Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

gibigibiyim cumartesi yolculuk yapacağım 30.01 da Konya gideceğim hava değişimi etkiliyor diyorlar test de yapmayı düşünüyorum ama takvim 02/02 da olacağımı söylüyor reg nin bilemedim o yüzden sana sorayım dedim

12. gün çatlama olduysa 26. günde regl olursun canım.. Bence bi test yap öyle git.. Çok hoğlamalı zıplamalı bi ylculuk olmadığı sürece sorun olucağını zannetmiyorum

12. gün çatlama olduysa 26. günde regl olursun canım.. Bence bi test yap öyle git.. Çok hoğlamalı zıplamalı bi ylculuk olmadığı sürece sorun olucağını zannetmiyorum
yok yolda zor olacağı için diyorum regl, ağrı sancı açısından. Ozaman pazar a gelecek gibi 3 gün bakalım nezaman olacağım sagol canımm

oncelikle sagligini dusun insallah gecici birseydir zaman zaman boyle seyler yasaniyor bagirsaklarini rahatlatici gidalar tuketmeye bak bu ara,Allah sifa versin doktora gorunmeyi de ihmal etme gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…