- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
Bnm ayaklarım da hiç ısınmıyor ve karnım belim iyice fena etti beniAynen canım biz de :) benim de belim ağrıdı kaç gün önce belini üşütmüş olabilirsin
B de aynıyım canım heyecanlı bekleyişler :))Bnm ayaklarım da hiç ısınmıyor ve karnım belim iyice fena etti beni
Ayy yakında beraber güzel haber alalım insallahB de aynıyım canım heyecanlı bekleyişler :))
Amin canım amin inşallah ya olur inşallah bu ay :)Ayy yakında beraber güzel haber alalım insallah
Ay canım ya :) takma kafana oldu oldu olmadı birdahaki ay denersin :)Aslında takmayacaktim ama
Heyecandan uyuyamiyorum
Ya evet plan oydu ama iste bî heyecan sardıAy canım ya :) takma kafana oldu oldu olmadı birdahaki ay denersin :)
Rica ederim Can'ım benim hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz bayan olarak birbirimizi anlamalıyız :)Ya
Ya evet plan oydu ama iste bî heyecan sardı
Iyi niyetine tesekkur ederim
Malum bugünlerde pek bulunmuyor
Hoşgeldin canım hayırlısı olur umarım güzel haberlerini bekliyoruz :)Benim 3 gùnùm kaldı reglime. Cok yorgun hissediyorum kendimi. Baska bir degisiklik yok.... İnsallah sizler hamilesinizdir arkadaşlar.
Ben yeni evliyim cocuk dùsùnmùyoruz aslinda ama ben nedense yine de heyecenlìyìm. Hadi hayìrlisi . Eģer hamileysem mutlaka yazarimHoşgeldin canım hayırlısı olur umarım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Anladım canım ne zaman hayırlıysa sizin için Allah o zaman versin :) mutlaka bekliyor olacağımBen yeni evliyim cocuk dùsùnmùyoruz aslinda ama ben nedense yine de heyecenlìyìm. Hadi hayìrlisi . Eģer hamileysem mutlaka yazarim
Günaydın canım aaa yoksaaa :)Günaydın hatunlardün gece yatarken midem cok bulandi bir degişik hallerdeydi yanma falan
heyecanla bekleyişe devam ediyorumGünaydın canım aaa yoksaaa :)
Aaa evet unutkanlığım da başladı kesin gebeyim dermişim
Hemen ekliyorum canımbenim 9 şubat bende katılayım.LeylaKaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?