How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Film çekilince açılmıştır ama tüpler.. Neden yatmıyorsun ki yat bence hiç belli olmaz.. Birde yumurtlamanda problem yok değil mi?
Yok canim sukur birde kilo verdim doktorum gayet iyi demisti ama benim ask pitirciklarim bulusamiyor:)

Günaydınlar hepinize..kızlar adetime 6 gūn kala test yaptım silik çıktı heveslendim tabi şuan adete 4gūn var hiçbirşey çıkmadı moralim bozuldu ne yapayım sizce

Hayırlı sabahlar bugun adet günümden geçen 4.gün sabah test yaptım negatif 'çok belirgin diğer çizginin de yeri belli oluyodu ümitlenmek istemiyorum ama acaba idrardan dolayı mı diğer çizginin yeri belli oldu çok az görünüyo

Günaydın kızlar dün yaptığım ve tek çizgi çıkan testim akşam gittiğimde böyle olmuştu.. Başına böyle bişey gelen var mı?? Bugün gecikmemin 3. günü
2016-01-12 10.02.34.jpg

Canım sen bi daha yap bence hamile olabilirsin
Ben ilk 5-10 dakika bekleyip evden çıkmıştım canım herkes diyoki ilk yarım saatte çıkarsa geçerlidir ama 10 dakikadan sonra ne zaman çıktı bilmiorm.. Bugün yapıcaktım işe geciktim o yüzden sabah idrarını kullanamadım yarın sabaha kadar olmazsam tekrarlıycam inşallah testi :)

Ben ilk 5-10 dakika bekleyip evden çıkmıştım canım herkes diyoki ilk yarım saatte çıkarsa geçerlidir ama 10 dakikadan sonra ne zaman çıktı bilmiorm.. Bugün yapıcaktım işe geciktim o yüzden sabah idrarını kullanamadım yarın sabaha kadar olmazsam tekrarlıycam inşallah testi :)
hamile olabilirsin canım silik bişeyler var gibi testi tekrarla.

gibigibiyim gibigibiyim bişey sormak istiyorum reglm 5 veya 6 gün içinde bitmiş oluyor bu defa 7 gün hala kahverengi pembemsi akınıtım halen peçeteye geliyor bir bilgin varmı bundan?
O tarz kahverengi akıntılar bazen üşütünce bile olabilir canım dert edilecek bişey değildir merak etme :) Bu arada doktorla görüştüm.. Kolomen gecikme yapmaz dedi idrarda hemen çıkmayabilir kan ver hemen dedi :) Ben yarın akşam yaptırıcam kan testini :)

O tarz kahverengi akıntılar bazen üşütünce bile olabilir canım dert edilecek bişey değildir merak etme :) Bu arada doktorla görüştüm.. Kolomen gecikme yapmaz dedi idrarda hemen çıkmayabilir kan ver hemen dedi :) Ben yarın akşam yaptırıcam kan testini :)
iyi hadi bakalımm inşallah canım umutluyum senden :)

Back