Kızlarrr gebe miyimmm
kan testi pozitif gözüküyor ama insaallah hamilesindir
D Dumanikara haklılık payın var psikoloji de etkiliyor olabilir. Yarın test almayı düşünüyorum ama hala kesin karar veremedim. 1 hafta kaldı adetime yani en azından takvime göre öyle. Ay ama çatlayacam artık adet gelecekse de gelsin bir an önce. Şiştim davul gibi. Ayrıca sana da mutlu yıllar :)
Kızlar ben adet oldum dün akşam. Üç yumurtam vardı iğne ike catladı ikisi. Peki neden hamilelik olmuyor. Neyden olabilir başka
Kızlarrr gebe miyimmm kan testi 2 de alıcam sonucıu
Canım benim bu dönem çok zor ve çok sancılı bir dönem canını sıkma tabiki zorluklar çıkacaktır karşımıza pes etmeyelim kimse bize destek olmasa bile biz birbirimize destek olalım ne olursun umudunu itirme tekrar yazdı tekrar al evlat hayattaki en güzel şeylerden bir tanesi benim hiç olmadı ama hissedebiliYorum lütfen umudunu kaybetme ben hep yanındayım yeterki savaşmayı bırakma bugün git yazdır geç kalma ..
Eheheh canım merhaba :)) diyet yapıyorum testim negatif adet oldum bitti :) hayırlısı böyleymişcanım yoksun ortalıkta en son test yapıyordun noldu????
konunu bıraktın gittin :)
Selam canim yazdigin belirtileri okudum benim 7.5 yasinda bir kizim var bu yazdigin belirtilerin cogunu yasadim ama emin ol gebelik belirtileri adet belirtilerine cok cok benziyor ... bizde ikinci icin bu ay biraktik korunmayi bakalim nasip artik ☺Eşim de cuma günü muayeneye gidecek. Eğer onda da bi sorun yoksa ya ben çok fazla stres yapıyorum ondan olmuyor ya da biz çok tembeliz verimli çalışamıyoruz
İnşallah canım benim sıkma canını ben de beklemedeyim ..kızlar adet oldumgelcek aya hamile kalirim insaallah
İnşallah canım benim sıkma canını ben de beklemedeyim ..
Üzülme canım benim :)öyle üzüldüm ki hiç beklemiyordum kendimi gebe gibi hissediyordum bu sefer adetim 9 gün erken oldum
artk bu ay yumurtlama ve yumurta catlamasini takip edecemÜzülme canım benim :)
Ben de takip edeceğim ama testi de yapabilir miyim bilmiyorum Uğraşamam herhalde o kadar derin İkinci aydan sıkıldım vallahiartk bu ay yumurtlama ve yumurta catlamasini takip edecem
takip ettiğim zaman gebe kalmayı aklımdan çıkaracağım insallah sürpriz olur artk bizlere insallh çok geçmeden hepimiz evladimizi tez zamanda kucagimiza alirizBen de takip edeceğim ama testi de yapabilir miyim bilmiyorum Uğraşamam herhalde o kadar derin İkinci aydan sıkıldım vallahi
İnşallah canım hayırlısı olurtakip ettiğim zaman gebe kalmayı aklımdan çıkaracağım insallah sürpriz olur artk bizlere insallh çok geçmeden hepimiz evladimizi tez zamanda kucagimiza aliriz
Huhu kızlar ne var ne yok nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?