soracağım tabi canım gözlerim her gün arıyor seni şimdi yazar bugün yazar yarın yazar baktım ses yok ben yazayım dedim.çok şukur iyisin dinlenmeye devam ediyorsun değil mi?uzun zamandır beklediğin birleye sahipsin şuan gebelkte herkes hassas olur ama senn ki iki katıdır eminim
canm bnde adet çarşamba btti,test nasıl uygulanıyo dedim ovulasyon testi yaptım bugün.silik çizgi çıktı ama çok belli Control çizgisinden çok az açık ama yumurtlama için çok erken değil mi?resmini atcam Bi bak bakayım.adet görmesem hamileyim diycemiyiyiz şükürler olsun canım kanama dünden beri yok.
perşembe bebişimi görmeye gidicez heyecan o biçim
allah razı olsun soruyorsun beni yanlız bırakmıyorsun bak duygulandım gene bu ara hassasım baya
vaaayyy aşk ikiye katlandı hayırlısıyla Bi doğsun da evinize neşe katsın inşallahevet canım bol bol dinleniyorum hatta çok uyuyorum diyebilirim :)
progestan ve gebelik bir hayli uyku yapıyor + bide sık wc işimizde çıktı :)
evet bebeğim gözüm hep eşimi arıyor gelsinde sarılıyım diye nedense hamilelikten sonra( normaldede bağlıyımdırda ) dahada bağlandım :) oda diyor gün içerisinde daha çok özlüyorm seni diyor :)
vaaayyy aşk ikiye katlandı hayırlısıyla Bi doğsun da evinize neşe katsın inşallah
canım at bakayım bir ona göre yorumlayalım ?canm bnde adet çarşamba btti,test nasıl uygulanıyo dedim ovulasyon testi yaptım bugün.silik çizgi çıktı ama çok belli Control çizgisinden çok az açık ama yumurtlama için çok erken değil mi?resmini atcam Bi bak bakayım.adet görmesem hamileyim diycem
telden atmıyor az bekle bilgisayardan atayım canım.Aynen ögle oldu şekeriminşallah birtanem
canım at bakayım bir ona göre yorumlayalım ?
telden atmıyor az bekle bilgisayardan atayım canım.
yok idrarla temastan snra ilk c çizgisi çktı sanıyeler için de de t çizgisi.dakika ble olmadıTamam canım ama ilk 10 dk da bakılıcak sonra koyulaşır yanlış olur tamam mı tatlım
bak bunu da flaş açıkken cektm
28 gnde bir hesapladı eczanecidaha var birtanem bekle bence elinde 5 tane vardı :)
çokta koyu değil. regl kaç günde 1 oluyorsun ?
ozaman 12.günden başla derim 14gün pozitif olur belki ama eczaneciye bakma sen takvim oluşturmadın mı bu zamana kadar ne zman regl olduğunu yazsaydın daha kolay bulunurdu28 gnde bir hesapladı eczaneci
bende bu ay oldu bu dediğin et pparçasını andıran kan pıhtısı doktum ama hiç araştırmadım neymiş.
bende aynısı oldu gece ay regl 3 gün sürerken tam 7 gün sürdü parçalı parçalı..inanir misin gecen ayda bana oldu ilk kez ve arastirdim normalmis. Hamile kalinmadigi zaman o ay bir bebegin tutunacagi duvar mi iste bisey kanla birlikte atilirmis vucuttan
anladım cnm bende bu ay ddm herhalde kimyasal yaşadm düşüo ddminanir misin gecen ayda bana oldu ilk kez ve arastirdim normalmis. Hamile kalinmadigi zaman o ay bir bebegin tutunacagi duvar mi iste bisey kanla birlikte atilirmis vucuttan
inşallah yaa işte ovulasyon kafamı karstrdı bu kadar erken çizgi vermesiYok canim normalmis anormal bir durum denilseydi solugu doktorda alirdim bide ben gecen ay reflu arti farenjit bide dis eti sismesi yasadim kullandigim haplarin haddi hesabi yoktu. Belki ondan da olmus olabilir ilk kez yasadim yani ama sen sanirim gecen ayda bebek calismasi yaptin demekki ilactan degil belki hamile kalacagiz
inşallah yaa işte ovulasyon kafamı karstrdı bu kadar erken çizgi vermesi
Pazartesi kan testi yaptırcm cnm insallah kotu bisey yoktur allttan baktırmayada cok korkuyorum istemessem bakmazlar her alde alttanAdet görmüş olabilirsin canim uzulerek söylemeliyim ki. Bazen adet kanamasinda hatta kirmizi parcalar bile gelebilir bence bi test yap evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?