- 4 Aralık 2014
- 493
- 209
- 48
Merhaba arkadaşlar.
Benim bugün regl günümdü olmadım.Bizde bebek istiyoruz ve bu ay önemli günleri hiç atlamadık. Yumurtlama günümden 10 gün sonra test yaptım 2. Çizgi silik çıktı o günden beri bekliyorum. Belirtimde pek yok arada hafif mide bulantım oluyo çok ayakta durunca Belim ağrıyor birde 1 haftadır sıcak basıyo normalde çok üşürüm. Baş dönmem yaklaşık 2 haftadır idrarımda rahatsız hissediyorum ama enfeksiyonum yok. Adet olacakmışım gibi ağrı vuruyor arada ama uzun sürmüyor. Birde bugün göbeğimin etrafında ağrı oldu. Sizce hamile olma ihtimalim var mı. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Pazartesi kan testi yaptırcm cnm insallah kotu bisey yoktur allttan baktırmayada cok korkuyorum istemessem bakmazlar her alde alttan
Bugün test aldım yarın yapıcam. Erken mi bilmiyorum de bi gebelik testiydi. Sizce doğru mudur[/QUOT
Bebetime ise o cok dogru sonuc vermiyor nova kullan mesela. Testi tekrarla varsa zaten cikar artik
Bugün test aldım yarın yapıcam. Erken mi bilmiyorum de bi gebelik testiydi. Sizce doğru mudur
Pazartesi kan testi yaptırcm cnm insallah kotu bisey yoktur allttan baktırmayada cok korkuyorum istemessem bakmazlar her alde alttan
eğer herhangi bir gebelk şüphen varsa zaten bakmamaları lzm.ama yoksa ve vajinal oltrason gerektirecek bi durum olursa bnce korkma.hissetmiyorsun bile zaten cnm.Pazartesi kan testi yaptırcm cnm insallah kotu bisey yoktur allttan baktırmayada cok korkuyorum istemessem bakmazlar her alde alttan
Nova mı almalıyım. Yarın yapsam kesin yanıt verir mi daha beklemeli miyim
Bende nova alayım o zaman teşekkür ederim.Ben adet gunumde gördümcift cizgiyi ve kan degerim 82 ydi cok dusuk bir degerdi doktor kesin demedi ama ben hamileydim ben nova kullandim hep
Tmm cok sagol cnm icimi rahatlattın :)kesinlikle bakmazlar ama not duserler ilerde olurya dava konusu olur bisey cikarsa diye. Doktora durumu anlatirsan zaten kendisi once kan tahliline bi bakalim der canim
Bende nova alayım o zaman teşekkür ederim.
Belirtilere takılma ilk hamile kalma denemelerinde biri basim agriyor yazsa otomatikman bende de baslardi sanki bas agrisi olmazsa hamile olamazmisim gibi. Yazilan cizilen hic birsey olmadi sadece koktukaltim ve rahim ustum kasindi hrp ve cok yogun gaz vardi karnimda sanki havai fisek atılıyor gibi bumm bumm diye ama anlamadim yani hamile oldugumu
Tmm cok sagol cnm icimi rahatlattın :)
Peki sen ne zaman öğrenmiştin hamile olduğunu.
Ilk evlendik zaten ramazan ayiydi ben farenjittim oruc bile tutamadim 15 gun o ay oyle gecti ikinci ay denedik olmadi 3. ayimda oldu ama inan sanki 100 yil gecti gibi. Oyle bir psikolojim bozulduki Tup bebek arastirmasi yapiyordum o da olmazsa evlat edinecegim diyordum ama bak simdi oyle dusunmuyorum cunku bebegimin dunyaya gelmesi kader csnim sen elinden geleni yap dua et
Ben bide vajinismustum doktor korkusu cok bende bi defa gittm baktırmadım kactım hmn simdi mecbur gitcem artık akıntıda geliyo bakmaz zatenBen baktirmadim hatta daha once bi 6. haftalikken bakmislardi 5 aylikken trafik kazasi yuzunden bakmislardi. 27 haftalikken dizanteri arti böbrek büyümem var diye bakacaklardi izin vermedim artik cunku öldüm acidan icime kezzap dokuyorlar gibiydi ama herkeste ayni sey olmaz
Ve kafasina bile takmamistir olur mu olmaz mi diye
sağlık olsun canım üzme kendini hayırlısıyla bu ay olur inşallahAcilden gelym idrar testi yapti doktor hamile degilsin dedi . Saglk olsn bari ilaclarmi kullanrm kurtulrm su agrilardb ama korkyrm yine olcm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?