How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

1 yil once cektirdim kapali dedi doktor tup bebek yaptirdim olmadi haziranda negatif sonuc aldim :KK43: sonra sut ebegumeci buhari yaptim ama sonuc noldu bilmiyorum oyle aman aman yatmiyorum bakma tamamen umudu kesmistimde bu buhar yine bebgi kaa sontu

Film çekilince açılmıştır ama tüpler.. Neden yatmıyorsun ki yat bence hiç belli olmaz.. Birde yumurtlamanda problem yok değil mi?

Anladım canım gebelik geçirdiğini unutmuşum ben ağustos ta mı geçirmiştin sanki..

İyice yatıyormusun ilişkiden sonra ?
Evt canım haziranda hamile kaldım ağustosta kürtaj oldum :( Bayaa sabaha kadar yatıyorum ama bacaklarımı falan kaldırmadım hiç onu yapamıyorum ben utanıyorum biraz öyle şeylerden :(

16 gün geçti benim ama idrar testim negatif canım sen ne zaman test yapmıştın??

cnm ben battan 3 gün önce evde gece 23:00 de yapmıştım. ikinci çizgi silikte olsa çıkmıştı. battan 1 gün öncede kan vermiştim 270 çıkmıştı. 48 saat sonra bidaha kan verdim 824 bi sonrakide 3206 çıkmıştı

cnm ben battan 3 gün önce evde gece 23:00 de yapmıştım. ikinci çizgi silikte olsa çıkmıştı. battan 1 gün öncede kan vermiştim 270 çıkmıştı. 48 saat sonra bidaha kan verdim 824 bi sonrakide 3206 çıkmıştı
işte bak önce yapmana rağmen çıkmış çıkıyo çünkü biliyorum benim 2 gün geçti çıkmadı bu sıkıntı bebekten değil yani :KK14::KK14:

işte bak önce yapmana rağmen çıkmış çıkıyo çünkü biliyorum benim 2 gün geçti çıkmadı bu sıkıntı bebekten değil yani :KK14::KK14:

cnm ama her bünye aynı değil. bazılarında ilk başlarda kanda bile çıkmıyor sonra çıkyor. sen herkese göre değerlendirme kendini

klomen i ilk kez kullamıyorsun demi aslında klomenin amcı var olan yumrtayı belirli bir olgunluğa getirmek değilmi,erken çatlayan yumurta sağlıksız mı oluyor döllenmiyor mu yani ben bunu pek anlayamıyorum bir türlü

klomen i ilk kez kullamıyorsun demi aslında klomenin amcı var olan yumrtayı belirli bir olgunluğa getirmek değilmi,erken çatlayan yumurta sağlıksız mı oluyor döllenmiyor mu yani ben bunu pek anlayamıyorum bir türlü
ilk kez kullanıyorum canım.. Benim yumurta sorunum da yok oluyo büyüyo ve tam gününde çatlıyo ama bu klomen bi de satısında artış yarattığı için şansı da artırıyo sanırım o yüzden verdi.. Klomen kullanmadığım ay 4 yumurtam vardı mesela ama kullandığım ay yani bu ay tek yumurta.. Neden böyle bilemedim

ilk kez kullanıyorum canım.. Benim yumurta sorunum da yok oluyo büyüyo ve tam gününde çatlıyo ama bu klomen bi de satısında artış yarattığı için şansı da artırıyo sanırım o yüzden verdi.. Klomen kullanmadığım ay 4 yumurtam vardı mesela ama kullandığım ay yani bu ay tek yumurta.. Neden böyle bilemedim
ya bazen bende düşünüyorum yumrtalarım tembelleşmiş olabilir mi diye, 6 ay oldu korunmasız.ayda birden fazla yumurtlamada olabiliyor yani öylemi.Yumurtlama hormonuna baktırmak lazım bide ona baktıracağım oda reglde mi bakılıyor

evet ona bakılmamış hormon testinde birde dr yok bişey görünmüyor deyince tekrar randevu almadım
Canım AMH yumurtlamayı değil de yumurtalık rezervlerini gösteren bi hormon benim sorunum zaten amh çok düşük olması acil çocuk yapmam lazım yani yoksa yumurtalarım bitebilir o yüzden bu ilaç olayına falan girdik aslına bakarsan.. Yoksa bana doktor dediki normalde 1 yıl süre veririm ben hastalarıma dedi ama sizin durumunuz farklı acele etmemiz lazım biraz dedi.. Ve amh de diğerleriyle aynı gün yapıldı sanırım 2. veya 3. günü reglinin

Canım AMH yumurtlamayı değil de yumurtalık rezervlerini gösteren bi hormon benim sorunum zaten amh çok düşük olması acil çocuk yapmam lazım yani yoksa yumurtalarım bitebilir o yüzden bu ilaç olayına falan girdik aslına bakarsan.. Yoksa bana doktor dediki normalde 1 yıl süre veririm ben hastalarıma dedi ama sizin durumunuz farklı acele etmemiz lazım biraz dedi.. Ve amh de diğerleriyle aynı gün yapıldı sanırım 2. veya 3. günü reglinin
anladım ya benimde öyleyse nerden biliyoruz bakılmamış ki amh gerçi ben ilk gebeliğide 18 ayda kaldım geç tutuyor sanırım

Back