Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ona takılma artık dr git ve keseyi gör onun bir önemi yok artık kaç haftalık kalp atışı onları takip edeceksin nekadar süre beklemiştin sen canım?

4 ay bekledim 5. ay kaldım tatlışım.. Bunu yazdım az önce tuvalete gittim akıntım çok çok hafif pembemsi oldu endişelendim biraz inşallah bişey olmaz..

4 ay bekledim 5. ay kaldım tatlışım.. Bunu yazdım az önce tuvalete gittim akıntım çok çok hafif pembemsi oldu endişelendim biraz inşallah bişey olmaz..
Sen yine bir Kadın doğum dr acile git artarsa önemli bir şey olacağını sanmıyorum yerleşmeyle ilgilidir.

yumurtladığımı düşünüyorum.Bilmiyorum dr tüm değerler normal dedi ovs yaptığımda koyu değer yakalıyorum az da olsa.Bide doğum yaptığım için olur diye düşünüyorum Herhalde.

Benim annem de mesela 2 tane düşükten sonra yumurtlayamamış ve tedavi görmüş, yani doğurdun diye her zaman yumurtluyorsun anlamına gelmiyor ki belki de yumurtluyorsun da yumurta büyümüyor ne bileyim , canım bide 7 sene geçmiş (yanlış hatırlamıyorsam) bence sende yumurta takibi yap yani belki de sende benim gibi klomenle hemen bu ay hamile kalacaksın boşuna bekliyorsun

Benimde 8 ay oldu zaman geçiyor kızlar inşallah bizde güzel haberler alırız kısa zamanda

Valla canım senin durum bizden farklı sen kolay hamile kalıyorsun ama kimyasala bağlıyorsun çift çizgiyi yakaladığın gibi doktora git bence hemen, mutlaka birşey yapacaktır 2 kimyasal geçmişin var çünkü..

Ya benim bat 13 ü bugün midem çok bulanıyor sizce belirti olabilir mi ?

Bakalım öyle yapıcam az,kaldı bi yıl olucak zaten doktorlar artık daha ciddiye alırlar herhalde beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…