Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

evet canım bol bol dinleniyorum hatta çok uyuyorum diyebilirim :)
progestan ve gebelik bir hayli uyku yapıyor + bide sık wc işimizde çıktı :)
evet bebeğim gözüm hep eşimi arıyor gelsinde sarılıyım diye nedense hamilelikten sonra( normaldede bağlıyımdırda ) dahada bağlandım :) oda diyor gün içerisinde daha çok özlüyorm seni diyor :)

iyiyiz şükürler olsun canım kanama dünden beri yok.
perşembe bebişimi görmeye gidicez heyecan o biçim
allah razı olsun soruyorsun beni yanlız bırakmıyorsun bak duygulandım gene bu ara hassasım baya
canm bnde adet çarşamba btti,test nasıl uygulanıyo dedim ovulasyon testi yaptım bugün.silik çizgi çıktı ama çok belli Control çizgisinden çok az açık ama yumurtlama için çok erken değil mi?resmini atcam Bi bak bakayım.adet görmesem hamileyim diycem

vaaayyy aşk ikiye katlandı hayırlısıyla Bi doğsun da evinize neşe katsın inşallah

vaaayyy aşk ikiye katlandı hayırlısıyla Bi doğsun da evinize neşe katsın inşallah

Aynen ögle oldu şekerim inşallah birtanem

canım at bakayım bir ona göre yorumlayalım ?

yumurtlama için çok erken ama bu ne şmdi kafam karştı.tel net çekmio daha belrgn aslnda

Eklentiler

• WP_20141207_007[1].webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 112
bak bunu da flaş açıkken cektm

Eklentiler

• WP_20141207_003[1].webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 82
bende bu ay oldu bu dediğin et pparçasını andıran kan pıhtısı doktum ama hiç araştırmadım neymiş.

inanir misin gecen ayda bana oldu ilk kez ve arastirdim normalmis. Hamile kalinmadigi zaman o ay bir bebegin tutunacagi duvar mi iste bisey kanla birlikte atilirmis vucuttan

inanir misin gecen ayda bana oldu ilk kez ve arastirdim normalmis. Hamile kalinmadigi zaman o ay bir bebegin tutunacagi duvar mi iste bisey kanla birlikte atilirmis vucuttan
bende aynısı oldu gece ay regl 3 gün sürerken tam 7 gün sürdü parçalı parçalı..
sonra hamile kaldım :)

anladım cnm bende bu ay ddm herhalde kimyasal yaşadm düşüo ddm

Yok canim normalmis anormal bir durum denilseydi solugu doktorda alirdim bide ben gecen ay reflu arti farenjit bide dis eti sismesi yasadim kullandigim haplarin haddi hesabi yoktu. Belki ondan da olmus olabilir ilk kez yasadim yani ama sen sanirim gecen ayda bebek calismasi yaptin demekki ilactan degil belki hamile kalacagiz

Merhaba arkadaşlar.
Benim bugün regl günümdü olmadım.Bizde bebek istiyoruz ve bu ay önemli günleri hiç atlamadık. Yumurtlama günümden 10 gün sonra test yaptım 2. Çizgi silik çıktı o günden beri bekliyorum. Belirtimde pek yok arada hafif mide bulantım oluyo çok ayakta durunca Belim ağrıyor birde 1 haftadır sıcak basıyo normalde çok üşürüm. Baş dönmem yaklaşık 2 haftadır idrarımda rahatsız hissediyorum ama enfeksiyonum yok. Adet olacakmışım gibi ağrı vuruyor arada ama uzun sürmüyor. Birde bugün göbeğimin etrafında ağrı oldu. Sizce hamile olma ihtimalim var mı. Yardım ederseniz çok sevinirim.​

inşallah yaa işte ovulasyon kafamı karstrdı bu kadar erken çizgi vermesi

inşallah yaa işte ovulasyon kafamı karstrdı bu kadar erken çizgi vermesi

illa adetinin ortasinda yumurtlayacagin diye bir kaide yok bak kizim adetime 2 gun kala olmus benim kan degerlerime gore. Bence degerlendir zaten gun asiri okursa kafan rahst olur ne yumurtlama gunu ne de baska birsey hesaplamak zorunda kalmazsin

Adet görmüş olabilirsin canim uzulerek söylemeliyim ki. Bazen adet kanamasinda hatta kirmizi parcalar bile gelebilir bence bi test yap evde
Pazartesi kan testi yaptırcm cnm insallah kotu bisey yoktur allttan baktırmayada cok korkuyorum istemessem bakmazlar her alde alttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…