- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Pko varmiydi canim sende yoksa guzel bence
Pko varmiydi canim sende yoksa guzel bence
kız sen gir bir hcg al valalhi bak tuttu senin herhalGünaydın kızlar. Benim ovu test bu günde pozitif tuhaf
Bat a kaç gün var canım ?Günaydın kızlar. Benim ovu test bu günde pozitif tuhaf
Bat a kaç gün var canım ?
Ne guzel canim masallah diyelimGünaydın kızlar doktordan geliyorum keseyi gördük allahın izniyle 15 gün sonra kalp atışları için bakacağız dedi ama açlık şekerim 120 çıktı doktor 95 olması lazım dedi uygun diyet ve spor yapacaksın dedi..
Uff bu ay da husrannnn.ya kızlar bısey sorucam 28 gunde bır adet oluyordum.eşim korunuyordu.korunmayı bırakalı 3 aydır 25 gunde bıre indi bu nıye kı
Dusunmuyorum guya ama oyle mı dersınÇok kafaya takip strese girdiğin için
Dusunmuyorum guya ama oyle mı dersın
Hemen canim denek gec yumurtladinBu arada benim test biraz önce silikleşmiş. Ne zaman ilişkiye girmek gerekiyor acaba amannnn valla bıktım yawww .
Dusunmuyorum derken tabıkı ıstıyorum ama saplantı halınde stres halinde degıl demek ıstedımDüşünmesek burda ne işimiz var tatlım. Bende 28 günde bir adet oluyordum ama artık ne zaman olucağımı bilmiyorum. Bir 31 oluyor bir 29 . Stres yapmamak ve kafadan atmak çok önemli
Dusunmuyorum derken tabıkı ıstıyorum ama saplantı halınde stres halinde degıl demek ıstedım
hayırlısı canım 1 yıl geçtiyse dr çıkmalısın.Yine husran ne çok umutlanmistin ne çok seviniyorum hamileyimdir diye yine olmadı ne olacak böyle allahım yüzümüzü guldursun artık umudum hiç kalmadı
Ahh canım haklısın ama sen de sakin ol Allahım en hayırlısını nasip eder inşTamam canım. Ben 18 aydir stres üstüne stres yaşıyorum. Valla bıktım desem yeridir. Ama gerçekten hiç adet düzeni falan kalmadı. bir şeyi çok isteyince olmuyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?