ona takılma artık dr git ve keseyi gör onun bir önemi yok artık kaç haftalık kalp atışı onları takip edeceksin nekadar süre beklemiştin sen canım?
Sen yine bir Kadın doğum dr acile git artarsa önemli bir şey olacağını sanmıyorum yerleşmeyle ilgilidir.4 ay bekledim 5. ay kaldım tatlışım.. Bunu yazdım az önce tuvalete gittim akıntım çok çok hafif pembemsi oldu endişelendim biraz inşallah bişey olmaz..
6. ay geçti benimde ilk ay hormon testi yaptırdım normal di değerler bilmiyorum biraz daha bekleyeceğim olmazsa gideceğim bende canım.Sende durum nedir doktora gittin mi ?
6. ay geçti benimde ilk ay hormon testi yaptırdım normal di değerler bilmiyorum biraz daha bekleyeceğim olmazsa gideceğim bende canım.
yumurtladığımı düşünüyorum.Bilmiyorum dr tüm değerler normal dedi ovs yaptığımda koyu değer yakalıyorum az da olsa.Bide doğum yaptığım için olur diye düşünüyorum Herhalde.Yumurtluyorsun değil mi?
yumurtladığımı düşünüyorum.Bilmiyorum dr tüm değerler normal dedi ovs yaptığımda koyu değer yakalıyorum az da olsa.Bide doğum yaptığım için olur diye düşünüyorum Herhalde.
Benimde 8 ay oldu zaman geçiyor kızlar inşallah bizde güzel haberler alırız kısa zamanda
Günaydın :)Günaydın kızlar iyi bir gün dilerim :)
Günaydın canım nasılsın yaptın mı test tekrarGünaydın kızlar iyi bir gün dilerim :)
Bakalım öyle yapıcam az,kaldı bi yıl olucak zaten doktorlar artık daha ciddiye alırlar herhalde beniValla canım senin durum bizden farklı sen kolay hamile kalıyorsun ama kimyasala bağlıyorsun çift çizgiyi yakaladığın gibi doktora git bence hemen, mutlaka birşey yapacaktır 2 kimyasal geçmişin var çünkü..
Günaydın canım nasılsın yaptın mı test tekrar
Ya benim bat 13 ü bugün midem çok bulanıyor sizce belirti olabilir mi ?
Göğüslerim çok şiş ateşimi şimdi ölçtüm 37Olabilir de olmayabilirde ateşin kaç göğüsler hassas mı?
Göğüslerim çok şiş ateşimi şimdi ölçtüm 37
İnş canım bu ay çok istedim eşime sürpriz yapacam:)Hmmm güzel belirtiler benimki gibi hamile olabilirsin canım ama yinede gecikmeyi bekle
İnş canım bu ay çok istedim eşime sürpriz yapacam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?