Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar doktora geldim çok heyecanlıyımmm bana şans dileyiiiin
Canim adet oldun muBakalım canım bu aydan sonda inşallah
Canim bahar sendromu benzeei oldu psikiyatriye gittim. Bizim psikolojimiz iyi olmazsa cocugumuza nasil.faydamiz olur? Adamlari dusunme onlar anlamaz 2 dk lik zevk sonunda sorumluluk aliyorlar bir omur. Onlar icinde koly degil bu surec ve onlar bizim gibi icini dokemez. Takilma bosver canim. Bu ay klomen yerine corekotu kuru yap canim birde kiru incir icine ceviz koy heegun4 ytane ye. İnsallah klomenden daha faydali cnm.ben klomen kullanıyorum psikolojim allak bullak oldu bilmiyorum yan etkimidir nedir. eşimde hiç destek değil bana. Anlamıyor tek stresli sen misin diyor.
Kavga ettik tüm klomenleri çöpe attım bende. Tekrar yazırsam mı bilemiyorum :/
Canim adet oluyorum yazmissin sanirim hakkinda hayirlisi insAllah bu ay ovulasyon testi denesene en azindan yumurtladigin sonemi iyi degerlensirirsin.Kızlar doktora geldim çok heyecanlıyımmm bana şans dileyiiiin
Canim bahar sendromu benzeei oldu psikiyatriye gittim. Bizim psikolojimiz iyi olmazsa cocugumuza nasil.faydamiz olur? Adamlari dusunme onlar anlamaz 2 dk lik zevk sonunda sorumluluk aliyorlar bir omur. Onlar icinde koly degil bu surec ve onlar bizim gibi icini dokemez. Takilma bosver canim. Bu ay klomen yerine corekotu kuru yap canim birde kiru incir icine ceviz koy heegun4 ytane ye. İnsallah klomenden daha faydali cnm.
Haaa bi de gaz olayı var. Bizim okul inanılmaz soğuk ve ayaklarım hiç ısınmıyor dolayısıyla gaz oluyor sürekli bende. Ayrıca son denemenin üstünden 8 gün geçti o da yumurtlama günümdeydi zaten. Test yapsam mı yapmasam mı bilemedim
En önemlisi göğüste şişlik ve ağrı. Bende 1 yılda en fazla 2 kez olur bu durum adetten önce. Şimdi göğüslerime dokunamıyorum çok ağrıyor. En çok da bu belirtiye güveniyorum
Canım doğum günün kutlu olsun çok haklısın herkes bir doktor kontrolünden geçmediBu arada kızlar sizlerle çok önemli bir şey paylaşacağım.
yaştan dolayı (bugün 32 yi dolduruyorum ) hemen doktor tavsiyesi ile klomene başlamıştım progestereon felan. oysa hiçbir hormon bozukluğum , kistim de yoktu kadın doğumcular direk bana yöneldiler. kimse de demedi ki eşini de kontrol edelim.madem yaşınız ileri çocuk düşünüyorsunuz hemen.
Özel bir hastaneden kimse yönlendirmeden Sperm sayısı bir yaptık ki sorun eşimde. 15 miltyon olması gereken sperm 600 bin sadece şimdi onunla ilgili doktora gidiyoruz.
Demem o ki bebek düşünen herkes kadın ve erkek dahil olmak üzere hemen doktordan geçsin. zaman kaybetmeyin doktorlar yönlendiremiyorlar bizleri.