• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Slm canım iyiyim işler güçler koşturmaca :) canım anlatımına göre 31 Ocak olmalı regln sen test mi yapmak istiyosun?* yap bi istersen ama çıkmazsa üzülme çünkü daha 3-4 günün var :KK66: ama çıkadabilir bazen erkenden çıkıyo :KK66: Hadi inşallah :)
gibigibiyim gibigibiyim cumartesi yolculuk yapacağım 30.01 da Konya gideceğim hava değişimi etkiliyor diyorlar test de yapmayı düşünüyorum ama takvim 02/02 da olacağımı söylüyor reg nin bilemedim o yüzden sana sorayım dedim

gibigibiyim gibigibiyim cumartesi yolculuk yapacağım 30.01 da Konya gideceğim hava değişimi etkiliyor diyorlar test de yapmayı düşünüyorum ama takvim 02/02 da olacağımı söylüyor reg nin bilemedim o yüzden sana sorayım dedim
12. gün çatlama olduysa 26. günde regl olursun canım.. Bence bi test yap öyle git.. Çok hoğlamalı zıplamalı bi ylculuk olmadığı sürece sorun olucağını zannetmiyorum

12. gün çatlama olduysa 26. günde regl olursun canım.. Bence bi test yap öyle git.. Çok hoğlamalı zıplamalı bi ylculuk olmadığı sürece sorun olucağını zannetmiyorum
yok yolda zor olacağı için diyorum regl, ağrı sancı açısından. Ozaman pazar a gelecek gibi 3 gün bakalım nezaman olacağım sagol canımm

Amiin inşallah ...bugün sonuç için gittim doktora..kadın hastalıklarıyla alakalı bir sorun yok başka bir ölüme görün dedi...yarın gastroenterolog a gidicem bakaalim,uzun suredir büyük tuvaletimi kanlı yapıyordum, kalın bağırsaklarda ilgili bisey olabilir belki ama her geçen gün sancim artıyor..otururken bile bıçak gibi batıyor. Sırtüstü yaşamıyorum sancidan..annemi pankreas kanserinden kaybettim, onun da kasiginda bir sertlikle başlamıştı...kötü dusunmemeye çalışıyorum ama moralim çok kötü, bebek için çalışıyordu, tam da ovu günüm ama canım sadece yatıp uyumak istiyor, bütün hayatımı etkiliyor. Dua edin
oncelikle sagligini dusun insallah gecici birseydir zaman zaman boyle seyler yasaniyor bagirsaklarini rahatlatici gidalar tuketmeye bak bu ara,Allah sifa versin doktora gorunmeyi de ihmal etme gecmis olsun.

Back