- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Ne bileyim gecen agzimda hissettimHayırdır canın böyle sanki paslı demir kokuyor gibi oluyor bazı ilaçlar yapıyor bu tadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bileyim gecen agzimda hissettimHayırdır canın böyle sanki paslı demir kokuyor gibi oluyor bazı ilaçlar yapıyor bu tadı
Benm 5 gunum kaldı ama belim kasıklarım bacaklarım cok agryo arada adet olcakmşm gbi karnma sancı giriyo goguslerde hassaslık var pskolojk mi acaba cok korkuyorm artk
Kızlar sizce durum nedir ??
AY İNŞALLAH canm İNŞALLAH bugun yine bir moral bozuklugu yasadım hayırlısı olsun son 2 günbiz de göreceğiz o güzel günleri :)
inşallah sen kazanırsın bebeişin vardır inşallah :)iyi akşamlar kızlar bende dün olmam gerekiyordu olamadım inatla yapmıyorum test kırmızılar da inatla gelmiyorlar bakalım kim kazanacak bu inatlaşmayı
Evet kan testi yaptırdım ve 300 çok mutluyummm
inşallah hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın belki bebişin bizede ugur getirir :)Evet kan testi yaptırdım ve 300 çok mutluyummm
hayırlsı canım haberlerini ilet bizeHerkese iyi haftasonları kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Haftaya perşembe günü doktorda randevum var ve büyük ihtimalle 18 aydir neden bebek olmadığının cevabını alıcam ve o yüzden çok heyecanlıyım. bu ay 9 unda adet oldum ve 6. Günü bir defa birliktelik oldu ve başka yok. Bu ay fos yani ... bakalım nereye kadar böyle gidecek ve bakalım Rabbim bana bir bebek daha nasip edecekmi. Tanimasamda hepinizi öpüyorum.
günaydın canımmm Umudunu niye yitiriyosun daha çok var bekliycez görücez :) Ben de o kadar yoğun çalışıyorumki ovulasyon testi yapmaya bile fırsatım olmadı ve sanırım bugün ovulasyon günüm.. İşler beni çok karıştırdı herşeyi allak bullak ettim.. Adetimnin kaçıncı günü olduğunu bile karıştırdım Allah sonumu hayretsinSayfanın gülleri nerdesiniz shoji perihan08 gibigibiyim CaYLak GeLiN 02/02 da 1 hafta var ama ben hiç umutlu değilim buaydan yinede belki bir ihtimal diyoruz.