Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Şimdi mutlusun belli.Allah hayırlı insanlarla birlikte etsin.İyi bari sorunsuz bitirmişssin.Sağlık olsun.

Şimdi mutlusun belli.Allah hayırlı insanlarla birlikte etsin.İyi bari sorunsuz bitirmişssin.Sağlık olsun.
Amin canım amin çok şükür çok mutluyum 1 martta 3. sevgililik yıldönümüzü kutlicaz inşallah :) Bu güne kadar hiç sorun yaşamadık Allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah :) Herkese hayırlı sevgililer,kocalar,evlatlar versin

Kızlar merhabalar... Benimde adetim 3 gün geçti. Test yaptım negatif çıktı. Her ay çok düzenliydi bu ay antibiyotik kullandım onun etkisi varmıdır gecikmesinde sizce? İlginç olanı hiç adet olacakmisim gibi değilim ara ara kasik ağrısı oluyor hemen geçiyor

canlarımmmm nasılsınız hepinizi ayrı ayrı merak ediyor ve öpüyorum
14 şubat ilk evlilik yıldönümüz :) bu ayda bi umudum yok bu aralar çocuk olayına takılmayı bıraktıgm içn
çok girmiyorum siteye grsemde sessiz kalıyorm .
hepinizden güzel haberler alırım inşallah :)

evet canım birkaç defa sordum nerelerdesin siye cvp alamadım arada selam sabah yaz canım ya.

Hayırlı olsun canım benimde 3 günüm kaldi bakalim bu ay ne olacak gerci beklentim yok ama olsun

Kızlar merhaba 380 çıktı Bhcg doktor 4haftalık dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı ALlahıma çok şükür inşallah darısı hepinizin başına en kısa zamanda

Hayırlı olsun Cnm. bu battan kaç gün sonraki değer. Kızmı erkekmi yorumu yapacağım sana . Bide 48 saat sonra tekrar kan testi yaptır bence değer artışı ikiye katlaması lazım.

Canım antibiyotik kullanınca benim de gecikiyor

Ya bu karbonatla yapılan testi deneyen var mı denesiyseniz doğruluk payı nedir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…