How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ya bazen olabilir tabi öyle şeyler ama çok sık rastlanmıyo bana olmuştu mesela bayaa 6 gün şakır şakır kanamam olmuştu.. Sonra durmuştu 3 gün sonra tekrar gelmişti tekrar durup tekrar gelmişti falan.. Tesadüfen öğrenmiştim gebeliği.. Zaten aldırmam gerekmişti.. Neyse hiç hatırlamak bile istemiyorum :KK16:
neyse yani regl olmuştun bayağı benim 3/4 gün sürer zaten. bittiğine yakın leke olur ya obiraz uzun sürünce şüphelendim.senin 3 gün sonra tekrar geldiğinde regl gibimiydi akıntı şeklindemi? bide kokulara karşı hassas hissettim kendimi.

neyse yani regl olmuştun bayağı benim 3/4 gün sürer zaten. bittiğine yakın leke olur ya obiraz uzun sürünce şüphelendim.senin 3 gün sonra tekrar geldiğinde regl gibimiydi akıntı şeklindemi? bide kokulara karşı hassas hissettim kendimi.
Kahverengili bişilerdi ama baya fazla fazlaydı canım.. tekrar 1 gün sürüp durup 2 gün sonra tekrar olmuştu aynı şet yaklaşık 12 güne kadar uzamıştı toplamda.. İçine kurt düştüyse bi test yap istersen? Tedbirli olmakta fayda var ;)

Kahverengili bişilerdi ama baya fazla fazlaydı canım.. tekrar 1 gün sürüp durup 2 gün sonra tekrar olmuştu aynı şet yaklaşık 12 güne kadar uzamıştı toplamda.. İçine kurt düştüyse bi test yap istersen? Tedbirli olmakta fayda var :KK66:
devam ederse eğer bakiyim de ona göre..sagol canım:KK15:

Ben ilk 5-10 dakika bekleyip evden çıkmıştım canım herkes diyoki ilk yarım saatte çıkarsa geçerlidir ama 10 dakikadan sonra ne zaman çıktı bilmiorm.. Bugün yapıcaktım işe geciktim o yüzden sabah idrarını kullanamadım yarın sabaha kadar olmazsam tekrarlıycam inşallah testi :)
Hayırlısı canın bana sanki hamilesin gibi geliyor inşallah öyledir

Aranızda gebelik belirtisinde idrara sık cıkıp yanma olan var mı? yanma her zaman olmuyor ara da hafıften. adetime 1 hafta var. geceleri uyanıp lavobaya gider oldum bir kaç gündür. lavobaya cok sıkısmıs halde gıder oldum.

Back