- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyledir canım kesin merak etme İnşallah kist mist hikaye Allah verecek olsun yeter.Güzel haberlerini bekliyoruz.Sağol canım benim darısı başınıza
Belirtilerim ;
Göğüs Hassasiyeti
Ateşim 36,8 ile 37,5 arası değişti sürekli
Bir kere başım döndü
Bir iki kere midem bulandı
Kasıkta batma
Birde Akıntım hiç kesilmedi benim çok çok koyu kıvamlı bir akıntı oldu
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
Öyledir canım kesin merak etme İnşallah kist mist hikaye Allah verecek olsun yeter.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Kızzzz tebrikler çok sevindim çok öpüyorum seni yaaaaa harika haber kendim hamile gibi sevindim belirtiler nelerSelam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli sizleri çok özledim size bir haberim var :)
yunus_ciklet @bebegim seni bekliyorum beklenencan @gibigibiyim perihan08 osay3 @minigimmm @hayalet__sevgilim
Eki Görüntüle 1767360
Sağlıklıdır canım hayırlısıyla inşallah rahat ol stres yapma güveniyorum sana sıra bize geldi çok mutlu oldum bugün vallahi mutlu etti nn beni dua edicem sanaSağol canım benim darısı başınıza
Belirtilerim ;
Göğüs Hassasiyeti
Ateşim 36,8 ile 37,5 arası değişti sürekli
Bir kere başım döndü
Bir iki kere midem bulandı
Kasıkta batma
Birde Akıntım hiç kesilmedi benim çok çok koyu kıvamlı bir akıntı oldu
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
Kızzzz tebrikler çok sevindim çok öpüyorum seni yaaaaa harika haber kendim hamile gibi sevindim belirtiler neler
shoji tebrik ederim canimmmmm. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ... Çok şaşırdım ve sevindim. Sabah gördüm ama gece vardiyasindan gelmiştim gözümü acamadim yazmak için. Tekrar tebrik ederim.
Selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli sizleri çok özledim size bir haberim var :)
yunus_ciklet @bebegim seni bekliyorum beklenencan @gibigibiyim perihan08 osay3 @minigimmm @hayalet__sevgilim
Eki Görüntüle 1767360
Sonundaaa yaaa süper allahim kucagina almayi nasip etsin sag saglim cok sevindimmm cookkk
belirtilerin devam ediyor mu?Sağol bebeğim darısı başına inşallah en kısa zamanda Allah isteyen herkesin kucağını doldursun :)
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun randevun ayın kaçındaydı bu arada ?
belirtilerin devam ediyor mu?
Sağol canım benim. Randevuya gittik eşimin spermlerinde bir sorun çıkmadı her şey yolunda dediler. Yarın benim de adetimin 3. Günü .. yarın aç karnına gidip kan vericem sonrada onun sonuçlarını bekliycez. Aşama aşama ilerliyoruz bakalım ne olucak. Gelişmeleri yazarım buraya zaten. Çok öptüm.
ona takılma artık dr git ve keseyi gör onun bir önemi yok artık kaç haftalık kalp atışı onları takip edeceksin nekadar süre beklemiştin sen canım?Göğüslerim hala hassas canım ve ateşimde yüksek başka bir belirti yok şuan
bende hiç kanama lekelenme falan olmadı hani yerleşme kanaması dedikleri kafamı kurcalıyor ama herkeste olmuyormuş sanırım,
yarın tekrar idrar testi yapıcam bakalım koyulaşma var mı diye..