• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar rahim filmi çekilirken eşim de gelse mi yoksa yalnız mı gitsem hiç bir fikrim yok nasıl oluyor imdatttttt :KK47:
tatlım gördüm yazını hemen koşup geldim yardıma...ben yalnız gittim,yalnız döndüm..anestesisiz yaptırdım..sadece karında ve kasıklarda regl ağrısı gibi ince sızı hissediliyor o kadar, bitince de kalkıp yürüyorsun, sadece anlık bi acı yani ;) yanında ped götürmeni öneririm kanama yapabiliyor...şimdiden geçmiş olsun,rahat ol lütfen ;)

tatlım gördüm yazını hemen koşup geldim yardıma...ben yalnız gittim,yalnız döndüm..anestesisiz yaptırdım..sadece karında ve kasıklarda regl ağrısı gibi ince sızı hissediliyor o kadar, bitince de kalkıp yürüyorsun, sadece anlık bi acı yani :KK66: yanında ped götürmeni öneririm kanama yapabiliyor...şimdiden geçmiş olsun,rahat ol lütfen :KK66:

Teşekkürler canım. Bende yalnız gidicem. Sonrasında işe gitmem lazım. İnşallah bir sorun yoktur

shoji shoji bu ayda beklemek istiyorum zaten regl 28 şubat eğer yine regl olursam yumurtalık takibi yaptıracağım canım kısmet bakalım. Tabi oğlum 7 yaşında yaştan dolayı zayıflamış olabilir yumurtalar

cnm yumurtaların yaşla tabi ilgisi var ama 7 yaşında bi çocuğu olan biri için bunu söylmeek güç. benim kızım 12 yaşında. o zaman benim hiç olmaması lazım ;) amh değeri kişiden kişiye değişiyor. 20 li yaşlarda olupta rezervi çok düşük olan da var. bünyeyle alakalı cnm. ben 36 yaşımı bitirmek üzereyim nerdeyse. bebek işini düşününce ilk işim değerlerime baktırmak oldu. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

cnm yumurtaların yaşla tabi ilgisi var ama 7 yaşında bi çocuğu olan biri için bunu söylmeek güç. benim kızım 12 yaşında. o zaman benim hiç olmaması lazım :KK66: amh değeri kişiden kişiye değişiyor. 20 li yaşlarda olupta rezervi çok düşük olan da var. bünyeyle alakalı cnm. ben 36 yaşımı bitirmek üzereyim nerdeyse. bebek işini düşününce ilk işim değerlerime baktırmak oldu. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canım baktırdır hepsi normal di Ama amh yoktu içinde belkide gerek mi görmedi bilmem bekle olmazsa gelirsin tekrar dedi inşallah umudum her ay devam ediyor inşallah bu ay tutar..Allah razı olsun

Ayy keşke tututğu anda belli olan bir formül olsa ne iyi olurdu İnşaallah ya 14.02 da güzel hediye :)
Yok öyle demiyorum hani o gün çatlamamız oluyoya o bakımdan diyorum anlasana işte :oops::oops::oops: Bir de bizim sevgililik yıldönümümüz var 1 martta o zaman da testi veririm eline hediye olarak inşallah :KK50:

Yok öyle demiyorum hani o gün çatlamamız oluyoya o bakımdan diyorum anlasana işte :oops::oops::oops: Bir de bizim sevgililik yıldönümümüz var 1 martta o zaman da testi veririm eline hediye olarak inşallah :KK50:
anladım anladım canım ya , İnşallah tabikisi de öyle olur ya nede güzel olur ii de tutunur bence :))

gibigibiyim gibigibiyim kaç yıllık evlisin canım.Analtıyorsun ama daha önce aldırmak zorunda kaldım diye ama sormadım.İyisinizdir umarım :)
Ben 9 aylık evliyim canım aldırdığımız bebek evlendikten 2 ay sonra olmuştu kalbi atmadı aldılar :( Ağustosta alındı.. 2 Tane daha gebeliğim var onlar eski eşimden biri daha evli değildik aldırmak zorunda kalmıştık çok gençtik.. Birisi de boşanmak üzereyken aldırdım kendisinin haberi bile yokken

Back