- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Şimdi mutlusun belli.Allah hayırlı insanlarla birlikte etsin.İyi bari sorunsuz bitirmişssin.Sağlık olsun.Ben 9 aylık evliyim canım aldırdığımız bebek evlendikten 2 ay sonra olmuştu kalbi atmadı aldılarAğustosta alındı.. 2 Tane daha gebeliğim var onlar eski eşimden biri daha evli değildik aldırmak zorunda kalmıştık çok gençtik.. Birisi de boşanmak üzereyken aldırdım kendisinin haberi bile yokken
Amin canım amin çok şükür çok mutluyum 1 martta 3. sevgililik yıldönümüzü kutlicaz inşallah :) Bu güne kadar hiç sorun yaşamadık Allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah :) Herkese hayırlı sevgililer,kocalar,evlatlar versinŞimdi mutlusun belli.Allah hayırlı insanlarla birlikte etsin.İyi bari sorunsuz bitirmişssin.Sağlık olsun.
Amin canım Dolsun göbüşlerAmin canım amin çok şükür çok mutluyum 1 martta 3. sevgililik yıldönümüzü kutlicaz inşallah :) Bu güne kadar hiç sorun yaşamadık Allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah :) Herkese hayırlı sevgililer,kocalar,evlatlar versin
evet canım birkaç defa sordum nerelerdesin siye cvp alamadım arada selam sabah yaz canım ya.canlarımmmm nasılsınız hepinizi ayrı ayrı merak ediyor ve öpüyorum
14 şubat ilk evlilik yıldönümüz :) bu ayda bi umudum yok bu aralar çocuk olayına takılmayı bıraktıgm içn
çok girmiyorum siteye grsemde sessiz kalıyorm .
hepinizden güzel haberler alırım inşallah :)
Kızlar merhaba 380 çıktı Bhcg doktor 4haftalık dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı ALlahıma çok şükür inşallah darısı hepinizin başına en kısa zamanda
Kızlar merhaba 380 çıktı Bhcg doktor 4haftalık dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı ALlahıma çok şükür inşallah darısı hepinizin başına en kısa zamanda
Canım antibiyotik kullanınca benim de gecikiyorKızlar merhabalar... Benimde adetim 3 gün geçti. Test yaptım negatif çıktı. Her ay çok düzenliydi bu ay antibiyotik kullandım onun etkisi varmıdır gecikmesinde sizce? İlginç olanı hiç adet olacakmisim gibi değilim ara ara kasik ağrısı oluyor hemen geçiyor
Ama ben ne penisilinler yedim daha önce ne antibiyotikler kullandım. İlk defa basıma geldi. P.tesi kan vereceğim ins hamileyimdir hayirlisiylaCanım antibiyotik kullanınca benim de gecikiyor
Aa oyle mi ben pek kullanmam.o zaman inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumm :)Ama ben ne penisilinler yedim daha önce ne antibiyotikler kullandım. İlk defa basıma geldi. P.tesi kan vereceğim ins hamileyimdir hayirlisiyla
Takvimini yap canim hemen tebrik ederim.Kızlar merhaba 380 çıktı Bhcg doktor 4haftalık dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı ALlahıma çok şükür inşallah darısı hepinizin başına en kısa zamanda
İnsallah canım Rabbim isteyen herkese versin nasip etsin insallahhhAa oyle mi ben pek kullanmam.o zaman inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumm :)
Ya bu karbonatla yapılan testi deneyen var mı denesiyseniz doğruluk payı nedir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?