- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 34
Sıkma canını canım daha var bu ay olmazsa bir dahaki ay denersin allah büyüktürBen de bu sabah ağrım azalmış kalktım o heyecanla bir test yaptım negatif daha dört gün var ama uzuldum ne yalan soyliim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkma canını canım daha var bu ay olmazsa bir dahaki ay denersin allah büyüktürBen de bu sabah ağrım azalmış kalktım o heyecanla bir test yaptım negatif daha dört gün var ama uzuldum ne yalan soyliim
Aynen canım bekleyelim bakalım sonuç ne olacak ben de şuan hiçbir belirti yok sadece göğüslerim azheyecanla bekleyişe devam ediyorum
Ama internette hep okuyorum ki tuvalete gitmiş olun diye yani tuvaletiniz olmasın diye okuyorum hep şaşırdım vallahibenim bat da 7 şubat.
Kızlar yumurtlama günümde doktora gittim ben çatlama olayını kontorol edelim diye.
Elimizde takvim var ya tlflara indirdiğimiz belki kullanıyorsunuzdur.
Onda yumurtlama olduktan 3 gün sonra yumurta çatlamaya başlamıştı.
Yani programda dşük gebelik şansı diyor ama aslında tam çatlamış yumruta zamanı oluyor.
Yumurtalamadan 3 gün sonra başlıyor 5 gün sonuna kadar bir gün boş bir gün dolu olmalı muhakkak dedi doktor.
Bir de hafif idrara sıkışık olmalı kadın dedi.
Bu bilgi burda dursun.
Herkes doktorundan aldığı bilgileri aktarırsa güzel olur.
Nasıl bir rüyaydı canımbir arkadaşım hasta olmadan önce bir rüyamı yorumlamıştı.bu ay o yüzden daha bir beklemedeyim.
kendimi göbekli bir erkek olarak görüyordum.sigara içmeye uğraşıyordum.arkadaşlarıma sigara dağııtıyordum. arkadaşımda dr a git hamile olabilirsin dedi subat ayında.Nasıl bir rüyaydı canım
Ben de şuan hiçbir şey yok bütün belirtilerim kayboldu allah allah yorumlamaktan pek anlamam açıkçası :)Herkese iyi akşamlar. Valla bugun çok ıyıydım hiç belirti vs yok bende kayboldu gitti. Bir çikolata aşkı oldu AVM de normalde adet zamanı bıle şerbetli tatlı isterim çiko sevmem.. Belki o an istedim bilmiyorum. Dün sıcak duş ve ayaklara. Sıcak su torbası ıle bel ağrım ve kasık ağrım baya azaldı. Şimdilik birşey yok bakalım bata 8 gün kaldı. Bende rüyamı anlatayım kızlar bir yorumlayın. Kız kardeşimle bir köprüdeyiz. Kocaman birbalık var kafası erkekkafası esmer bir erkek. Göz göze geldik sonra köprüden yuvarlandı gitti bir daha görmedim. Anlamı nedir acaba?
Tabi ki canım :))Benimde bat 9 şubat benide alın aranızaaaa
Teşekkür ederim.çok heyecanlıyım ilk ayım benmde şuanki belirtilerim ara ara kasığıma batmalar giriyo. Göğsüme sancı girip geçiyo belim ağrıyo bide bakalım inşallahhTabi ki canım :))
Valla saka gibi kendimi de ıyı hissediyorum. Fazl takmıştım galibaBen de şuan hiçbir şey yok bütün belirtilerim kayboldu allah allah yorumlamaktan pek anlamam açıkçası :)
Aynen canım benim de ilk ayım aynı belirtiler ben de de vardı bir kaç gün önce ama şuan sadece Göğüslerim ağrıyor bi de sivilcelerim çıktı umutsuzlaştım..Teşekkür ederim.çok heyecanlıyım ilk ayım benmde şuanki belirtilerim ara ara kasığıma batmalar giriyo. Göğsüme sancı girip geçiyo belim ağrıyo bide bakalım inşallahh
Olabilir canım ya bende de bir belirti kalmadı göğüs ağrısı hariç sivilcelerim çıktı 4 gündür kesin adet olacağım (Valla saka gibi kendimi de ıyı hissediyorum. Fazl takmıştım galiba
Umudunu kaybetme canımm inşallah hamişsindiirAynen canım benim de ilk ayım aynı belirtiler ben de de vardı bir kaç gün önce ama şuan sadece Göğüslerim ağrıyor bi de sivilcelerim çıktı umutsuzlaştım..
Ahh keşke olsam Can'ım (Umudunu kaybetme canımm inşallah hamişsindiir
Ben de normalde sivilce çıkmaz ıkı gebeliğimde, de kocaman sivilce çıkmıştı bi tane. Umutsuzluğa kapılma kırmızıları görmeyene kadar umut var.Ahh keşke olsam Can'ım (
Ahh kuzum bilmiyorum sanki umutsuzum yok gibi ( Boğaz'ım ağrıyor bugün üşüttüm heralde (Ben de normalde sivilce çıkmaz ıkı gebeliğimde, de kocaman sivilce çıkmıştı bi tane. Umutsuzluğa kapılma kırmızıları görmeyene kadar umut var.
Cnm niye erken moral bozdun ki daha 5 günümüz var senle ayniyiz hiçbirşey bitmiş diilAhh kuzum bilmiyorum sanki umutsuzum yok gibi ( Boğaz'ım ağrıyor bugün üşüttüm heralde (