- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 34
Ehehe :) nasıl gidiyor çalışmalar :)Meraklı bekleyiş içinde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ehehe :) nasıl gidiyor çalışmalar :)Meraklı bekleyiş içinde :)
Ehehe :) nasıl gidiyor çalışmalar :)
Aaa öyle mi inşallah hayırlısı olur canım senin için :))Canım ben sat 23 şubat adet döngüm 36 gün bu gün adet olmam gerekiyor ama istemiyorum inş olmam :)
Aaa öyle mi inşallah hayırlısı olur canım senin için :))
Aynen vallahi biz de çok istiyoruz inşallah nasip olur bize ne kadardır deniyorsunuz canımSağol canım benim, inşallah bende eşimde çok istiyoruz
Adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı canım benim de bir hafta gecikmiş da sonra adet oldum ben de çok düşündüm hamile miyim değil miyim diye ben de 33 35 günde bir oluyorum 40. gün de olmuştum inşallah senin için hayırlısı olur canım sıkma canınıBenimde adet döngüm 35-36 gün sürüyo bugün yarın olmam gerekli ben iki kere test yaptım negatif çıktı canım sıkıldı ,olsaydı çıkmaz mıydı en azından silik olsaydı 10gündür tüm belirtileri yaşıyorum adet belirtisi mi hamilelik mi çözemiyorum sanki adet olacakmışım gibi gidip gidip bakıyorum
Aynen vallahi biz de çok istiyoruz inşallah nasip olur bize ne kadardır deniyorsunuz canım
Benimde adet döngüm 35-36 gün sürüyo bugün yarın olmam gerekli ben iki kere test yaptım negatif çıktı canım sıkıldı ,olsaydı çıkmaz mıydı en azından silik olsaydı 10gündür tüm belirtileri yaşıyorum adet belirtisi mi hamilelik mi çözemiyorum sanki adet olacakmışım gibi gidip gidip bakıyorum
Stresten de gecikiyor sanırım bu adetler inş cnm sağol burada okumadığım yer kalmadı belirtiler için. Ama pek umudum yok hayırlısı hakkımızdaAdet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı canım benim de bir hafta gecikmiş da sonra adet oldum ben de çok düşündüm hamile miyim değil miyim diye ben de 33 35 günde bir oluyorum 40. gün de olmuştum inşallah senin için hayırlısı olur canım sıkma canını
İnş hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerle gelelim inşBende aynı durumdayım. Uğrarım bu ay birbirimize hayırlı haberlerimizi veririz
İnş hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerle gelelim inş
Sen yumurtlama günlerini nasıl hesaplıyorsun biraz geç oluyor ya bizimkisiİnş inş düşün ki artık kalmışsam ona nasıl söyleyeceğimi düşünmeye başladım
Sen yumurtlama günlerini nasıl hesaplıyorsun biraz geç oluyor ya bizimkisi
Amin canım benim sıkma canını hayırlısı dediğin gibi gönlümüz gibi olur inşallah herşey :)Bir yıl oluyor işte .. rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder inş tüm isteyenlere bize de
İlk ay bende öyleydim biliyor Muş'un ama artık önemsemiyorum kafaya takınca olmuyor diyorlar takmıyorum artıkStresten de gecikiyor sanırım bu adetler inş cnm sağol burada okumadığım yer kalmadı belirtiler için. Ama pek umudum yok hayırlısı hakkımızda
İns en kısa zamanda bizimde bebişlerimiz olur ben bu ay çok dinledim kendimi , haftalardır hamile gibi davrandm ama bidaha böyle yapmayacağm , allah ne zaman verirseAmin canım benim sıkma canını hayırlısı dediğin gibi gönlümüz gibi olur inşallah herşey :)
İlk ay bende öyleydim biliyor Muş'un ama artık önemsemiyorum kafaya takınca olmuyor diyorlar takmıyorum artık
Aynen canım benim amin inşallah ..İns en kısa zamanda bizimde bebişlerimiz olur ben bu ay çok dinledim kendimi , haftalardır hamile gibi davrandm ama bidaha böyle yapmayacağm , allah ne zaman verirse
Kizlarrrr bende daha olmadım hafif hafif bi türlü şiddetlenmeyen bi sanci var karnımda olacaksa olsun bitsin dediğim, bugün tam günümdeyim olmam gerekiyo ama geç döllenme de olabilir mi acaba ondan mı negatif çıkar testler ,kafamda deli sorularrrYa kızlar sanki bi ağırlık var da düşecek gibi vajinamdan