• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

merhaba arkadaslar oncellikle allhm herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallh banada insallh benim iki ay boyunca adetim tam gununde oldu adetim martin 4 oldum. adetim iki gun surdu ilk defa. normalde adetim 5 gun surer. test yaptim negatif çıktı teste guvenmedim kan testi yaptrmadan için rahat etmiycek oyuzden bu cumartesi gunu doktora gidecem. sizce üstüne görmüş olabilirmiyim

D Dumanikara haklılık payın var psikoloji de etkiliyor olabilir. Yarın test almayı düşünüyorum ama hala kesin karar veremedim. 1 hafta kaldı adetime yani en azından takvime göre öyle. Ay ama çatlayacam artık adet gelecekse de gelsin bir an önce. Şiştim davul gibi. Ayrıca sana da mutlu yıllar :)

Çok teşekkür ederim canım. Sen test yaptın mı ?

Kızlar ben adet oldum dün akşam. Üç yumurtam vardı iğne ike catladı ikisi. Peki neden hamilelik olmuyor. Neyden olabilir başka

canım bir sürü sebebi olabiliyor, belki de hayırlısı oluyor no stress lütfen :)
incir kürü felan mı denesen?

Gerçi sen klomen kullanmışsındır şimdiye,

Canım benim bu dönem çok zor ve çok sancılı bir dönem canını sıkma tabiki zorluklar çıkacaktır karşımıza pes etmeyelim kimse bize destek olmasa bile biz birbirimize destek olalım ne olursun umudunu itirme tekrar yazdı tekrar al evlat hayattaki en güzel şeylerden bir tanesi benim hiç olmadı ama hissedebiliYorum lütfen umudunu kaybetme ben hep yanındayım yeterki savaşmayı bırakma bugün git yazdır geç kalma ..

canım yoksun ortalıkta en son test yapıyordun noldu????

konunu bıraktın gittin :)

Eşim de cuma günü muayeneye gidecek. Eğer onda da bi sorun yoksa ya ben çok fazla stres yapıyorum ondan olmuyor ya da biz çok tembeliz verimli çalışamıyoruz :KK48:
Selam canim yazdigin belirtileri okudum benim 7.5 yasinda bir kizim var bu yazdigin belirtilerin cogunu yasadim ama emin ol gebelik belirtileri adet belirtilerine cok cok benziyor ... bizde ikinci icin bu ay biraktik korunmayi bakalim nasip artik ☺

Test yapmıştım dün negatif çıktı. Az önce de tokat gibi kırmızıları gördüm :duduk: 4 gün erken geldi adetim. Bu ay da bebişli değil göbüşlü gezicem :işsiz:

minel123 minel123 Biz bayadır korunmuyoruz ama tam anlamıyla çalışmalarımız 4 ay önce başladı. Kontrole gittim folik aside başladım bi sıkıntı da yok çok şükür fizyolojik açıdan. Sanırım ben çok fazla kafaya takıyorum. Senin de yavrunu Allah bağışlasın darısı da ikinciye olsun inşallah

Ben de takip edeceğim ama testi de yapabilir miyim bilmiyorum Uğraşamam herhalde o kadar derin İkinci aydan sıkıldım vallahi
takip ettiğim zaman gebe kalmayı aklımdan çıkaracağım insallah sürpriz olur artk bizlere insallh çok geçmeden hepimiz evladimizi tez zamanda kucagimiza aliriz

Back