- 26 Ekim 2015
- 134
- 59
- 13
kaç gün gecikmen vardı?
bugün 4 gün oldu canısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç gün gecikmen vardı?
Hayırlısıysa olsun inşallahhhiyi hadi bakalımm inşallah canım umutluyum senden :)
e hadi kan verin gidin de yahu..bugün 4 gün oldu canısı
Ay benim de böyle işte testimm kaç gün geçti senin canım ??
e hadi kan verin gidin de yahu..
inşallah canım bende gebelik belirtisi olabilr mi acaba diye merak ettimHayırlısıysa olsun inşallahhh
Nasıl regl değilmisin şimdi hemen gebelik olmazki canım ben mi yanlış anlıyorum kafam karıştıinşallah canım bende gebelik belirtisi olabilr mi acaba diye merak ettim
Ben de bugün 3 gün oldu testi dün yapmıştım 5 dk da bişey çıkmamıştı akşam eve gidince testi böyle buldum Eki Görüntüle 1741973 Eki Görüntüle 1741973
İnşallah hayırlısıyla olsun canım her isteyene versin Allah'ım inşallahhhhVallahi umutluyum ben bu ay ya annemin de 3 ay sonra olmuş İnşallah kırmızıları görmeyizz yaa inşallah karnımız doluşur
İnşallah hayırlısıyla olsun canım her isteyene versin Allah'ım inşallahhhh
Ben de söylemedim çünkü negatif demiştim ilk 5 dk da negatifti sonra akşam eve gelince böyle olmuş gördüm bişey demedim o yüzden belki geçersizdir diye :)İnşsllsh canım ya ben kocişe söylemedim testin böyle olduğunuuu
regl bitti canım..ama lekeler devam ediyor hiç böyle olmamlıştı üstüne görmelerde falan oluyormuş die okudum işte merak biraz benimkiNasıl regl değilmisin şimdi hemen gebelik olmazki canım ben mi yanlış anlıyorum kafam karıştı
Normal kanaman oldu mu peki geçtiğimiz 6 gün?regl bitti canım..ama lekeler devam ediyor hiç böyle olmamlıştı üstüne görmelerde falan oluyormuş die okudum işte merak biraz benimki
Ben de söylemedim çünkü negatif demiştim ilk 5 dk da negatifti sonra akşam eve gelince böyle olmuş gördüm bişey demedim o yüzden belki geçersizdir diye :)
sürpriz yaparsın inşallah :)İnşallah pozitif olur :) ben negatif çıktı dedim
oldu evet 4 gün 5 gün temiz di ondan sonra hafif hafif sanırım devamıydı anlamadım ya yok bişey şimdi gittim gelmedi artık kuruntu işte benimkiNormal kanaman oldu mu peki geçtiğimiz 6 gün?
ya bazen olabilir tabi öyle şeyler ama çok sık rastlanmıyo bana olmuştu mesela bayaa 6 gün şakır şakır kanamam olmuştu.. Sonra durmuştu 3 gün sonra tekrar gelmişti tekrar durup tekrar gelmişti falan.. Tesadüfen öğrenmiştim gebeliği.. Zaten aldırmam gerekmişti.. Neyse hiç hatırlamak bile istemiyorumoldu evet 4 gün 5 gün temiz di ondan sonra hafif hafif sanırım devamıydı anlamadım ya yok bişey şimdi gittim gelmedi artık kuruntu işte benimki
sürpriz yaparsın inşallah :)