- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Tuplerin acilmasi icin okudum bu sekilde deneyip acilan olmustu denedimtüplerin tıkalı ggit mi dediler Açılmıyor mu yok mu tedavi süreci.Neden buhar denedin?
Yok canim sukur birde kilo verdim doktorum gayet iyi demisti ama benim ask pitirciklarim bulusamiyor:)Film çekilince açılmıştır ama tüpler.. Neden yatmıyorsun ki yat bence hiç belli olmaz.. Birde yumurtlamanda problem yok değil mi?
hayır tedavisi yokmu tıbben?Tuplerin acilmasi icin okudum bu sekilde deneyip acilan olmustu denedim
Laparoskobi ameyliyati var ama oda kesin cozum degil malesefhayır tedavisi yokmu tıbben?
Kan ver canım garanti olsunHayırlı sabahlar bugun adet günümden geçen 4.gün sabah test yaptım negatif 'çok belirgin diğer çizginin de yeri belli oluyodu ümitlenmek istemiyorum ama acaba idrardan dolayı mı diğer çizginin yeri belli oldu çok az görünüyo
Canım kimyasal olabilir bende iki kere silik gördüm ikiside kimyasal oldu bi kan ver istersen ama test bozuk da olqbilirGünaydınlar hepinize..kızlar adetime 6 gūn kala test yaptım silik çıktı heveslendim tabi şuan adete 4gūn var hiçbirşey çıkmadı moralim bozuldu ne yapayım sizce
Canım sen bi daha yap bence hamile olabilirsinGünaydın kızlar dün yaptığım ve tek çizgi çıkan testim akşam gittiğimde böyle olmuştu.. Başına böyle bişey gelen var mı?? Bugün gecikmemin 3. günü Eki Görüntüle 1741890
Ben ilk 5-10 dakika bekleyip evden çıkmıştım canım herkes diyoki ilk yarım saatte çıkarsa geçerlidir ama 10 dakikadan sonra ne zaman çıktı bilmiorm.. Bugün yapıcaktım işe geciktim o yüzden sabah idrarını kullanamadım yarın sabaha kadar olmazsam tekrarlıycam inşallah testi :)Canım sen bi daha yap bence hamile olabilirsin
hamile olabilirsin canım silik bişeyler var gibi testi tekrarla.Ben ilk 5-10 dakika bekleyip evden çıkmıştım canım herkes diyoki ilk yarım saatte çıkarsa geçerlidir ama 10 dakikadan sonra ne zaman çıktı bilmiorm.. Bugün yapıcaktım işe geciktim o yüzden sabah idrarını kullanamadım yarın sabaha kadar olmazsam tekrarlıycam inşallah testi :)
Kan ver canım garanti olsun
kaç gün gecikmen vardı?Hafta sonu gideceğim canım kan vermeye inşallah vardır bak testim bu çok hafif görünüyo ama yeri tam belli kırmızılık var hafiften.
O tarz kahverengi akıntılar bazen üşütünce bile olabilir canım dert edilecek bişey değildir merak etme :) Bu arada doktorla görüştüm.. Kolomen gecikme yapmaz dedi idrarda hemen çıkmayabilir kan ver hemen dedi :) Ben yarın akşam yaptırıcam kan testini :)gibigibiyim bişey sormak istiyorum reglm 5 veya 6 gün içinde bitmiş oluyor bu defa 7 gün hala kahverengi pembemsi akınıtım halen peçeteye geliyor bir bilgin varmı bundan?
Ay benim de böyle işte testimm kaç gün geçti senin canım ??Hafta sonu gideceğim canım kan vermeye inşallah vardır bak testim bu çok hafif görünüyo ama yeri tam belli kırmızılık var hafiften.
iyi hadi bakalımm inşallah canım umutluyum senden :)O tarz kahverengi akıntılar bazen üşütünce bile olabilir canım dert edilecek bişey değildir merak etme :) Bu arada doktorla görüştüm.. Kolomen gecikme yapmaz dedi idrarda hemen çıkmayabilir kan ver hemen dedi :) Ben yarın akşam yaptırıcam kan testini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?