Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim cok sagol benim bu ay gecti regl yeni bitti ama diger ay deneyecegim bunu insallah ise yarar.Canım ben taze hazırlıyordum sabah akşam...1 tatlı kaşığı bal,1 tatlı kaşığı çörekotu,1 çay kaşığı tarçın çörekotunu öğüttüm her defasında taze olması lazım uçucu birşeymiş hemen etkisini kaybediyormuş.Kimiside kavanoza yapıyormuş hazır olsun diye onunda ölçüleri nette vardı ama ben taze olandan yanayım bu gibi şeylerde.Çörekotu için milyoncuda elle çevrilen kahve öğütücü aldık 3 liraya şansa bulduk orda onuda :)
Insallah olmazsin canim. Normalde ben gittigimde adetten 1 hafta onceydi once kanda bakti o yuzden sordum ama sizin orda doktorlar biraz yavastan aliyor galiba neyse hayirlisi Allah hepimize en yakin zamanda bebisler versin.Yok canım, hiç bir test yapılmadı. Son adet tarihimi sordu , düzenli olup olmadığımı ve BAT sordu. 1. Günü mutlaka ara randevu al ve 3. Günü gel testlere ve kontrollere başlayalım dedi. Eşimden de sperm alındı. Onun sonuçları yarın saat 10 da belli olucak. Bende adeti bekliyorum işte bakalım nolucak.
gulen yuzu gorunce birakirim artik korkuyorum boyle seyler kullanmaya ama bir yandan da ya ise yararsa diye bir bakiyorum kurun basindayim:) tesekkur ederim bilgilendirdigin icin insallah bu ay olur artik.amin canım hormonları takma benim doktorum ben sordukça o benim için net bir sonuç deil ben yumurtlama varmı yokmu ona bakarım dedi hep benimde fsh 23.7 ki düşün normalde 5 in altı olması lazımmış ama yumurtlama vardı evet yumurtlama ile çatlaması farklı şeyler ovulasyonda silik başlar sonra koyulaşırsa yumurtlama yakın demek yumurta oluştu demek sonra o koyuluk silikleşince yumurta çatladı demek gün aşırı ilişki olucak.Hatta o koyu olduğu an ilişkiye başlamak en mantıklısı hani öncesini sonrasını değerlendirmek lazım.Kullandığın kür sağlıklı yumurta oluşturup gerektiği kadar büyütüp sonrada en iyi şekilde çatlaması için ovulasyon bitince yani test tamamen silik hale gelince yapmamak gerekiyormuş hani olurda döllenme olursa zarar vermemesi için.Birde ben eşime keçi boynuzu özü her akşam bir kaşık yedirdim zorla :) onda sorun yoktu ama olsun sağlama alıyım dedim tüm bunları bir ay yaptım o ayda hamile kaldım.Tabiki önce Allah ın izniyle ama tadbir bizden takdir Allah tan canım.Dilerim Allah ım inşallah tez vakitte gönlündekini kucağına nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah ennn kısa sürede.....
klomen etkisi yapiyor sanki hani o da yumurtayi gelistiriyor ya catlamazsa da kist olusuyor allah korusun tedirginim zaten bir de onunla ugrasmayayim gulen yuzu gorunce birakirim. tesekur ederim canim allah gonlundekini versin.Ben biyerde okumuştum, fazla ya da yanlış kullanımda kist oluşturuyor diye o yüzden sen yine adetinin 2. Günü başla 12.günde ye burak bence
Akşam yemeğinin ustünden az önce koca bir dilim pasta yememe rağmen, yarım saat sonra yanı şimdi yine midem kazinmaya başladı..özellikle sol gogsumde ağrı hissediyorum.kasiklarım da agriyor..eşimi yine umutlandirmamak için , adet olacağım ya ondandir diyorum ama inşaallah ondan değildir ...sarımtırak kesik kesik akıntı başladı bir de
Bu arada karbonat testi yapan var mi arkadaşlar , doğruluk payı nedir acaba?
İnşallah Rabbim sevindirsin.. Yaşım işte en büyük problem zaten, 39 ... İkinci evliliğim, 3 ay oldu daha ama hersey maşallah çok güzel, yaşımız da iyice geçmeden bi bebeğimiz olsun istyruz... İnşallah Rabbim ol der oluverir
Bu belirtiler bende de var ama adet olacagim ona yoruyorum benbence senin belirtilerin hamişsin gibi cnm.
Canım çok geçmedi aslında satım 5 ocak 3 yada 4 şubat olurum diye bekliyodum ama olmadım bugün 32. Günüm işte. Bu arada kan tahlili yaptırmadım daha idrar testi yapıyorum 3 gündür hepsi negatif bu ay umudu kestim ben artık büyük ihtimalle yarın adet olurum
canım çokk teşekkür ederim Amin Allah sanada nasip etsin isteyen herkese tabi :)Allah büyük deyip beklicem onu napalım çok saol canım
Çatlaması için de havuç ye hergün bi tane... Benim çörwkotuyla düzene girdi adetim maşallahhhh, şimdi en azından tarihlerimi bilip takip ediyorun.. Adet, ovu vsklomen etkisi yapiyor sanki hani o da yumurtayi gelistiriyor ya catlamazsa da kist olusuyor allah korusun tedirginim zaten bir de onunla ugrasmayayim gulen yuzu gorunce birakirim. tesekur ederim canim allah gonlundekini versin.
Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin insllahSelam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli sizleri çok özledim size bir haberim var :)
yunus_ciklet B bebegim seni bekliyorum beklenencan gibigibiyim perihan08 osay3 minigimmm hayalet__sevgilim
Eki Görüntüle 1767360
Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin insllah
Bizlerde enn kısa zamanda ikinci cizgiyi görürüz insallahSelam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli sizleri çok özledim size bir haberim var :)
yunus_ciklet B bebegim seni bekliyorum beklenencan gibigibiyim perihan08 osay3 minigimmm hayalet__sevgilim
Eki Görüntüle 1767360
Amin insallah canmAmin canım Allah isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah