• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum kafama takıldı.şimdi hamile kalmak isteyenler 2-3 günde bir deneme yapıyoruz ya.mesela yumurtlama günümü ben tam bilemiyorum diğer adet yaklaşana kadar denemeye devam ediyorum.bu süre içinde hamilelik olursa ilişkiden bebek düşer mi birkaç yerde okudum.böyle bişey varsa nasıl ilişkiye devam edebiliriz ki nerden bilebilriiz fikri olan var mı bu konuda?
canm ilişki hamileliğinde Bi problem yoksa bebeğe zarar vermiyor.doktorlar hamileyken 9 ay bile Bi risk olmadığı surece ilişkiyi kesin demiyorlar.

Adetime 3 gun kala hamileyim kizlarrr icim icime sigmio bu 3. Gebeliğim insallah bu sefer Rabbim kucagima almayi nasip eder Yüce Rabbim hislerimi hic bosa cikarmiyo şükürler olsun hissediodum bu sabahkosa kosa hastaneye gittim kan verdim degerim 35.36
şükürler olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım bende çok düzenli regl olanlardandım ancak dediğin gibi bazı şeyleri kafaya takınca düzen bozuluyor. Eğer kafana takıyorsun muhakka o dönem ya adet önce ya da geç geliyor. Ben artık inandım bebeğin kısmetle işi var. Kendi istemedikçe gelmiyor :KK43: Dilerim gçnülden anne olmak isteyen herkes anne olur, hayırlı evlatlar doğurur.

Geçmiş yazılarıma baktım da her ay adet öncesi belirtileri hamilelik mi diye kafa yorup sormuşum. Bu ayda değişen bir şey yok, hatta o kadar çok umutlandım ki bu ay doktorun lafıyla ama test bana kocaman bir negatif gösterdi.:KK43: Sıra önümüzdeki ayda.
kaç aylık evlisiniz canım

Selam kızlar nasılız bugün..:KK46::anneadayı: Beni bir heyecan sardıki sormayın..:KK49: Perşembe günene yaklaştıkça heyecandan uykularım kaçar oldu inşallah kesemizi görürüz :KK5::KK71:

teyzesinin bi tanesi susam kadar mı olmuş :))))) hiç merak etme annesi kekesi vardır küçük meleğin . hatta 1 hafta onra kalp atışını da duyarsın merak etme yeter ki bol dua et ...

tkglcst: 38194571 .!.:
şükürler olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallah cnm benim Rabbim herkesenasip etsin insallah gecen sene bugun ilk hamileligimi ogrenmistim Rabbim bana ayni gunlerde yine ayni mujdemi verdi cok sukur

Yeni
Kızlar merhaba..ben de 6 Yıldır evliyim.baya çocuk istemedim ama çevremde isteyipte olmayan çoğaldı...birde hiç korunmadık .son iki senedir istiyoruz ama malum olmuyo ...7 Kasım'da adet olmuştum bir gün geçti daha çok yeni bakalım...kasıklarım çok ağrıyor normalde Ağrılı adet sancılarım olur...adet olacakmışım gibi...beklemek ne zor
Acaba psikolojık mi geciktı hiç gecikmezdi
chunli85, Az önceDüzenleK.İ.B.
#357+ Çoklu AlıntıCevapla

teyzesinin bi tanesi susam kadar mı olmuş :))))) hiç merak etme annesi kekesi vardır küçük meleğin . hatta 1 hafta onra kalp atışını da duyarsın merak etme yeter ki bol dua et ...

evet teyzesi annesi heyecandan uyuyamiyor çok halsiz ve uyku Halim oluyor bu ara bide sık wcye çıkıyoruz :)
bol bol dua ediyorum hem kendim için hem sizler için :))

bende 15 aylık evliyim ama 8 ay sonra birlikte olabildik, bizim de aşağı yukarı aynı tarihler. ayın 14'ünü bekliyorum bende umutla :)

Hayırlısı ikimiz içinde. Bende 15 Aralığı bekliyorum. Bu ay o kadar hissediyorum ki sanki gerçekten hamileyim. Allah boşa ümütlendirmez inşallah. yoksa da bir an önce bileyim anlayayım.

İyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz?
İlk defa yaziyorum bu konuya nasipmis.
3 yillik evliyim 5 aydir korunmuyoruz.
Bat 9 kasim yani yarin heyecanli bir bekleyis icindeyim.Bir suru belirti yasadim son bir hafta icinde yoruldum kendimi dinlemekten ama vazgecemiyorum da.
Belirtilerime gelince;bi hafta once bel ve kasik agrisi basladi sonra akinti dikkatimi cekti gogus agrisi ufak ufak hep vardi ama iki gundur cok fazla hem ucunda hem genel ama sizlama ve yanma gibi,yine nerdeyse iki gunde bir adet olacakmis hissedip tuvalete gidiyorum.Komik geliyordu forumlarda okurken ama dun kirpiklerimin karistigini gordum:))
Gobegimin altinda cok belirgin olmasa da dik inen bir cizgi belirdigini farkettim yaklasik bes gun once falandi oda
Ne coklar dimi ben yasarken yoruldum siz de okurken yorulursunuz sanirim
Tekrar iyi aksamlar Allah hepimizin dualarini kabul etsin

İyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz?
İlk defa yaziyorum bu konuya nasipmis.
3 yillik evliyim 5 aydir korunmuyoruz.
Bat 9 kasim yani yarin heyecanli bir bekleyis icindeyim.Bir suru belirti yasadim son bir hafta icinde yoruldum kendimi dinlemekten ama vazgecemiyorum da.
Belirtilerime gelince;bi hafta once bel ve kasik agrisi basladi sonra akinti dikkatimi cekti gogus agrisi ufak ufak hep vardi ama iki gundur cok fazla hem ucunda hem genel ama sizlama ve yanma gibi,yine nerdeyse iki gunde bir adet olacakmis hissedip tuvalete gidiyorum.Komik geliyordu forumlarda okurken ama dun kirpiklerimin karistigini gordum:))
Gobegimin altinda cok belirgin olmasa da dik inen bir cizgi belirdigini farkettim yaklasik bes gun once falandi oda
Ne coklar dimi ben yasarken yoruldum siz de okurken yorulursunuz sanirim
Tekrar iyi aksamlar Allah hepimizin dualarini kabul etsin
Allah Allh kirpik karışınca ne oluyor ki ben bunu bilmiyorum? :)

Back
X