yumurtların gelişmiyorsa çatlamıyorsa ne bileyim bikere daha git bence

Beyaz tortu varsa akıntından var o zaman akıntı kesilmesse hamilesin tebbrikler :)

Oyyy gülüm deme gı öyle tuhaf oluyorum. Hele o hayal kırıklığı yokmu offf . Göğüslerde ki iğne batması arada sırada oluyor 2-3 saniyelik birden cız diye bazı yerlerden batıyor. Ne biçim tarif ettim ama

Umut fakirin ekmeği umutlanmadan olmaz ama yine de hayal kurmamak lazım benim akıntım değişik şekillerde hergün oldu senin ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…