How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar bisi sorucam benim tuplerim tikali oldugunu ogrendim 1 yil oluyor sut buhari ebegumeci buhari yaptim 3 gun buhara oturdum 1 hafta sonra pihtili kanamam basladi sonra ustune adet gordum asil sorum su kusura bakmayin oncelikle sizdede iliskiden sonra sivi akisi oluyormu acaba tup tikali diyemi disari cikiyor bilemedim

Kizlar bisi sorucam benim tuplerim tikali oldugunu ogrendim 1 yil oluyor sut buhari ebegumeci buhari yaptim 3 gun buhara oturdum 1 hafta sonra pihtili kanamam basladi sonra ustune adet gordum asil sorum su kusura bakmayin oncelikle sizdede iliskiden sonra sivi akisi oluyormu acaba tup tikali diyemi disari cikiyor bilemedim

Oluyor canım normal o, sen sadece maximum süre durabildiğin kadar dik bacaklarını yat çıkan çıkıyor..

Yani beybi Sperm sayısı, hareketliliği, morfolojisi ile ilgili diyorum yani.. Spermiogram testi yapıldı mı?
Haa yok tatlım yapılmadı ama hiç istemediler de heralde daha yeni gebelik geçirdiğim için olabilir ve benim test sonuçlarım hep sorunlu çıktığı için hiçbi doktor eşimden şüphelenmedi heralde :D

Haa yok tatlım yapılmadı ama hiç istemediler de heralde daha yeni gebelik geçirdiğim için olabilir ve benim test sonuçlarım hep sorunlu çıktığı için hiçbi doktor eşimden şüphelenmedi heralde :KK70:

Anladım canım gebelik geçirdiğini unutmuşum ben ağustos ta mı geçirmiştin sanki..

İyice yatıyormusun ilişkiden sonra ?

Hsg çektirmeyecek misin? birde ilişkiden sonra ne kadar yatıyorsun?
1 yil once cektirdim kapali dedi doktor tup bebek yaptirdim olmadi haziranda negatif sonuc aldim :( sonra sut ebegumeci buhari yaptim ama sonuc noldu bilmiyorum oyle aman aman yatmiyorum bakma tamamen umudu kesmistimde bu buhar yine bebgi kaa sontu

1 yil once cektirdim kapali dedi doktor tup bebek yaptirdim olmadi haziranda negatif sonuc aldim :KK43: sonra sut ebegumeci buhari yaptim ama sonuc noldu bilmiyorum oyle aman aman yatmiyorum bakma tamamen umudu kesmistimde bu buhar yine bebgi kaa sontu
tüplerin tıkalı ggit mi dediler Açılmıyor mu yok mu tedavi süreci.Neden buhar denedin?

Back