tatlım gördüm yazını hemen koşup geldim yardıma...ben yalnız gittim,yalnız döndüm..anestesisiz yaptırdım..sadece karında ve kasıklarda regl ağrısı gibi ince sızı hissediliyor o kadar, bitince de kalkıp yürüyorsun, sadece anlık bi acı yaniKızlar rahim filmi çekilirken eşim de gelse mi yoksa yalnız mı gitsem hiç bir fikrim yok nasıl oluyor imdatttttt
Benim de aynı gün canım 3 şubatta olmuştu geçenki :)yumurtlama günün bekliyorum sanırım 14.02 da. regl de 28 şubatta .İnşallah gelir bebişlerimiz bu ay
ben 01/02 da erken yumurtluyorumBenim de aynı gün canım 3 şubatta olmuştu geçenki :)
İnşallah canım ben geçen sefer 5 gün kadar erken regl oldum o yüzden kaydı tarihler :)ben 01/02 da erken yumurtluyorumperihan08 aynı gidiyordun buay sende katıldın aramıza hayırlı haberler alırız inşaalah
tatlım gördüm yazını hemen koşup geldim yardıma...ben yalnız gittim,yalnız döndüm..anestesisiz yaptırdım..sadece karında ve kasıklarda regl ağrısı gibi ince sızı hissediliyor o kadar, bitince de kalkıp yürüyorsun, sadece anlık bi acı yaniyanında ped götürmeni öneririm kanama yapabiliyor...şimdiden geçmiş olsun,rahat ol lütfen
iş çıkışı yaptırsan daha iyi olurdu eve gidip dinlenirdin...yok çok şükür açıkmış tüpler..uğraşıyorum hala kürlerleTeşekkürler canım. Bende yalnız gidicem. Sonrasında işe gitmem lazım. İnşallah bir sorun yoktur
ovs yaptınmı ben 10 11 gün silikti tek kaldı elimde artık 14 de yapayım bari :)))Benim de aynı gün canım 3 şubatta olmuştu geçenki :)
shoji bu ayda beklemek istiyorum zaten regl 28 şubat eğer yine regl olursam yumurtalık takibi yaptıracağım canım kısmet bakalım. Tabi oğlum 7 yaşında yaştan dolayı zayıflamış olabilir yumurtalar
Bu akşam yapıcam canım ilk kez bugün 10. gün zaten 12 de falan çatlar heraldeovs yaptınmı ben 10 11 gün silikti tek kaldı elimde artık 14 de yapayım bari :)))
Amin canım baktırdır hepsi normal di Ama amh yoktu içinde belkide gerek mi görmedi bilmem bekle olmazsa gelirsin tekrar dedi inşallah umudum her ay devam ediyor inşallah bu ay tutar..Allah razı olsuncnm yumurtaların yaşla tabi ilgisi var ama 7 yaşında bi çocuğu olan biri için bunu söylmeek güç. benim kızım 12 yaşında. o zaman benim hiç olmaması lazımamh değeri kişiden kişiye değişiyor. 20 li yaşlarda olupta rezervi çok düşük olan da var. bünyeyle alakalı cnm. ben 36 yaşımı bitirmek üzereyim nerdeyse. bebek işini düşününce ilk işim değerlerime baktırmak oldu. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Günaydın hanımlar Hayırlı cumalar bugün tam ovs akıntım yumurta kıvamında inşaallah tutar..
Sagol canım Allah razı olsun inşaallah.Hadi inşallah dualarım seninle
benim bence bugün 12. günüm çatlayacak gibi tutsun inşallah hepimizin.Bu akşam yapıcam canım ilk kez bugün 10. gün zaten 12 de falan çatlar heralde
İnşallah canım inşallahhbenim bence bugün 12. günüm çatlayacak gibi tutsun inşallah hepimizin.
Ayy keşke tututğu anda belli olan bir formül olsa ne iyi olurdu İnşaallah ya 14.02 da güzel hediye :)İnşallah canım inşallahhKız sevgililer günüe geliyo bak biz bi sürpriz olayına falan girmesek mi kocişkolara :)
Yok öyle demiyorum hani o gün çatlamamız oluyoya o bakımdan diyorum anlasana işteAyy keşke tututğu anda belli olan bir formül olsa ne iyi olurdu İnşaallah ya 14.02 da güzel hediye :)
anladım anladım canım ya , İnşallah tabikisi de öyle olur ya nede güzel olur ii de tutunur bence :))Yok öyle demiyorum hani o gün çatlamamız oluyoya o bakımdan diyorum anlasana işteBir de bizim sevgililik yıldönümümüz var 1 martta o zaman da testi veririm eline hediye olarak inşallah
Ben 9 aylık evliyim canım aldırdığımız bebek evlendikten 2 ay sonra olmuştu kalbi atmadı aldılargibigibiyim kaç yıllık evlisin canım.Analtıyorsun ama daha önce aldırmak zorunda kaldım diye ama sormadım.İyisinizdir umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?