- 10 Ekim 2014
- 1.067
- 1.157
- 333
- 36
B
bebegim seni bekliyorum
inşallah canım ya zaten bu ay olmazsa bi süre korunacağım galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ..çok sancim var oturup yatarken bile...rahmimdeymis gibi sanki ama rahimde bisey yok..yarın gideyim gastroya biCanım dışkı kanamalı oluyorsa iltihaplı bağırsak hastalığı olabilir bende crohn hastasıyım ordan biliyorum bi gastroenteroloji bölümüne gözük telaş yapma inşallah önemli bişi değildir
canım benim 02/02 bekliyorum inşallah öyledir.günaydın topiğin güzel insanları. güzel haberleriniz olsun inşaallah.
@beklenencan @shoji @CaYLak GeLiN yunus_ciklet perihan08 @monte cristo prensesi gibigibiyim .... aklıma gelenler :) inşşallah hamiş kalmışsınızdır bu ay
neden korunacaksın ki?B bebegim seni bekliyorum inşallah canım ya zaten bu ay olmazsa bi süre korunacağım galiba
Ben hamilr kalıcam diye ilaçlarımı bırakmıştım doktor iç dedi şimdi imuran ilacın adı araştırdığım kadarıyla %25 oranlarında erken doğum ve sakat doğuma yol açabiliyor risk almak istemiyorumneden korunacaksın ki?
ilacı iç canım önce sağlık.Sağlığın yerinde olsun. Ben babamdan biliyorum çok kilo vermişti sürekli wc deydi. İlaçları almanı önerirrim.Allah nasip etsin olur canım.yunus_ciklet canım sence napmalıyım kafam çok karışık napıcam ben şimdi
Peki canım kist falan olabilir bence bi baktır ???Ben 9.ayda evlendim canım o zaman düğüne bağlı çok aşırı bi gecikme oldu ve ilaç kullandım 10.ayda 11 ve 12 inci aylar duzenliyidi bu ay böyle oldu sanırım 11 gündür geciktim ama bacaklarım inanılmaz sizliyor test de negatif çıktı kan yaptircam ama çok korkuyorum eşim de ben de sürekli umutlaniyoruz kötü oluyor sonra
Ama ilaçları bırakacağım bi dönem yok ki tedavisi yok yani ne zaman hamile kalıcam o zamanilacı iç canım önce sağlık.Sağlığın yerinde olsun. Ben babamdan biliyorum çok kilo vermişti sürekli wc deydi. İlaçları almanı önerirrim.Allah nasip etsin olur canım.
İşte ilaç kullandığım ay baktı doktorum tertemizsin dedi sonradan hemen oluşur mu kiPeki canım kist falan olabilir bence bi baktır ???
Eğer klomen veya yumurta çoğaltan bir ilaç içmediysen kist oluşmamıştır diye düşünüyorum canım inşallahta öyle olmaz 2 ayın gidiyor öyle olunca sen en iyisi bir kan testi yaptır benceİşte ilaç kullandığım ay baktı doktorum tertemizsin dedi sonradan hemen oluşur mu ki
Ozaman bide kadin dogum dr sor bakalim onun gorusu neolacak? Bence senin gebelik cok gec kalmaz gelir.Ama ilaçları bırakacağım bi dönem yok ki tedavisi yok yani ne zaman hamile kalıcam o zaman
Eğer klomen veya yumurta çoğaltan bir ilaç içmediysen kist oluşmamıştır diye düşünüyorum canım inşallahta öyle olmaz 2 ayın gidiyor öyle olunca sen en iyisi bir kan testi yaptır bence
Benimde bugun yerleşme kanaması gibi bir kan geldi yafff
Günaydın canım ben doktorla görüşücem salı günü biraz daha beklicem ilacı kullanmıycam ya da daha hafif bişi kullanıcam bakıcam bişilere napıosn nasılsınOzaman bide kadin dogum dr sor bakalim onun gorusu neolacak? Bence senin gebelik cok gec kalmaz gelir.
iyi canım 02/02 bekliyorum ama sanırım ben buay erken yumurtladım eğer 16 da yumurtladıysam kaçında regl olurumGünaydın canım ben doktorla görüşücem salı günü biraz daha beklicem ilacı kullanmıycam ya da daha hafif bişi kullanıcam bakıcam bişilere napıosn nasılsın
geçmiş olsunKızlar hastalandım
Slm canım iyiyim işler güçler koşturmaca :) canım anlatımına göre 31 Ocak olmalı regln sen test mi yapmak istiyosun?* yap bi istersen ama çıkmazsa üzülme çünkü daha 3-4 günün var ama çıkadabilir bazen erkenden çıkıyo Hadi inşallah :)gibigibiyim selam nbr bişey soracağım 05.01 reg oldum 12 gün ovs akıntım çok oldu ayın 16sı sence daha erken mi beklemeliyim regliyi