İnş canım ya :)İnşallah canım hamilesindir :)
Yaptım canım yine pozitif çıktı ama t çizgisi hala c çizgisi kadar koyu değil ama sabah ilk idrarla yapmadım belki ondan olabilir mi bilmiyorum
Hiç ona takılma. Ben de iki gün arayla yapmıştım testi ikinci cizgide hic koyulasma yoktu. Korkmustum kimyasal mi diye. Kan testi yaptırdım sonuc 590 çıktı iki gün sonra da keseyi gormeye gittim zaten.
Ay inşallah benimde problem olmaz. Teşekkür ederim
Amin amin aminİnşallah sağ salim kucağına alırsın :)
Amin amin amin
Senin ki doğdu mu canım ?
Doğdu çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versin inşallah :)
Hamişsin canım ya kesin çok yükselene kadar tam koyu çıkmıyor muş zaten dert etme kısa zamanda da doktora git bakalım çokk heyecanlıYaptım canım yine pozitif çıktı ama t çizgisi hala c çizgisi kadar koyu değil ama sabah ilk idrarla yapmadım belki ondan olabilir mi bilmiyorum
Hic korkma sadece bes dk suruyor esin yaninda olursa destek olur onun disinda yardima ihtiyacin olmaz.benim ilk bir saat kadar hersey yolundaydi sonra verdikleri sivi karnin icine gittigi icin batma seklinde agrim olmustu ilac alip dinlendim evde.herkes de oluyor bu bilmiyorum.agri kesici tabi aldigim ilac kasiklarimda da birkac gun ufak ufak batmalar oldu.acikdi benimkisi sorun yasamadim cok sukur.Ben biraz önce doktordan geldim. Bir sürü kan aldılar ve pazartesi gününe randevu verdiler tüplerin açık olup olmadığına bakılacak. Bu islemi daha önce yaptıran arkadaşlar varmı ? Nasıl oluyor? Korkuyorum ...
Hamişsin canım ya kesin çok yükselene kadar tam koyu çıkmıyor muş zaten dert etme kısa zamanda da doktora git bakalım çokk heyecanlı
shoji bu ayda beklemek istiyorum zaten regl 28 şubat eğer yine regl olursam yumurtalık takibi yaptıracağım canım kısmet bakalım. Tabi oğlum 7 yaşında yaştan dolayı zayıflamış olabilir yumurtalar
Kızlar rahim filmi çekilirken eşim de gelse mi yoksa yalnız mı gitsem hiç bir fikrim yok nasıl oluyor imdatttttt
Canım iyiyim-çatlama bekliyorum yine :) Sen nasılsın neler yapıyosun :)gibigibiyim nerdesin ne durumdasın
yumurtlama günün bekliyorum sanırım 14.02 da. regl de 28 şubatta .İnşallah gelir bebişlerimiz bu ayCanım iyiyim-çatlama bekliyorum yine :) Sen nasılsın neler yapıyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?