Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Test yaptim aksam uzeri al bi 3 tl lik gebelik trsti negatif ama gogysler cook sizliyor erkenmi ki

Merhaba kizlar benim adetim gecikti. Başlığa uygun değilim ama belki aramızda benim gibi olan olmuştur. Adetim 3 gün gecikti. Hamile kalamıyorum umutlandim. Ama bu ay bal corekotu tarcin kuru kullandım. Çok hasta olduğum için 1 hafta antibiyotik kullandım. 4 - 5 gündür Sari akintim geliyor kaşıntı var. Sanırım enfeksiyon kaptım bunları düşününce adetinin gecikmesi normal geliyor. Hamilelik belirtim hiç yok ...yorumlarinizi bekliyorum

Günaydın kızlar rüyamda dördüz bebekler gördüm çok tatlıydılar maşallah dördüz olmasa da olur birine de razıyız biz değil mi inşallah kısa zamanda dualarımız kabul olur hayırlı mutlu günler herkese

Hayirli cumalar benim adetim hala gelmedi 35.gunum hakkımızda hayırlısı.
Bebeğim seni bekliyorum hamile misin?

Amin inşallah hayırlısı bakalım bu ay..bekliyoruz bat a bişey kalmadı.Benim idrarda çok geç çıkıyor ama bakalım artık

Evet canın olabilir ama bekle bakalım biraz daha benimde önceki aylara göre fazla bi belirti yok sanki bu ay adet için bile sadece göğüslerim biraz ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…