Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bu ay hic bakmayacm adetimn bitince gun asiri iliskiye girerz esimle olr insallah

Bnm adetime iki haftadan fazla var. gecen ay rekoru gordum 34. Gunun aksami oldum bakalim bu ay ne olacak daha 15. Gundeyim

adete son 4 gün akşam hem ovulasyon testi hem erken gebelk testi yaptm ovulasyon koyu gebelk testi çok ama çok silk çıktı belli belirsiz yani ışığa tutunca sezilio yine de umutlandm yarın kar vermeden içm rahat etmicem inşallah hamileymdir kızlar

İnş inşallah cnm Allah gönlüne göre versin

Slm millet ben bi kaç gün önce yazmıştım bulantım ve ağrım var diye meğer göbeğim düşmüş (kaçmış) düzeltince hiçbir şeyim kalmadı o yüzden moralim bozuldu galiba yine olmadı bu ay hamişlik. Gerçi daha 4 gün var bata ama umutlarım söndü artık önümüzdeki aya kısmetse

Selam kızlar. Ben bu ay 14 unde regl olmayı bekliyordum. Ayın 3 unde kahverengı bı lekelenme yaşadım. Yerlesme kanı dedıler onu da ılk defa duydum. Ama ertesı gun bıraz pıhtı geldı. Hafıf bı kasık agrısıyla beraber koyu kırmızı. Dedım adet oldum heralde. 3 gun boyunca su gıbı kan geldı sadece bazen kahve bazen pembe bazen koyu kırmızı. Adet oldum heralde dedım ama böyle adet omrumde olmadım. Fikri olan varmı

cnm üstüne görmüş olablirsin.başka belrtilerin var mı en iyisi bi test al yap kafan rahat olsun

Selam arkadaşlar,

Anneler ya da taze hamileler sürekli hamile kalmak isteyenlere stressiz ve devamlı gebeliğin düşünülmediği bir hayat tavsiye ediyorlar burada ki çok haklılar.

Bu ay ilk kez bu konuyu çok kafama taktım ve tüm düzenim alt üst oldu, her sabah test yaptım, neden belirtim yok diye çok düşündüm vs... Ardından regl belirtileri başladığında da çok üzüldüm. Bat'ın 3 gün öncesinde uyarı lekesi geldi, ardından çok yoğun ve parçalı 2 gün kanama, şimdi de bitiyor galiba.... Regl belirtilerim bitmeden, kanamam bitiyor. Hayatımda hep çok düzenli olmuşumdur, ve hep de şükrederim buna, bir çok arkadaşımız bu konuda sıkıntı yaşıyorlar. Düzensiz regl oluyor, ne zaman olacaklarını kestiremiyorlar haklı olarak...

Maalesef kendimi çok üzmekten olduğunu düşünüyorum bu durumun, çünkü hamile kalabilirim diye kendime çok iyi baktım, öncesinde doktora gittim, hiç bir sorunum çıkmamıştı ve üşütmedim, hasta olmadım. Buna rağmen çok değişik regl dönemi atlattım. Umarım önümüzdeki ay normale dönerim.

merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum kafama takıldı.şimdi hamile kalmak isteyenler 2-3 günde bir deneme yapıyoruz ya.mesela yumurtlama günümü ben tam bilemiyorum diğer adet yaklaşana kadar denemeye devam ediyorum.bu süre içinde hamilelik olursa ilişkiden bebek düşer mi birkaç yerde okudum.böyle bişey varsa nasıl ilişkiye devam edebiliriz ki nerden bilebilriiz fikri olan var mı bu konuda?

Adetime 3 gun kala hamileyim kizlarrr icim icime sigmio bu 3. Gebeliğim insallah bu sefer Rabbim kucagima almayi nasip eder Yüce Rabbim hislerimi hic bosa cikarmiyo şükürler olsun hissediodum bu sabahkosa kosa hastaneye gittim kan verdim degerim 35.36

slm kızlar ben de 15 aylık evliyim.İlk 8 ay benim korkularım yüzünden eşimle birlikte olamadık.Yaklaşık 6 aydır deniyoruz.Adet tarihime 6 gün var şu an için hiçbir belirtim yok, açıkcası geçen aylarda yaptığım gibi ufak tefek ağrı, akıntı gibi şeylerin üzerinde durmayacam ümitlenince ve adet olunca çok kötü oluyorum. Bu ay farklı bir yol denedim umarım olmuştur.Normalde hep adetin 14. günü birlikte olmaya çalışırdık pek üstelemezdim diğer günleri, bu defa bir yakınım adet bitiminden sonraki 3 gün ve adete 1 hafta kala düzenli olarak denememizi söyledi(tabi diğer günleri de atlamadık) İnşallah hayırlısıyla hepimize nasip olur.Benden küçük bir tavsiye belirtilere bakıp kendinizi çok kaptırmayın sonu hüsran oluınca insan hemen toparlanamıyor bizzat yaşadım.

Gözünüzaydın canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,

Canım bende çok düzenli regl olanlardandım ancak dediğin gibi bazı şeyleri kafaya takınca düzen bozuluyor. Eğer kafana takıyorsun muhakka o dönem ya adet önce ya da geç geliyor. Ben artık inandım bebeğin kısmetle işi var. Kendi istemedikçe gelmiyor Dilerim gçnülden anne olmak isteyen herkes anne olur, hayırlı evlatlar doğurur.

Geçmiş yazılarıma baktım da her ay adet öncesi belirtileri hamilelik mi diye kafa yorup sormuşum. Bu ayda değişen bir şey yok, hatta o kadar çok umutlandım ki bu ay doktorun lafıyla ama test bana kocaman bir negatif gösterdi. Sıra önümüzdeki ayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…