• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yaptım canım yine pozitif çıktı ama t çizgisi hala c çizgisi kadar koyu değil ama sabah ilk idrarla yapmadım belki ondan olabilir mi bilmiyorum

Hiç ona takılma. Ben de iki gün arayla yapmıştım testi ikinci cizgide hic koyulasma yoktu. Korkmustum kimyasal mi diye. Kan testi yaptırdım sonuc 590 çıktı iki gün sonra da keseyi gormeye gittim zaten.

bnde adetımı beklıyorm bugun14. gnmmm.. 11gun kan verdm 1.1 cıkmstı o yuden adetımı beklıyorumm:KK43:

Ben biraz önce doktordan geldim. Bir sürü kan aldılar ve pazartesi gününe randevu verdiler tüplerin açık olup olmadığına bakılacak. Bu islemi daha önce yaptıran arkadaşlar varmı ? Nasıl oluyor? Korkuyorum ...

Yaptım canım yine pozitif çıktı ama t çizgisi hala c çizgisi kadar koyu değil ama sabah ilk idrarla yapmadım belki ondan olabilir mi bilmiyorum
Hamişsin canım ya kesin çok yükselene kadar tam koyu çıkmıyor muş zaten dert etme kısa zamanda da doktora git bakalım çokk heyecanlı :-) :-)

shoji shoji bu ayda beklemek istiyorum zaten regl 28 şubat eğer yine regl olursam yumurtalık takibi yaptıracağım canım kısmet bakalım. Tabi oğlum 7 yaşında yaştan dolayı zayıflamış olabilir yumurtalar

Ben biraz önce doktordan geldim. Bir sürü kan aldılar ve pazartesi gününe randevu verdiler tüplerin açık olup olmadığına bakılacak. Bu islemi daha önce yaptıran arkadaşlar varmı ? Nasıl oluyor? Korkuyorum ...
Hic korkma sadece bes dk suruyor esin yaninda olursa destek olur onun disinda yardima ihtiyacin olmaz.benim ilk bir saat kadar hersey yolundaydi sonra verdikleri sivi karnin icine gittigi icin batma seklinde agrim olmustu ilac alip dinlendim evde.herkes de oluyor bu bilmiyorum.agri kesici tabi aldigim ilac kasiklarimda da birkac gun ufak ufak batmalar oldu.acikdi benimkisi sorun yasamadim cok sukur.

Hamişsin canım ya kesin çok yükselene kadar tam koyu çıkmıyor muş zaten dert etme kısa zamanda da doktora git bakalım çokk heyecanlı :-) :-)

Perihancığım cumartesi gideceğim canım özel sektörde çalışıyorum hemen söylemeyeceğim bebek beklediğimi o yüzden hafta sonuna izin aldım.. Hamilelik varda inşallah bişey olmaz ya ..

Kızlar rahim filmi çekilirken eşim de gelse mi yoksa yalnız mı gitsem hiç bir fikrim yok nasıl oluyor imdatttttt :KK47:

Sen 2 tane doğum yapmış insansın bundan mı korkuyorsun tatlışım Stres yapma kolay diyorlar artık belki tüplerin tıkalı gerçekten açılınca hamile kalırsın..

Back