olsun yine de kontrol ettirin tatlım o zaman gençmiş,
Değişmiş olabilir mi diyosun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun yine de kontrol ettirin tatlım o zaman gençmiş,
Değişmiş olabilir mi diyosun?
Merhaba kızlar bugün adet günüm gelen giden Yok çok şükür sizler ne durumdasınız bakalım :))
Canımmmm ay sen hamilemisiiiiinnn yaaa maşallah subhanallah yerim ya allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canımmmCanooo merhabaa gelen giden varmıı inşallah gelmemiştiir
Evet canım dün adetime 4 gün kala test yaptım pozitif çıktı hcg değerimde 11. Umarım yükselir p.tesiye kadar. Geç yumurtladığım için 5 haftalık görünüyo halbuksam daha çok yenii adetin geçtiyse test yapsana canımmmCanımmmm ay sen hamilemisiiiiinnn yaaa maşallah subhanallah yerim ya allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canımmm
Henüz kırmızılar yoook :) çok şükürttt :)) Niğde bulantım var azıcık
Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına yok canım ya bir hafta geçsin ancak o zaman yaparım geçen ay yedi gün geçti onun üstüne oldum o yüzden pek umutlanmıyorumEvet canım dün adetime 4 gün kala test yaptım pozitif çıktı hcg değerimde 11. Umarım yükselir p.tesiye kadar. Geç yumurtladığım için 5 haftalık görünüyo halbuksam daha çok yenii adetin geçtiyse test yapsana canımmm
Allah razı olsun canım Allahım sanada versin tez zamanda. Nasıl dayanıyosun bende 1 hafta geçtikten sonra test yaparım dedim ama dayanamadım. İnşallah vardır. Bi belirtin varmıTebrik ederim canım çok sevindim senin adına yok canım ya bir hafta geçsin ancak o zaman yaparım geçen ay yedi gün geçti onun üstüne oldum o yüzden pek umutlanmıyorum
Âmin canım benim dua et bana hafiften mide bulantım var ama adet olacağım zaman da oluyor o yüzden tek bağlamıyorum gebeliğe ne kadar düşünürsen o kadar olmuyor çünküAllah razı olsun canım Allahım sanada versin tez zamanda. Nasıl dayanıyosun bende 1 hafta geçtikten sonra test yaparım dedim ama dayanamadım. İnşallah vardır. Bi belirtin varmı
Âmin canım benim dua et bana hafiften mide bulantım var ama adet olacağım zaman da oluyor o yüzden tek bağlamıyorum gebeliğe ne kadar düşünürsen o kadar olmuyor çünkü
Öyle mi :) vallahi ben de kullanacağım en sonunda ama acelem Yok kilo da veriyorum ya sıkıntı Yok o yüzden bekleyebilirim az daha :)Aynen canım aklından çıkar .inan hep dua ediyorum herkese. Ben bu ay sıfır stres yaptım bide ovülasyon testi kullandım çok işime yaradı
Öyle mi :) vallahi ben de kullanacağım en sonunda ama acelem Yok kilo da veriyorum ya sıkıntı Yok o yüzden bekleyebilirim az daha :)
Ah kuzum benim çok şükür bir 58 olsammm :))Aynen canım güncel kilonada baktım süper gidiyosun böyle devam et:))
Olursun canım azimli ol hep :)Ah kuzum benim çok şükür bir 58 olsammm :))
Canooo merhabaa gelen giden varmıı inşallah gelmemiştiir
Allah razı olsun canım darısı senin başına :)) kasıklarımda batma oldu göğüslerim şişti bide afedersin gazım var şuan bu kadarrTEBRİK EDERİM CANIM. ESKİ TOPİĞE BAKARKEN TEZSADÜF ÇİZELGENİ GÖRDÜM TEBRİK ETMEK İSTEDİM. RABBİM SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN CNM. BELİRTİLERİN NELERDİ CNM
SAĞLIKLA KAVUŞMANIZ DİLEĞİMLE TATLIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINAAllah razı olsun canım darısı senin başına :)) kasıklarımda batma oldu göğüslerim şişti bide afedersin gazım var şuan bu kadarr
SAĞLIKLA KAVUŞMANIZ DİLEĞİMLE TATLIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA
Eee kuzum anlat bakalım senin belirtilerin neydi :)Olursun canım azimli ol hep :)