Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Erken sonuc veren gebelik testi mi yaptin? bugun test yaptin mi?

Bugün test aldım yarın yapıcam. Erken mi bilmiyorum de bi gebelik testiydi. Sizce doğru mudur

Pazartesi kan testi yaptırcm cnm insallah kotu bisey yoktur allttan baktırmayada cok korkuyorum istemessem bakmazlar her alde alttan

kesinlikle bakmazlar ama not duserler ilerde olurya dava konusu olur bisey cikarsa diye. Doktora durumu anlatirsan zaten kendisi once kan tahliline bi bakalim der canim

Nova mı almalıyım. Yarın yapsam kesin yanıt verir mi daha beklemeli miyim

Pazartesi kan testi yaptırcm cnm insallah kotu bisey yoktur allttan baktırmayada cok korkuyorum istemessem bakmazlar her alde alttan

eğer herhangi bir gebelk şüphen varsa zaten bakmamaları lzm.ama yoksa ve vajinal oltrason gerektirecek bi durum olursa bnce korkma.hissetmiyorsun bile zaten cnm.

İlk defa bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum aslında tek sorun diğer aylar daha çok belirtim oluyordu ama adet oluyordum.

Bende nova alayım o zaman teşekkür ederim.

Belirtilere takılma ilk hamile kalma denemelerinde biri basim agriyor yazsa otomatikman bende de baslardi sanki bas agrisi olmazsa hamile olamazmisim gibi. Yazilan cizilen hic birsey olmadi sadece koktukaltim ve rahim ustum kasindi hrp ve cok yogun gaz vardi karnimda sanki havai fisek atılıyor gibi bumm bumm diye ama anlamadim yani hamile oldugumu

Peki sen ne zaman öğrenmiştin hamile olduğunu.

Tmm cok sagol cnm icimi rahatlattın :)

Ben baktirmadim hatta daha once bi 6. haftalikken bakmislardi 5 aylikken trafik kazasi yuzunden bakmislardi. 27 haftalikken dizanteri arti böbrek büyümem var diye bakacaklardi izin vermedim artik cunku öldüm acidan icime kezzap dokuyorlar gibiydi ama herkeste ayni sey olmaz

Peki sen ne zaman öğrenmiştin hamile olduğunu.

Ilk evlendik zaten ramazan ayiydi ben farenjittim oruc bile tutamadim 15 gun o ay oyle gecti ikinci ay denedik olmadi 3. ayimda oldu ama inan sanki 100 yil gecti gibi. Oyle bir psikolojim bozulduki Tup bebek arastirmasi yapiyordum o da olmazsa evlat edinecegim diyordum ama bak simdi oyle dusunmuyorum cunku bebegimin dunyaya gelmesi kader csnim sen elinden geleni yap dua et

Ediyorum canım sürekli dilimde. Bende yeni evliyken düşük yaptım sankibu ay onda yaşadığım gibi hissediyorum ama sadece his birde ilk gebeliğimide 3 haftalıkken öğrendim tabi kan testinde. Rabbim inşallah en kısa zamanda her isteyene nasip eder.

Ben bide vajinismustum doktor korkusu cok bende bi defa gittm baktırmadım kactım hmn simdi mecbur gitcem artık akıntıda geliyo bakmaz zaten

Acilden gelym idrar testi yapti doktor hamile degilsin dedi . Saglk olsn bari ilaclarmi kullanrm kurtulrm su agrilardb ama korkyrm yine olcm diye
sağlık olsun canım üzme kendini hayırlısıyla bu ay olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…