• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

günaydın canımmm :KK73::KK73::KK73: Umudunu niye yitiriyosun daha çok var bekliycez görücez :) Ben de o kadar yoğun çalışıyorumki ovulasyon testi yapmaya bile fırsatım olmadı :KK43: ve sanırım bugün ovulasyon günüm.. İşler beni çok karıştırdı herşeyi allak bullak ettim.. Adetimnin kaçıncı günü olduğunu bile karıştırdım Allah sonumu hayretsin :KK70:
:KK36:sagol tatlım keşkem süpriz olsa.Seninde bakalım inşallah beklenmedik bir şekilde süpriz olur bugünü değerlendir ama atlama kuzum

:KK36:sagol tatlım keşkem süpriz olsa.Seninde bakalım inşallah beklenmedik bir şekilde süpriz olur bugünü değerlendir ama atlama kuzum
Ya şimdi şöyle oldu doktor bana takvim vermişti 8-10-12-14-16 günler ilişki diye bi de her gün yapma demişti.. ben günleri şaşırdım 7-9-11 yaptım dün 11 miş ben dünü 10 sanıyorum bugün farkettim :( herşey alt üst oldu bugün yapsam üstüste ilişki olmuş olcak bi anlamı yok :( Bilemedim napmam lazım :(

Ya şimdi şöyle oldu doktor bana takvim vermişti 8-10-12-14-16 günler ilişki diye bi de her gün yapma demişti.. ben günleri şaşırdım 7-9-11 yaptım dün 11 miş ben dünü 10 sanıyorum bugün farkettim :KK43: herşey alt üst oldu bugün yapsam üstüste ilişki olmuş olcak bi anlamı yok :KK43: Bilemedim napmam lazım :KK43:
Olsun bundada bir hayır vardır sen değerlendir zatem içerde canlı sperm vardır üzerine gelsin bişey olmaz..

Kızlar bat 27 ocak.dun 6 saat yolculuk yaptım ve gece camasırımda tırnak kadar kahve kanama vardıo_O ped koydum ama gerısı yokk ufff neden oldu kı yoldan mı adet mı oldum erkenden yoksaaa :110:

Aynen artık bu ay böyle gtcek napalım kısmet olursa olur :) Sen naptın canım konuşamıyoruz ?
02/02 bekliyorum bende ovs akınntımın en yoğun olduğu zamanı değerlendirebildim ama yumurtlama günüm değildi bilmiyorum bir kaç gün sonra idi yumrt günü tuttuysa tuttu artık kısmet ,buay da olmazsa önümüzdeki ay dr gideceğim.

Kızlar 1 gün önceden olsun agrim hiç olmadı hala daha agrim yok agri faln hissetmiyorum lavaboya gidiyorum hiç gelmiyo kırmızı az geldi 5 saatte bir az az geliyo nedir sizce LUTFEN bir bilgi verin bana soz bnden daha tecrubelisinizdir

Merhaba hanımlar. Benim de geçen ay ilişkiden iki gün sonra ,sol kasigim ağrımaya başladı .gogus agrisi disinda, bütün belirtileri yaşadım, o kadar emindim ki bebk olduğundan.. Adetime iki gün kala hafif pembemsi lekeler de görünce kesin bebek yerleşiyor dedim ama iki gün sonra gece adet oldum çok üzüldüm. Herzmnkinden az oldu ve uç gün yoğun geldi. Sonra yine kahverengiye döndü ve bitti. O zamanlar yaptığım bhcg 0.1 çıkmıştı..bugün aynı kasikagrimdan dolayı doktora gideyim barı dedim, sanki her an adet olacakmış im gibi sürekli bir sancı var.nneyse muayene etti, ultrasonla bakarken "şüpheli bisey var, bhcg ye bakalım " dedi ...sonuç 0.5 ...bu sonuçla gebelik olmaz ama buradaki yaşayanları okuyunca umutlaniyiruz hala..bebk değilse ne olabilir acaba, kötü bisey mi ki..moralim bozuk, nedusunecegimj şaşırdım..sonucu yarın gösterilen doktora ama belki aranızda böyle bisey yaşayan vardır...bhcg 0.5 ken sonradan hamile olduğunu öğrenen var mi aranızda?

Merhaba hanımlar. Benim de geçen ay ilişkiden iki gün sonra ,sol kasigim ağrımaya başladı .gogus agrisi disinda, bütün belirtileri yaşadım, o kadar emindim ki bebk olduğundan.. Adetime iki gün kala hafif pembemsi lekeler de görünce kesin bebek yerleşiyor dedim ama iki gün sonra gece adet oldum çok üzüldüm. Herzmnkinden az oldu ve uç gün yoğun geldi. Sonra yine kahverengiye döndü ve bitti. O zamanlar yaptığım bhcg 0.1 çıkmıştı..bugün aynı kasikagrimdan dolayı doktora gideyim barı dedim, sanki her an adet olacakmış im gibi sürekli bir sancı var.nneyse muayene etti, ultrasonla bakarken "şüpheli bisey var, bhcg ye bakalım " dedi ...sonuç 0.5 ...bu sonuçla gebelik olmaz ama buradaki yaşayanları okuyunca umutlaniyiruz hala..bebk değilse ne olabilir acaba, kötü bisey mi ki..moralim bozuk, nedusunecegimj şaşırdım..sonucu yarın gösterilen doktora ama belki aranızda böyle bisey yaşayan vardır...bhcg 0.5 ken sonradan hamile olduğunu öğrenen var mi aranızda?

Canim piskolojinle oynuyorsun resmen gecen senede ben kendime böyle zulüm ediyordum. 5 desen bile bana sonucu negatif derim bana göre ama 0.5 cok cok düşük. Dua et sabret tevekkül et. Rabbim hepimizinde gönlüne gore versin. Bu arada iliskiden sonraki degisikliklerini belirti olark görme. Hatta muhtemelen onlarda piskolojik. Herkeste farklı olur kimi hic belirti yasamaz kimisi adetinr 1 hafta kala yasamaya baslar ama ilişkiden 2 sonra da bbelirtiler cikmaz ortaya. Ne kadar cok moralini bozdum gece gece kusura bakma lütfen. Ama hamile kalmak istiyorsan sana ve bunu okuyan herkese en büyük tedavi yöntemim strese sokmayin kendinizi demem olur. Rabbim vereceği zamanı bilir. Allahim kimsenin kucağını bos bırakmasın

Evet canım persembe bekliyordum pazar geldi. Bu ay inofolic (inozotol+folikasit)e başladım kısmet artık napalım.zamanini bekliyor demek ki en azından adet.görüyoruz düzenli cok şükür
umutlarımız sonraki aya kaldı, olsun, mutlu sonu göreceğiz elbet :)
bu dönem adetim çok hafif geçti, kanama çok azdı. birkaç güne başlayacağım ovulasyon testine. belki faydası dokunur :)

Ya şimdi şöyle oldu doktor bana takvim vermişti 8-10-12-14-16 günler ilişki diye bi de her gün yapma demişti.. ben günleri şaşırdım 7-9-11 yaptım dün 11 miş ben dünü 10 sanıyorum bugün farkettim :KK43: herşey alt üst oldu bugün yapsam üstüste ilişki olmuş olcak bi anlamı yok :KK43: Bilemedim napmam lazım :KK43:

cnm ben 12-14-15-16-18 de yapmıştım. bak şükür hamile kaldım. ve oğluşum olacak inşallah. ama hergün gibi görünsede arada 36 saat geçmişti. mesela 14. gün sabah 6 da , 15. gün sabah 8. de, 16. gün akşam 9 da gibi . herşeyin hayırlısı Rabbim en doğrusunu bilir ve o zaman ol der.

cnm ben 12-14-15-16-18 de yapmıştım. bak şükür hamile kaldım. ve oğluşum olacak inşallah. ama hergün gibi görünsede arada 36 saat geçmişti. mesela 14. gün sabah 6 da , 15. gün sabah 8. de, 16. gün akşam 9 da gibi . herşeyin hayırlısı Rabbim en doğrusunu bilir ve o zaman ol der.

vee çatlama günüm 15. günün akşamıydı cnm.

Ben de çift günlerde yapmalıydım ama yapamadım işte tek gülere geldi benimki de.. Ovulasyon testini de dün yaptım.. aldığım 1 koli test sanırım hepsi bozuk birleşme yerlerinden idrar sızdırıyo ve ekranı saçmasapan bi şekilde kıpkırmızı olup dağılıyo.. Dün 3 tane test yaptım 3ü de bozuk bugün de yanıma 2 tane aldım sanırım ben bu ay çatlamayı da yakalayamıycam :( artık gn aşırı ilişki şeklinde gidicem yapabiliceğim en iyi şey bu sanırım bu ay.. Hayırlısı tatlım :) Sen nasılsın bebiş nasıl :)

kızlar 02/02 göğüslerim herzamanki ağırlıkta ağrıyor arada bir kasığım ağrıyor bana klaırsa ben 02/02 dan önce regl olurum gibime geliyor erken yumurladığımı düşünüyorum çünkü.

Back