Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat Nezaman?Kızlar şimdi bir ovulasyon testi daha yaptım sonuç öğlen de böyleydi , şimdide böyle Eki Görüntüle 1778826
Yimurtlamadiuna gore bebis olabilir brnim de 19 gunum soldaki 16. Gunumxsagdakivyumurtlama 14 gun olduSat Şubat 8 ama bat ne zaman inan bilmiyorum çünkü 29 ile 31 gün arasında değişiyor bir kaç aydır
28 subati bekliyorum 8 gun var bat a ama henuz hic bir belirtim yok canimyunus_ciklet sende bir yenilik varmı nasıl gidiyor denemeler :)
Yok bayagi koyu canim egervtumurtlamiyorsan bebistir bebis :)Resimde pek belli değil ama çıkan çizgi kontrol çizgisinden daha koyu
Yok hic edemedim 1 saatlik idrar Baba l sivi aliim vardi meraktancyaptim canimvoylesineAnladım canım. Peki sıvı alımına dikkat ediyormusun test için ?
Yok bayagi koyu canim egervtumurtlamiyorsan bebistir bebis :)
Ozaman calis sen buun yarin kacirma.Bide hsg den sonra cok gebe kalan oliyo canim aciliyorBu gün 13. Günüm neredeyse tam 14. Günü yumurtlama olucak. Bebek olduğunu sanmıyorum çünkü adetin 8. Günü hsg çekildi ve sonrasında akintilar başladı. Ben bu sefer özellikle sıvı alımına dikkat ederek yaptım testi inşallah bu sefer tutar :)
Ozaman calis sen buun yarin kacirma.Bide hsg den sonra cok gebe kalan oliyo canim aciliyor