• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bende denedim de doğruysa hamileyim değilse hamile değilim benimde yarın adet olmam gerekiyor ama belirtim yok ondan merak ettim gerci gećen hafta doktora gittim agır ilac yazdığı için test yaptı ama negatif çıkmıştı 1 hafta da değisir mi acaba

Bende denedim de doğruysa hamileyim değilse hamile değilim benimde yarın adet olmam gerekiyor ama belirtim yok ondan merak ettim gerci gećen hafta doktora gittim agır ilac yazdığı için test yaptı ama negatif çıkmıştı 1 hafta da değisir mi acaba

İnşallah senin doğrudur :) 1 haftada sonuc değişir mi bilmiyorum belki gec dollenme falan olduysa değişebilir.

Belirti kismina gelince ben de hamile kaldigimda çok belirtim olmamıştı. Göğüs hassasiyetini hamileligim boyunca yaşamadım hatta :) ama hsmilr kaldigimda adetim yaklasinca hafif hafif kasik agrilarim olmustu, bi de ben ayıptır soylemesi adet döneminden once ishal olurum hep hamile kaldigimda da olmustum o yüzden adetim gelir diye düşünüyordum. Öyle mide bulantısı bas dönmesi göğüs hassasiyeti falan yaşamadım. O yüzden belirti kismina cok takilma bence

Merhaba kızlar ben yeni hastaneden geldim. tüpler den biri açıkmış, diğerinde bir tuhaflık var dedi. İlaç belli bir yere kadar ilerleyip ordan dağılıyor dedi. İki hafta sonraya randevu verdi ne yapicamizi konuşmak için. Hayırlısıyla Bebeğimi kucağıma alıcam insallahhhhh

Merhaba kızlar ben yeni hastaneden geldim. tüpler den biri açıkmış, diğerinde bir tuhaflık var dedi. İlaç belli bir yere kadar ilerleyip ordan dağılıyor dedi. İki hafta sonraya randevu verdi ne yapicamizi konuşmak için. Hayırlısıyla Bebeğimi kucağıma alıcam insallahhhhh
inşallah canım sonuçdan haberdar et.diğeri için neden bişey söylemedi ki

Birde merak ettiğim bir konu var. Bu işlemden ne kadar sonra ilişkiye girilebiliyo. Ben bir şey sormadım onlarda söylemedi

hanımlar günaydın gibigibiyim gibigibiyim geri sayma başladımı? :KK49:
Günaydın canımm valla ben kaçırdım galiba 14ünü 12-13ünde ilişki oldu 14ünde gece dışardaydım eve gelip bayıldım kaldım hiçbişey yapamadım.. Önceki günlerde tuttuysa bilmiorm :) Bi de test yaptım sanırım benim c.tesi oldu çatlamam.. Tam emin olamıyorum ama cuma akşamki test pik çıktı.. C.tesi sabahki de öyle ama c.tesi geceki biraz silinmiş gibiydi.. Tam emin olamadım

gibigibiyim gibigibiyim Benimde boyle ama bana gore 13. gün falan yumurtladım nasıl sene ?

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-16-10-18-40.png
    Screenshot_2016-02-16-10-18-40.png
    238 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Back