• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

shoji shoji dua et canım perihan08 perihan08 ve bana ve belirtileri paylaş

Sağol canım benim darısı başınıza

Belirtilerim ;

Göğüs Hassasiyeti
Ateşim 36,8 ile 37,5 arası değişti sürekli
Bir kere başım döndü
Bir iki kere midem bulandı
Kasıkta batma
Birde Akıntım hiç kesilmedi benim çok çok koyu kıvamlı bir akıntı oldu

İnşallah sağlıklı bir gebeliktir

Belirtilerim ;

Göğüs Hassasiyeti
Bir kere başım döndü
Kasıkta batma

Öyledir canım kesin merak etme İnşallah kist mist hikaye Allah verecek olsun yeter.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Belirtilerim ;

Göğüs Hassasiyeti
Bir kere başım döndü
Kasıkta batma

Sağlıklıdır canım hayırlısıyla inşallah rahat ol stres yapma güveniyorum sana sıra bize geldi :-) çok mutlu oldum bugün vallahi mutlu etti nn beni dua edicem sana

shoji shoji tebrik ederim canimmmmm. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ... Çok şaşırdım ve sevindim. Sabah gördüm ama gece vardiyasindan gelmiştim gözümü acamadim yazmak için. Tekrar tebrik ederim. ;)

Kızzzz tebrikler çok sevindim çok öpüyorum seni yaaaaa harika haber kendim hamile gibi sevindim belirtiler neler

Çok teşekkür ederim canım benim darısı başına inşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun dualarım sizinle her zaman hiç merak etmeyin sizlerde bana dua edin :)

shoji shoji tebrik ederim canimmmmm. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ... Çok şaşırdım ve sevindim. Sabah gördüm ama gece vardiyasindan gelmiştim gözümü acamadim yazmak için. Tekrar tebrik ederim. :KK66:

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun randevun ayın kaçındaydı bu arada ?

yarın olmam gerekiyor..
dün göğüslerimde hafif bir ağrı vardı bugün yok.. dün pembe minik bi akıntım geldi.. adet ağrısına benzer ama daha az olan bi sancım var..
Allahım hayırlısını nasip etsin herkese..

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun randevun ayın kaçındaydı bu arada ?

Sağol canım benim. Randevuya gittik eşimin spermlerinde bir sorun çıkmadı her şey yolunda dediler. Yarın benim de adetimin 3. Günü .. yarın aç karnına gidip kan vericem sonrada onun sonuçlarını bekliycez. Aşama aşama ilerliyoruz bakalım ne olucak. Gelişmeleri yazarım buraya zaten. Çok öptüm.

belirtilerin devam ediyor mu?

Göğüslerim hala hassas canım ve ateşimde yüksek başka bir belirti yok şuan

bende hiç kanama lekelenme falan olmadı hani yerleşme kanaması dedikleri kafamı kurcalıyor ama herkeste olmuyormuş sanırım,

yarın tekrar idrar testi yapıcam bakalım koyulaşma var mı diye..

Sağol canım benim. Randevuya gittik eşimin spermlerinde bir sorun çıkmadı her şey yolunda dediler. Yarın benim de adetimin 3. Günü .. yarın aç karnına gidip kan vericem sonrada onun sonuçlarını bekliycez. Aşama aşama ilerliyoruz bakalım ne olucak. Gelişmeleri yazarım buraya zaten. Çok öptüm.

İnşallah bu sefer olur canım dua edicem sana da :)

Göğüslerim hala hassas canım ve ateşimde yüksek başka bir belirti yok şuan

bende hiç kanama lekelenme falan olmadı hani yerleşme kanaması dedikleri kafamı kurcalıyor ama herkeste olmuyormuş sanırım,

yarın tekrar idrar testi yapıcam bakalım koyulaşma var mı diye..
ona takılma artık dr git ve keseyi gör onun bir önemi yok artık kaç haftalık kalp atışı onları takip edeceksin nekadar süre beklemiştin sen canım?

Back