- 18 Aralık 2013
- 2.414
- 4.101
- 333
Selam kızlar nasılız bugün..Beni bir heyecan sardıki sormayın..
Perşembe günene yaklaştıkça heyecandan uykularım kaçar oldu inşallah kesemizi görürüz
![]()
İnşallahhhhhhh canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembe günene yaklaştıkça heyecandan uykularım kaçar oldu inşallah kesemizi görürüz
![]()
Canımm kan testi yaptık cuma günü çıktı evettt hamişiiiimmm :)cnm silik cizgi cıkmız ama büyük ihtimal hamilesin kan testinde dene birde hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorumm inş..:)
canm ilişki hamileliğinde Bi problem yoksa bebeğe zarar vermiyor.doktorlar hamileyken 9 ay bile Bi risk olmadığı surece ilişkiyi kesin demiyorlar.merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum kafama takıldı.şimdi hamile kalmak isteyenler 2-3 günde bir deneme yapıyoruz ya.mesela yumurtlama günümü ben tam bilemiyorum diğer adet yaklaşana kadar denemeye devam ediyorum.bu süre içinde hamilelik olursa ilişkiden bebek düşer mi birkaç yerde okudum.böyle bişey varsa nasıl ilişkiye devam edebiliriz ki nerden bilebilriiz fikri olan var mı bu konuda?
inşallah bebeğim ultrason resmini istiyorumSelam kızlar nasılız bugün..Beni bir heyecan sardıki sormayın..
![]()
şükürler olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAdetime 3 gun kala hamileyim kizlarrr icim icime sigmio bu 3. Gebeliğim insallah bu sefer Rabbim kucagima almayi nasip eder Yüce Rabbim hislerimi hic bosa cikarmiyo şükürler olsun hissediodum bu sabahkosa kosa hastaneye gittim kan verdim degerim 35.36
inşallah bebeğim ultrason resmini istiyorumatarsın artk
kaç aylık evlisiniz canımCanım bende çok düzenli regl olanlardandım ancak dediğin gibi bazı şeyleri kafaya takınca düzen bozuluyor. Eğer kafana takıyorsun muhakka o dönem ya adet önce ya da geç geliyor. Ben artık inandım bebeğin kısmetle işi var. Kendi istemedikçe gelmiyorDilerim gçnülden anne olmak isteyen herkes anne olur, hayırlı evlatlar doğurur.
Geçmiş yazılarıma baktım da her ay adet öncesi belirtileri hamilelik mi diye kafa yorup sormuşum. Bu ayda değişen bir şey yok, hatta o kadar çok umutlandım ki bu ay doktorun lafıyla ama test bana kocaman bir negatif gösterdi.Sıra önümüzdeki ayda.
kaç aylık evlisiniz canım
bende 15 aylık evliyim ama 8 ay sonra birlikte olabildik, bizim de aşağı yukarı aynı tarihler. ayın 14'ünü bekliyorum bende umutla :)6 aylık evliyim:) Ama hiç korunmadık.
![]()
Insallah cnm benim Rabbim herkesenasip etsin insallah gecen sene bugun ilk hamileligimi ogrenmistim Rabbim bana ayni gunlerde yine ayni mujdemi verdi cok sukurtkglcst: 38194571 .!.:şükürler olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
teyzesinin bi tanesi susam kadar mı olmuş :))))) hiç merak etme annesi kekesi vardır küçük meleğin . hatta 1 hafta onra kalp atışını da duyarsın merak etme yeter ki bol dua et ...
hiç endişelenme sen üzerine düşeni yap can vermek rabbimin işi bol bol dua et.Tabiki kuzum Topiğime Eklerim :) inşallah gözükür bebeğim heyecanlı ve endişeliyim ya gözükmezse diye
bende 15 aylık evliyim ama 8 ay sonra birlikte olabildik, bizim de aşağı yukarı aynı tarihler. ayın 14'ünü bekliyorum bende umutla :)
hiç endişelenme sen üzerine düşeni yap can vermek rabbimin işi bol bol dua et.
korkma hayırlısıyla hiç birşey olmayacak bebişini kucağına alacaksın sağ salimevet Birtanem haklısın da insan korkuyor işte
cok sevindim cnm benimmm:) hayırlısıyla kucagına alısın inşallah.darısı olmayların basına inş...Canımm kan testi yaptık cuma günü çıktı evettt hamişiiiimmm :)
Allah Allh kirpik karışınca ne oluyor ki ben bunu bilmiyorum? :)İyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz?
İlk defa yaziyorum bu konuya nasipmis.
3 yillik evliyim 5 aydir korunmuyoruz.
Bat 9 kasim yani yarin heyecanli bir bekleyis icindeyim.Bir suru belirti yasadim son bir hafta icinde yoruldum kendimi dinlemekten ama vazgecemiyorum da.
Belirtilerime gelince;bi hafta once bel ve kasik agrisi basladi sonra akinti dikkatimi cekti gogus agrisi ufak ufak hep vardi ama iki gundur cok fazla hem ucunda hem genel ama sizlama ve yanma gibi,yine nerdeyse iki gunde bir adet olacakmis hissedip tuvalete gidiyorum.Komik geliyordu forumlarda okurken ama dun kirpiklerimin karistigini gordum:))
Gobegimin altinda cok belirgin olmasa da dik inen bir cizgi belirdigini farkettim yaklasik bes gun once falandi oda
Ne coklar dimi ben yasarken yoruldum siz de okurken yorulursunuz sanirim
Tekrar iyi aksamlar Allah hepimizin dualarini kabul etsin