• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

benim bat da 7 şubat.

Kızlar yumurtlama günümde doktora gittim ben çatlama olayını kontorol edelim diye.
Elimizde takvim var ya tlflara indirdiğimiz belki kullanıyorsunuzdur.

Onda yumurtlama olduktan 3 gün sonra yumurta çatlamaya başlamıştı.
Yani programda dşük gebelik şansı diyor ama aslında tam çatlamış yumruta zamanı oluyor.
Yumurtalamadan 3 gün sonra başlıyor 5 gün sonuna kadar bir gün boş bir gün dolu olmalı muhakkak dedi doktor.

Bir de hafif idrara sıkışık olmalı kadın dedi.

Bu bilgi burda dursun.
Herkes doktorundan aldığı bilgileri aktarırsa güzel olur.
Ama internette hep okuyorum ki tuvalete gitmiş olun diye yani tuvaletiniz olmasın diye okuyorum hep şaşırdım vallahi

bir arkadaşım hasta olmadan önce bir rüyamı yorumlamıştı.bu ay o yüzden daha bir beklemedeyim.

Herkese iyi akşamlar. Valla bugun çok ıyıydım hiç belirti vs yok bende kayboldu gitti. Bir çikolata aşkı oldu AVM de normalde adet zamanı bıle şerbetli tatlı isterim çiko sevmem.. Belki o an istedim bilmiyorum. Dün sıcak duş ve ayaklara. Sıcak su torbası ıle bel ağrım ve kasık ağrım baya azaldı. Şimdilik birşey yok bakalım bata 8 gün kaldı. Bende rüyamı anlatayım kızlar bir yorumlayın. Kız kardeşimle bir köprüdeyiz. Kocaman birbalık var kafası erkekkafası esmer bir erkek. Göz göze geldik sonra köprüden yuvarlandı gitti bir daha görmedim. Anlamı nedir acaba?

Herkese iyi akşamlar. Valla bugun çok ıyıydım hiç belirti vs yok bende kayboldu gitti. Bir çikolata aşkı oldu AVM de normalde adet zamanı bıle şerbetli tatlı isterim çiko sevmem.. Belki o an istedim bilmiyorum. Dün sıcak duş ve ayaklara. Sıcak su torbası ıle bel ağrım ve kasık ağrım baya azaldı. Şimdilik birşey yok bakalım bata 8 gün kaldı. Bende rüyamı anlatayım kızlar bir yorumlayın. Kız kardeşimle bir köprüdeyiz. Kocaman birbalık var kafası erkekkafası esmer bir erkek. Göz göze geldik sonra köprüden yuvarlandı gitti bir daha görmedim. Anlamı nedir acaba?
Ben de şuan hiçbir şey yok bütün belirtilerim kayboldu allah allah yorumlamaktan pek anlamam açıkçası :)

Teşekkür ederim.çok heyecanlıyım ilk ayım :olamaz: benmde şuanki belirtilerim ara ara kasığıma batmalar giriyo. Göğsüme sancı girip geçiyo belim ağrıyo bide bakalım inşallahh
Aynen canım benim de ilk ayım aynı belirtiler ben de de vardı bir kaç gün önce ama şuan sadece Göğüslerim ağrıyor bi de sivilcelerim çıktı umutsuzlaştım..

Back