Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
XDoğruluk payı yok yanii :))
Bende denedim de doğruysa hamileyim değilse hamile değilim benimde yarın adet olmam gerekiyor ama belirtim yok ondan merak ettim gerci gećen hafta doktora gittim agır ilac yazdığı için test yaptı ama negatif çıkmıştı 1 hafta da değisir mi acaba
inşallah canım sonuçdan haberdar et.diğeri için neden bişey söylemedi kiMerhaba kızlar ben yeni hastaneden geldim. tüpler den biri açıkmış, diğerinde bir tuhaflık var dedi. İlaç belli bir yere kadar ilerleyip ordan dağılıyor dedi. İki hafta sonraya randevu verdi ne yapicamizi konuşmak için. Hayırlısıyla Bebeğimi kucağıma alıcam insallahhhhh
inşallah canım sonuçdan haberdar et.diğeri için neden bişey söylemedi ki
bir sıkıntı olacağını sanmıyorum Laproskopi mi yapıldı.Tüplerin açma işlemi değildi değilmi?Birde merak ettiğim bir konu var. Bu işlemden ne kadar sonra ilişkiye girilebiliyo. Ben bir şey sormadım onlarda söylemedi
hsg den sonra gebe kalan çok duydum. Hayırlısı bakalımŞu an biraz kanamam var adet sancısı gibi bir sancı ama çok değil. Yinede dinlenmek için bugün işe gitmedim
Günaydın canımm valla ben kaçırdım galiba 14ünü 12-13ünde ilişki oldu 14ünde gece dışardaydım eve gelip bayıldım kaldım hiçbişey yapamadım.. Önceki günlerde tuttuysa bilmiorm :) Bi de test yaptım sanırım benim c.tesi oldu çatlamam.. Tam emin olamıyorum ama cuma akşamki test pik çıktı.. C.tesi sabahki de öyle ama c.tesi geceki biraz silinmiş gibiydi.. Tam emin olamadımhanımlar günaydın gibigibiyim geri sayma başladımı?
Ovulasyon testi yapmıyomusun?Benimde boylw ama bana gore 12/14 gunuvyumurtladim