- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam 07.00 de yaptım negatif canım .Ama dün göğüsler çok şişti kasığımda ağrıdı sabah olunca şikinlik yok akşama kadar şişiyorum tekrar bilmiyorum 02/02 da olacak olursam erkwn ama 30/01 çıkardı herhalde.yunus_ciklet canım yaptın mı test benim var evde ama yapasım yok pek
sagol tatlım sanada hayırlı cumalar..herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar arkadaşlarr
yok kız daha dün yaptım daha önce yapkadım test falan oda negatif.Canım günaydın ben yanlış anlamışım sen testi yapmışsın zaten bence erken daha bir iki gün daha beklemek lazım ben pazara kadar gelmezse yapıcam bakalım yunus_ciklet
Amin inşallah hayırlısı bakalım bu ay..bekliyoruz bat a bişey kalmadı.Benim idrarda çok geç çıkıyor ama bakalım artıkGünaydın kızlar rüyamda dördüz bebekler gördüm çok tatlıydılar maşallah dördüz olmasa da olur birine de razıyız biz değil mi inşallah kısa zamanda dualarımız kabul olur hayırlı mutlu günler herkese
haydi yap yap yapyunus_ciklet canım yaptın mı test benim var evde ama yapasım yok pek
Evet canın olabilir ama bekle bakalım biraz daha benimde önceki aylara göre fazla bi belirti yok sanki bu ay adet için bile sadece göğüslerim biraz ağrıyorakşam 07.00 de yaptım negatif canım .Ama dün göğüsler çok şişti kasığımda ağrıdı sabah olunca şikinlik yok akşama kadar şişiyorum tekrar bilmiyorum 02/02 da olacak olursam erkwn ama 30/01 çıkardı herhalde.
Haftasonu yaparım canım ya yarın ya da pazarhaydi yap yap yap
Hayirli cumalar. Hamile misin canimherkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar arkadaşlarr
Ayy ya benim oğlanda regl günü çizgi hayal mayel belliydi oyüzden biraz daha umutlanıyorum ama bakalım kısmet artıkHaftasonu yaparım canım ya yarın ya da pazar
Hayirli cumalar. Hamile misin canim
Hadi inşallah canım benim baya ağrım var şuanda kesin yarına kadar olucamAyy ya benim oğlanda regl günü çizgi hayal mayel belliydi oyüzden biraz daha umutlanıyorum ama bakalım kısmet artık
senin bayağı erken gelecek ozaman nerdeyse 25. günündeHadi inşallah canım benim baya ağrım var şuanda kesin yarına kadar olucam
Evet bi süredir de böyle erken geliyor hep galiba döngüm değişti benim 28 günde oluyordu ama artık 24- 25 oluyor ona göre çalışıcamsenin bayağı erken gelecek ozaman nerdeyse 25. gününde