- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Slm canım iyiyim işler güçler koşturmaca :) canım anlatımına göre 31 Ocak olmalı regln sen test mi yapmak istiyosun?* yap bi istersen ama çıkmazsa üzülme çünkü daha 3-4 günün varama çıkadabilir bazen erkenden çıkıyo Hadi inşallah :)
Canım 2 güne olırsun o zaman bende öyle bekliyorum vallahi erken olucak kesin ağrılar başladıiyi canım 02/02 bekliyorum ama sanırım ben buay erken yumurtladım eğer 16 da yumurtladıysam kaçında regl olurum
Tam yolculukta olmasında Cumartesi Sabah Konya ya gideceğim ya..göğüslerim hassas bide vucutta hafif şişlik var Ogün olursam bide.Canım 2 güne olırsun o zaman bende öyle bekliyorum vallahi erken olucak kesin ağrılar başladı
tebrik ederimmmm valla belirti aylşırmısın canım hemen Allah kucağına almayı nasip etsin.Kızlar hamileyimmm
Amin darısı sana :)tebrik ederimmmm valla belirti aylşırmısın canım hemen Allah kucağına almayı nasip etsin.
12. gün çatlama olduysa 26. günde regl olursun canım.. Bence bi test yap öyle git.. Çok hoğlamalı zıplamalı bi ylculuk olmadığı sürece sorun olucağını zannetmiyorumgibigibiyim cumartesi yolculuk yapacağım 30.01 da Konya gideceğim hava değişimi etkiliyor diyorlar test de yapmayı düşünüyorum ama takvim 02/02 da olacağımı söylüyor reg nin bilemedim o yüzden sana sorayım dedim
yok yolda zor olacağı için diyorum regl, ağrı sancı açısından. Ozaman pazar a gelecek gibi 3 gün bakalım nezaman olacağım sagol canımm12. gün çatlama olduysa 26. günde regl olursun canım.. Bence bi test yap öyle git.. Çok hoğlamalı zıplamalı bi ylculuk olmadığı sürece sorun olucağını zannetmiyorum
aminnnn...hepimize.Amin darısı sana :)
2 kere tup bebek yaptım olmadı kendiliğinden hamile kaldım çok şükür .hersey allahin ol demesiyle umudunu yitirme asla
[/QU
belirtiler canı m paylaş.
Şans bu ya inşallah o gün olmazsın yolculukta hiç çekilmiyor ya ama ben kendi adıma pazara kadar olurum diye bekliyorumTam yolculukta olmasında Cumartesi Sabah Konya ya gideceğim ya..göğüslerim hassas bide vucutta hafif şişlik var Ogün olursam bide.
belkide olmazssın olursanda sanki birlikte oluruz diye bir his var içimdeŞans bu ya inşallah o gün olmazsın yolculukta hiç çekilmiyor ya ama ben kendi adıma pazara kadar olurum diye bekliyorum
oncelikle sagligini dusun insallah gecici birseydir zaman zaman boyle seyler yasaniyor bagirsaklarini rahatlatici gidalar tuketmeye bak bu ara,Allah sifa versin doktora gorunmeyi de ihmal etme gecmis olsun.Amiin inşallah ...bugün sonuç için gittim doktora..kadın hastalıklarıyla alakalı bir sorun yok başka bir ölüme görün dedi...yarın gastroenterolog a gidicem bakaalim,uzun suredir büyük tuvaletimi kanlı yapıyordum, kalın bağırsaklarda ilgili bisey olabilir belki ama her geçen gün sancim artıyor..otururken bile bıçak gibi batıyor. Sırtüstü yaşamıyorum sancidan..annemi pankreas kanserinden kaybettim, onun da kasiginda bir sertlikle başlamıştı...kötü dusunmemeye çalışıyorum ama moralim çok kötü, bebek için çalışıyordu, tam da ovu günüm ama canım sadece yatıp uyumak istiyor, bütün hayatımı etkiliyor. Dua edin
Canım tebriklerr sağ salim kucağına alırsın inşallahAmin darısı sana :)
Amin insallahCanım tebriklerr sağ salim kucağına alırsın inşallah
Bana da öyle geliyor canın hayırlısı olsun hiç hamile hissetmesemde umudum var yinede inşallah hamişizdirbelkide olmazssın olursanda sanki birlikte oluruz diye bir his var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?