Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İnşallah ..çok sancim var oturup yatarken bile...rahmimdeymis gibi sanki ama rahimde bisey yok..yarın gideyim gastroya bi

Peki canım kist falan olabilir bence bi baktır ???

İşte ilaç kullandığım ay baktı doktorum tertemizsin dedi sonradan hemen oluşur mu ki
Eğer klomen veya yumurta çoğaltan bir ilaç içmediysen kist oluşmamıştır diye düşünüyorum canım inşallahta öyle olmaz 2 ayın gidiyor öyle olunca sen en iyisi bir kan testi yaptır bence
Benimde bugun yerleşme kanaması gibi bir kan geldi yafff

Tarlusal kullandım o ay sadece bu. Başka bi ilac kullanmadım kan testine gidip yine negatif görürsem yicem artık kafayı ya. geçmiş olsun canım

Günaydın canım ben doktorla görüşücem salı günü biraz daha beklicem ilacı kullanmıycam ya da daha hafif bişi kullanıcam bakıcam bişilere napıosn nasılsın
iyi canım 02/02 bekliyorum ama sanırım ben buay erken yumurtladım eğer 16 da yumurtladıysam kaçında regl olurum

gibigibiyim selam nbr bişey soracağım 05.01 reg oldum 12 gün ovs akıntım çok oldu ayın 16sı sence daha erken mi beklemeliyim regliyi
Slm canım iyiyim işler güçler koşturmaca :) canım anlatımına göre 31 Ocak olmalı regln sen test mi yapmak istiyosun?* yap bi istersen ama çıkmazsa üzülme çünkü daha 3-4 günün var ama çıkadabilir bazen erkenden çıkıyo Hadi inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…