• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Boyle

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-16-10-35-01.png
    Screenshot_2016-02-16-10-35-01.png
    226,9 KB · Görüntüleme: 163
Kızlar benimde dün olmam gerekiyordu olmadım bakalim bugünde hiç olacakmışım gibi değil belirtilerim de yok hayırlısı inşallah bu ay hepimiz hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlat haberleri alırız :KK46:

Kızlar merhaba 380 çıktı Bhcg doktor 4haftalık dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı ALlahıma çok şükür inşallah darısı hepinizin başına en kısa zamanda

heeeeeyyy coookk sevındımm kendine çok dikkat et nolur bol bol dua ediyorum sana ve miniğe çokça öpüldünn :)

Merhaba kizlar benimde adetime 3 gun var kasik agrilari alt karin bolgemde agri ve dolgunluk gogus agrilarim var sureklide idrara cikiyorum heveslenmiyim diyorum ama insan duaunmeden duramiyo 3 gun sonra bakalim hayirli haberler alicakmiyim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun gonlune gore versin insallahhh ..

Benim de:KK17: Ama adet olacak gibiyim kasiklarim ağrıyor. Sende Var mı kasik ağrısı canım? İnşallah adet olmayız yaaa :KK43:
kasık ağrım yok hiç olmaz benim kızımdada kasık ağrısı yaşamadım hiç
ara ara bel ağrım oluyor bide hafif akıntı inşallah olmayız ben belirtilere takılmyorum artık
ne zaman belirtilere aldanıp bu ay hamileyim desem olmadı en iyisi bekleyip görmek

Back