• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ya kızlar sanki bi ağırlık var da düşecek gibi vajinamdan
Ay düşmesin ya kalsın orda :bicak:
Kizlarrrr bende daha olmadım hafif hafif bi türlü şiddetlenmeyen bi sanci var karnımda olacaksa olsun bitsin dediğim, bugün tam günümdeyim olmam gerekiyo ama geç döllenme de olabilir mi acaba ondan mı negatif çıkar testler ,kafamda deli sorularrr:confused:
aynen canım gbenim ç döllenme de olabilir sıkma canını hayırlısı allahtan bizde iyiyiz bat bekliyoruz çalışmalara devam :)

Kızlar daha önce hamileyken test yaptığımda idrarda uçuşan beyaz deişik şeyler vardı büyük büyük şimdi yumurtlamadan 1 hafta geçti yine onlardan var tabi normalde de varsa bilemem ama tabi dayanamayıp test yapınca gözüme takıldı bu bi belirtimidirki? ??

Bayanlar merhaba bugün regl olmam lazımdı ama olmadım. Test yaptım ( meraktan çatlarım duramam ki ) sonuç negatif...sizce erken mi yaptım? Birkaç gün beklemeli miyim
Lütfen cevap :(

İnşallah Allahımmm çok merak ediyorum:) yarın sabah geçerse diğer gün mü yapayım kan testini...yarın tekrar test yapsam çıkar mı acaba
Bence kan testi yaptır yarın çünkü benimde geçti günüm testler negatif:bicak:, bende yarin kan testi verip kurtulacam artık kasık ağrısından uyuyamiyorum göğüslerim şiş her belirti var ama testler negatif, hakkımızda hayırlısı haber et test sonucunu ,inş hamilesindir:anneadayı:

Kızlar daha önce hamileyken test yaptığımda idrarda uçuşan beyaz deişik şeyler vardı büyük büyük şimdi yumurtlamadan 1 hafta geçti yine onlardan var tabi normalde de varsa bilemem ama tabi dayanamayıp test yapınca gözüme takıldı bu bi belirtimidirki? ??
Geçen test yaptığımda bendede vardı onlardan ama negatif çikti :110:

Bence kan testi yaptır yarın çünkü benimde geçti günüm testler negatif:bicak:, bende yarin kan testi verip kurtulacam artık kasık ağrısından uyuyamiyorum göğüslerim şiş her belirti var ama testler negatif, hakkımızda hayırlısı haber et test sonucunu ,inş hamilesindir:anneadayı:
İnşallah ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum sonu hüsran oluyor ağlıyorum sonra:( sadece dua edelim çok umitlenmeyelim bence...sende bana haber et canımm.insallah hamileyiz dir

İnşallah ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum sonu hüsran oluyor ağlıyorum sonra:KK43: sadece dua edelim çok umitlenmeyelim bence...sende bana haber et canımm.insallah hamileyiz dir
İlk mi senin cnm benimki ilk obyüzden acaip stresliyim iki üç aydır olmuyo bizimde hayırlısı bakalım böyle daha önce gecikmismiydi adetin kaç aydır deniyorsunuz

İlk mi senin cnm benimki ilk obyüzden acaip stresliyim iki üç aydır olmuyo bizimde hayırlısı bakalım böyle daha önce gecikmismiydi adetin kaç aydır deniyorsunuz
Evet ilk..bizim 3.ay korunmadan.3 aydır olmuyor yani :( Allah tabi yıllardır isteyip olmayanae sabır versin. Gecikmedi böyle

Kızlar benim adetlerim düzensizdir kistim de var, 33-35-40 bu şekilde gelir adetim. Gecen ay 25 gün gecti, kist geciktirmiş. SAT 9mart 22si gece ilişki oldu bende bugün bi gebelik testi yaptım negatif cıktı erken mi yaptım kızlar

Kızlar benim adetlerim düzensizdir kistim de var, 33-35-40 bu şekilde gelir adetim. Gecen ay 25 gün gecti, kist geciktirmiş. SAT 9mart 22si gece ilişki oldu bende bugün bi gebelik testi yaptım negatif cıktı erken mi yaptım kızlar
Erken gebelik testi bile yapmış olsanız erken bence

Kizlar ben adet oldum o_O:silah: haber vereyim dedim çok üzgünüm bütün belirtiler boşmuş meğer hepsi psikolojik

Kizlar ben adet oldum o_O:silah: haber vereyim dedim çok üzgünüm bütün belirtiler boşmuş meğer hepsi psikolojik
Canım benim geçmiş olsun sıkma canını hayırlısı değilmiş bir dahaki ay olur inşallah sabırla bekleyelim sakın ama sakın üzülme

minel123 minel123 Biz bayadır korunmuyoruz ama tam anlamıyla çalışmalarımız 4 ay önce başladı. Kontrole gittim folik aside başladım bi sıkıntı da yok çok şükür fizyolojik açıdan. Sanırım ben çok fazla kafaya takıyorum. Senin de yavrunu Allah bağışlasın darısı da ikinciye olsun inşallah

Cok tesekkur ederim canim
gercekten stres yapma , stresin vucutta etkilemedigi hicbir noktamiz yok.. ve gebe kalmayi etkiledigi de herkes tarafindan bilinen bir durum ..
sen elinden geleni yap ama psikolojinin etkilenmesine izin verme ..
bak goruceksin sonunda sende anne olucaksin Allahin izniyle

Back