• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlar hamilelik belirtileri nelerdir bana yazar mısınız

Canım adet belirtilerine benzer ama kendini gözlemledikçe biz ne anlatsak hepsi bir süre sonra insan kendine buluyor,

ama yine de söyleyim, göğüste aşırı hassaslık damarlar belirgin olur, uçlar hafiften koyulaşır,
uyku hali olur, bazılarında sol bacakta çekilme şeklinde ağrı oluyormuş, sol alt kasıkta yine ani saplanmalar, burunda kaşıntı da oluyormuş hatta kirpiklerin çarpık durmasını bile okumuştum :D:D

Millet.. dün kahve rengi leke gördüm bugün öğlen kırmızı leke şimdi de çamur gibi lekelenmem olmuş. Sebebi nolabilir acaba ya??? Tedirgin oldum gerçekten. Gebelikten umudu kestim zaten ama bu niyedir ya

Millet.. dün kahve rengi leke gördüm bugün öğlen kırmızı leke şimdi de çamur gibi lekelenmem olmuş. Sebebi nolabilir acaba ya??? Tedirgin oldum gerçekten. Gebelikten umudu kestim zaten ama bu niyedir ya
insallh gonlun istedigi gibidir insallahhhh hamilesindir

sıkma canını canım her işte bir hayır muhakak vardır.

eşini kontrol ettimişmiydiniz?

Hayır ama onda problem olmadığına eminim. Eski sevgilisiyle olan bi ilişkisinde kız hamile kalmıştı 2 aylıkken farketmiştiler sonra öğrenci oldukları için aldırmışlar ordan biliyorum yani

Bazen düşünüyorum acaba onların işlediği günahı ben mi ödüyorum diye..:KK43: niye ben olayım ki?? Benim ne suçum olabilir ki ben yaşayayım
Ahhh canımm benimm ahh...ben eşin için dedim onu bu arada.sen o günahı asla cekmemelisin tabiki.ama eşin ah almış bence

Çok üzülüyorum bu duruma. Bildiğin çocuğum olmuyor bir yıl denememe rağmen...
Doktora gittiniz mi canımm
İnşallah Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.ve tüm bekleyenlere insallahh...
Dualarım hep sizlerle....

Back