• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar C.tesi günü şu ikiz profflara gittim tüp bebek merkezine.. Sonuçlarımı değerlendirip ultrasonla baktı.. Daha önceki gebelik(ler) bize pozitif imaj çiziyo dedi.. Amh fsh değerlerine çok takılmayın dedi.. Kritik durumda değil amh dedi.. Rahimde ufak kistler gördü.. 3 tane de yumurta gördü.. Klomen kullanıyorum dedim.. Klomenle çocuğunuz olur sizin dedi bikaç örnek verdi içime su serpti.. Çarşamba günü yumurtalara bakmak için tekrar çağırdı yani yarın :) Ama en tuhafı 2008 yılında ben laparoskopik çift taraflı çikolata kisti ameliyatı geçirmiştim.. Onun için dedi ki geçirdiğiniz ameliyat hem de çift taraflı zaten yumurta rezervlerini önemli ölçüde azaltan bi ameliyat dedi ben şokkkkk :KK57::KK57::KK57::KK57: Doktorum bana böyle bişeyden hiç sözetmemişti:KK57::KK57::KK57:Ne öncesinde ne sonrasında :KK57::KK57::KK57::KK57: Zaten eğer sözetmiş olsa o ameliyatı geçirmezdim çünkü kistlerim 2 cm civarındaydı küçüktü yani boyut olarak önemsizdi.. İşte regl ağrın azalır falan filan diye ameliyat etmişti beni.. Böyle önemli bi bilgiyi de nasıl gizlemiş anlamıyorum :KK12::KK12: Allah böyle doktorları bildiği gibi yapsın.. Kızlar bikaç doktor görüşü almadan sakın böyle işlemlere girmeyin.. Gerçekten çok üzüldüm bu duruma :KK42:

Kızlar C.tesi günü şu ikiz profflara gittim tüp bebek merkezine.. Sonuçlarımı değerlendirip ultrasonla baktı.. Daha önceki gebelik(ler) bize pozitif imaj çiziyo dedi.. Amh fsh değerlerine çok takılmayın dedi.. Kritik durumda değil amh dedi.. Rahimde ufak kistler gördü.. 3 tane de yumurta gördü.. Klomen kullanıyorum dedim.. Klomenle çocuğunuz olur sizin dedi bikaç örnek verdi içime su serpti.. Çarşamba günü yumurtalara bakmak için tekrar çağırdı yani yarın :) Ama en tuhafı 2008 yılında ben laparoskopik çift taraflı çikolata kisti ameliyatı geçirmiştim.. Onun için dedi ki geçirdiğiniz ameliyat hem de çift taraflı zaten yumurta rezervlerini önemli ölçüde azaltan bi ameliyat dedi ben şokkkkk :KK57::KK57::KK57::KK57: Doktorum bana böyle bişeyden hiç sözetmemişti:KK57::KK57::KK57:Ne öncesinde ne sonrasında :KK57::KK57::KK57::KK57: Zaten eğer sözetmiş olsa o ameliyatı geçirmezdim çünkü kistlerim 2 cm civarındaydı küçüktü yani boyut olarak önemsizdi.. İşte regl ağrın azalır falan filan diye ameliyat etmişti beni.. Böyle önemli bi bilgiyi de nasıl gizlemiş anlamıyorum :KK12::KK12: Allah böyle doktorları bildiği gibi yapsın.. Kızlar bikaç doktor görüşü almadan sakın böyle işlemlere girmeyin.. Gerçekten çok üzüldüm bu duruma :KK42:
evet canım oyüzden bende özel dr ları pek tavsiye etmiyorum Devlet hastaneleri bunlarla uğraşmaz yeteri kadar hastası var zaten bir an önce teşhisi koyar amaeliyat içinse hep gözlem vermiştir.bekleyelim izleyelim der.Neyse Sağlık olsun yumurtalar var enazından moralini bozma çalışmalara devam et.:KK15:

Ben de çift günlerde yapmalıydım ama yapamadım işte tek gülere geldi benimki de.. Ovulasyon testini de dün yaptım.. aldığım 1 koli test sanırım hepsi bozuk birleşme yerlerinden idrar sızdırıyo ve ekranı saçmasapan bi şekilde kıpkırmızı olup dağılıyo.. Dün 3 tane test yaptım 3ü de bozuk bugün de yanıma 2 tane aldım sanırım ben bu ay çatlamayı da yakalayamıycam :KK43: artık gn aşırı ilişki şeklinde gidicem yapabiliceğim en iyi şey bu sanırım bu ay.. Hayırlısı tatlım :) Sen nasılsın bebiş nasıl :)

iyiyiz şükür darısı burdaki teyzelerinin başına inşallah :KK19:

evet canım oyüzden bende özel dr ları pek tavsiye etmiyorum Devlet hastaneleri bunlarla uğraşmaz yeteri kadar hastası var zaten bir an önce teşhisi koyar amaeliyat içinse hep gözlem vermiştir.bekleyelim izleyelim der.Neyse Sağlık olsun yumurtalar var enazından moralini bozma çalışmalara devam et.:KK15:
Aynen olanla ölene çare yok demişler.. Üzüldüm ama bunun dönüşü yok artık biliyorum.. Ben yoluma bakıcam canım.. O doktoru da bi de proff adını da vereyim Cihangir Çakıcı .. Allah bildiği gibi yapsın :KK33::KK33::KK33::KK33:

inşallah sen kazanırsın bebeişin vardır inşallah :)

inşallah canım hala olmadım bekliyorum bir hafta dolmadan test yapmak istemiyorum hastanede uzak hertaraf kar gitmeye de üşeniyorum açıkcası kimbilir belki de korkuyorumdur bu kadar ümitlendikten sonra yine negatifi görmekten:KK64: bilmiyorum karmakarışığım dün görümcem aradı ve beni hamile gördüğünü üçüz erkek bebek doğurduğumu söyledi kıızzz dedim deme öyle şeyler zaten hasta olmadım bu ay dedim ayy ne bilim ya ümitlenmek güzel şey hamile olmasam bile olduğumu düşünmek bile sevindiriyor beni bu büyüyü bozmak istemediğimden sanırım elim teste hiç gitmiyor:KK53:

umutlarımız sonraki aya kaldı, olsun, mutlu sonu göreceğiz elbet :)
bu dönem adetim çok hafif geçti, kanama çok azdı. birkaç güne başlayacağım ovulasyon testine. belki faydası dokunur :)
Hadi bakalım canim inşallah bu ay kavusuruz bebislerimize

Kızlar benim belim ağrıyor 10 gündür bacakları ağrıyor ve de 11 gündür ya da 10 gündür adetim gecikti neyse test yaptim evde çok sağlam bi negatif çıktı yani 5 dk bekledim azıcık bile minicik bile yok ikinci çizgi. Şimdi size sorum şu "idrar testi negatif çıkıp da kan testi yaptiranlarin pozitif çıktığı bir dünya var mı? "

Kızlar benim belim ağrıyor 10 gündür bacakları ağrıyor ve de 11 gündür ya da 10 gündür adetim gecikti neyse test yaptim evde çok sağlam bi negatif çıktı yani 5 dk bekledim azıcık bile minicik bile yok ikinci çizgi. Şimdi size sorum şu "idrar testi negatif çıkıp da kan testi yaptiranlarin pozitif çıktığı bir dünya var mı? "
Canım normalde adetlerin düzenliyse ve geciktiyse mutlaka kan testi yaptır
Bide ilaç kullandıysan yumurtan çatlamamış ve kist yapmış olabilir. Eger kist yapmadı ve adetim her ay normal olur diyorsan mutlaka test yaptır canım

Canım normalde adetlerin düzenliyse ve geciktiyse mutlaka kan testi yaptır
Bide ilaç kullandıysan yumurtan çatlamamış ve kist yapmış olabilir. Eger kist yapmadı ve adetim her ay normal olur diyorsan mutlaka test yaptır canım

Ben 9.ayda evlendim canım o zaman düğüne bağlı çok aşırı bi gecikme oldu ve ilaç kullandım 10.ayda 11 ve 12 inci aylar duzenliyidi bu ay böyle oldu sanırım 11 gündür geciktim ama bacaklarım inanılmaz sizliyor test de negatif çıktı kan yaptircam ama çok korkuyorum eşim de ben de sürekli umutlaniyoruz kötü oluyor sonra :(

Canim piskolojinle oynuyorsun resmen gecen senede ben kendime böyle zulüm ediyordum. 5 desen bile bana sonucu negatif derim bana göre ama 0.5 cok cok düşük. Dua et sabret tevekkül et. Rabbim hepimizinde gönlüne gore versin. Bu arada iliskiden sonraki degisikliklerini belirti olark görme. Hatta muhtemelen onlarda piskolojik. Herkeste farklı olur kimi hic belirti yasamaz kimisi adetinr 1 hafta kala yasamaya baslar ama ilişkiden 2 sonra da bbelirtiler cikmaz ortaya. Ne kadar cok moralini bozdum gece gece kusura bakma lütfen. Ama hamile kalmak istiyorsan sana ve bunu okuyan herkese en büyük tedavi yöntemim strese sokmayin kendinizi demem olur. Rabbim vereceği zamanı bilir. Allahim kimsenin kucağını bos bırakmasın
Amiin inşallah ...bugün sonuç için gittim doktora..kadın hastalıklarıyla alakalı bir sorun yok başka bir ölüme görün dedi...yarın gastroenterolog a gidicem bakaalim,uzun suredir büyük tuvaletimi kanlı yapıyordum, kalın bağırsaklarda ilgili bisey olabilir belki ama her geçen gün sancim artıyor..otururken bile bıçak gibi batıyor. Sırtüstü yaşamıyorum sancidan..annemi pankreas kanserinden kaybettim, onun da kasiginda bir sertlikle başlamıştı...kötü dusunmemeye çalışıyorum ama moralim çok kötü, bebek için çalışıyordu, tam da ovu günüm ama canım sadece yatıp uyumak istiyor, bütün hayatımı etkiliyor. Dua edin

günaydın topiğin güzel insanları. güzel haberleriniz olsun inşaallah.

beklenencan beklenencan shoji shoji CaYLak GeLiN CaYLak GeLiN yunus_ciklet yunus_ciklet perihan08 perihan08 no_name_ no_name_ gibigibiyim gibigibiyim .... aklıma gelenler :) inşşallah hamiş kalmışsınızdır bu ay
Günaydın canımmmmm:KK73::KK73::KK73: şimdi doktordan geliyorum yumurtaların çatlamış dedi.. Bi de kistler oluşmuş galiba klomenden kan testi istedi.. Test sonucuna göre tekrar konuşalım dedi.. İnşallah bu ay güzel haber vermek istiyorum.. :KK15::KK15::KK15::KK15:

günaydın topiğin güzel insanları. güzel haberleriniz olsun inşaallah.

beklenencan beklenencan shoji shoji CaYLak GeLiN CaYLak GeLiN yunus_ciklet yunus_ciklet perihan08 perihan08 no_name_ no_name_ gibigibiyim gibigibiyim .... aklıma gelenler :) inşşallah hamiş kalmışsınızdır bu ay
canım yaaa, unutmadın mı sen beniiii :P noolsun kuzum 3 aydır savaşa devam, çok şükür hormonlar düzeldi,rahim filmi çekildi şu an sorun yok gibi ama 2 aydır ovulasyonu yakalayamadım, bu ay ovulasyon testi aldım bakalım uğraşıyorum...bu arada bu ay soğan kürü yapıyorum,çörekotu yağı içip sabah akşam aç karnına 1 adet kuru incir yiyorum gelişsin yumiler..bugün reglin 13.günü daha çatlamadı sanırım yumiler, henüz yakalayamadım yani... böyle benim uğraşım devam işte..sen nasılsın canım benim, bebişimiz nasıl,nasıl gidiyor hamişlik???

Amiin inşallah ...bugün sonuç için gittim doktora..kadın hastalıklarıyla alakalı bir sorun yok başka bir ölüme görün dedi...yarın gastroenterolog a gidicem bakaalim,uzun suredir büyük tuvaletimi kanlı yapıyordum, kalın bağırsaklarda ilgili bisey olabilir belki ama her geçen gün sancim artıyor..otururken bile bıçak gibi batıyor. Sırtüstü yaşamıyorum sancidan..annemi pankreas kanserinden kaybettim, onun da kasiginda bir sertlikle başlamıştı...kötü dusunmemeye çalışıyorum ama moralim çok kötü, bebek için çalışıyordu, tam da ovu günüm ama canım sadece yatıp uyumak istiyor, bütün hayatımı etkiliyor. Dua edin
Canım dışkı kanamalı oluyorsa iltihaplı bağırsak hastalığı olabilir bende crohn hastasıyım ordan biliyorum bi gastroenteroloji bölümüne gözük telaş yapma inşallah önemli bişi değildir

Günaydın canımmmmm:KK73::KK73::KK73: şimdi doktordan geliyorum yumurtaların çatlamış dedi.. Bi de kistler oluşmuş galiba klomenden kan testi istedi.. Test sonucuna göre tekrar konuşalım dedi.. İnşallah bu ay güzel haber vermek istiyorum.. :KK15::KK15::KK15::KK15:

inşallah cnm :KK19:

canım yaaa, unutmadın mı sen beniiii :p noolsun kuzum 3 aydır savaşa devam, çok şükür hormonlar düzeldi,rahim filmi çekildi şu an sorun yok gibi ama 2 aydır ovulasyonu yakalayamadım, bu ay ovulasyon testi aldım bakalım uğraşıyorum...bu arada bu ay soğan kürü yapıyorum,çörekotu yağı içip sabah akşam aç karnına 1 adet kuru incir yiyorum gelişsin yumiler..bugün reglin 13.günü daha çatlamadı sanırım yumiler, henüz yakalayamadım yani... böyle benim uğraşım devam işte..sen nasılsın canım benim, bebişimiz nasıl,nasıl gidiyor hamişlik???

hamişlik iyi gidiyor şükür. bi oğlum olacak Allahın izniyle. darısı sizlerin başına inşallah

Günaydın canısı az kaldı ağrılarım başladı 2 Şubat bat ama erken gelicek muhtemelen

ayyyy inşallah gelmez cnm

Back