Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canm bnimde 4 gün var ama bn degilim içime hiç bişey dogmuyo ama inşallah inşallah seninde diger arkadaşlarında vardırUff kızlar 5 gun var adetıme inş benım de bebişim vardır beklemesi çok zor
aynı düşünceler bndede var hergün bugun acaba hangi arkadaşım hamile diye kalkıyorum nasıl bişeydir anlamadım herkez 2 ay diyesi oluyo hamile onların yapıp bizim yapmadıgımız ne var acaba :)dün akşam eve giderken "bu ay olmazsa sonraki olur, kafana takma, en azından sağlık olarak sorun yok" gibi gibi düşünüp durdum. sözde kendimi hazırlamıştım da ama hormonlar şaştı herhalde, ağladım ağlayacağım. ilk değil, 5. ayımız bu. daha yolun başı ama çevremdekiler ilk 1-2 ayda hamile kalınca ben de özendim onlara...
İnşallah canım belkı senın de vardır hem nıye oyle dıyorsunkıevet canm bnimde 4 gün var ama bn degilim içime hiç bişey dogmuyo ama inşallah inşallah seninde diger arkadaşlarında vardır
:)
Dger sonclarda gelfiCanım bunda gebelik testi sonucu yok. Sadece kan sayımı yapılmış
Evet bunlarda yokms meger hcg en son cikanmis netten baktgm icin tahlillere bi turlu onu gorememstm ama smdi baktm :)Burda gebelikle ilgili bir sonuç gormedim canım ben. Hcg yazili mi iyice incele bakalım
Dger sonclarda gelfi
Evet bunlarda yokms meger hcg en son cikanmis netten baktgm icin tahlillere bi turlu onu gorememstm ama smdi baktm :)
Sonuc pozitif :)Eee sonuç? Merak ettim :)
Sonuc pozitif :)
Ah keske ama hep olumsuz düşünüyorum çünkü her ay üzüntü yaşıyorum ama insallh vardır senin canmİnşallah canım belkı senın de vardır hem nıye oyle dıyorsunkı
osay3 başladı benim ya önümüzdeki aylara bakacağız artık
Bu ay benım da umudun yok nedense.ama ya varsa dıyorum sonra umutlanıyorum o kadar karısıgım kı..Ah keske ama hep olumsuz düşünüyorum çünkü her ay üzüntü yaşıyorum ama insallh vardır senin canm
Uf allah gonlumuze göre versin insallh vardır canmBu ay benım da umudun yok nedense.ama ya varsa dıyorum sonra umutlanıyorum o kadar karısıgım kı..
Hayırdır canın böyle sanki paslı demir kokuyor gibi oluyor bazı ilaçlar yapıyor bu tadıKizlar agizda metalik tat nadil biseydir bilen var mi?
biz de göreceğiz o güzel günleri :)aynı düşünceler bndede var hergün bugun acaba hangi arkadaşım hamile diye kalkıyorum nasıl bişeydir anlamadım herkez 2 ay diyesi oluyo hamile onların yapıp bizim yapmadıgımız ne var acaba :)
İnşallah hallolucak bi sorundur canım ve kısa zamanda yavruna kavuşursun dualarım seninle bilgi vermeyi unutma doktordan sonra öpüyorumHerkese iyi haftasonları kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Haftaya perşembe günü doktorda randevum var ve büyük ihtimalle 18 aydir neden bebek olmadığının cevabını alıcam ve o yüzden çok heyecanlıyım. bu ay 9 unda adet oldum ve 6. Günü bir defa birliktelik oldu ve başka yok. Bu ay fos yani ... bakalım nereye kadar böyle gidecek ve bakalım Rabbim bana bir bebek daha nasip edecekmi. Tanimasamda hepinizi öpüyorum.