Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Canim bahar sendromu benzeei oldu psikiyatriye gittim. Bizim psikolojimiz iyi olmazsa cocugumuza nasil.faydamiz olur? Adamlari dusunme onlar anlamaz 2 dk lik zevk sonunda sorumluluk aliyorlar bir omur. Onlar icinde koly degil bu surec ve onlar bizim gibi icini dokemez. Takilma bosver canim. Bu ay klomen yerine corekotu kuru yap canim birde kiru incir icine ceviz koy heegun4 ytane ye. İnsallah klomenden daha faydali cnm.

Merhaba kızlar ! Şu an adetime tam 8 gün var. Günlerdir forumda hamilelik belirtilerini okuyorum. Sonunda yazmaya karar verdim.
4 5 aydır bebek için uğraşıyoruz sayılır ama şimdiye kadar gelen giden yok. Ama bu ay çok erkenden bi takım belirtiler geldi. Gerçi adet belirtilerimle aynı ama yine de içime kurt düştü.
Size birazdan okuduğum belirtileri ve bendekileri yazıcam

Belirtiler şöyle:
1. Şiddetli kasık ağrısı veya adet sancısına benzer bi sancı.=》 bunlar bende de var ama zaten adetim çok şiddetli geçtiği için ve adet belirtilerim 1 hafta öncesinde başladığı için bu yaşadığım neyin belirtisi anlayamadım. Sadece bu kez çok çok daha önceden başladı.
2. Üşüme, iç ürpermesi, ayak üşümesi =》 Ben normalde de aşırı aşırı üşüyen biriyim o yüzden burdan da anlayamıyorum.
3. İştah artması. Maşallah iştahım her zaman yerinde. Ama bu aralar daha bi açık gibi. Birden burnuma olmadık bi yemek kokuyor falan. Bi de doymak bilmiyorum
4. Uyku hali ve halsizlik =》 Bunlar da normalde olan şeyler. Uzak bi köy okulunda öğretmenim. Günlük 100 km yol yapıyorum. Erken kalkıyorum okulda çok yoruluyorum o yüzden hep uykuluyum
5. Biri çok burnum kaşınıyordu demişti o bende de var şu an. Mide bulantım da var ara ara ama bu kadar erken olmaz zaten o.
6. Son olarak rahim bölgesinin üst kısmında biraz sertlik var.

Bacılar durum bu. Bi yardım ediverin hayrınıza. Bu arada yaşım 31 2,5 yıllık evliyim. Allah nasip ederse ilk çocuğumuz olacak inşallah.
Liste varsa beni de ekleyin lütfen. Bat 27 Mart. Hepinizi öpüyorum

Haaa bi de gaz olayı var. Bizim okul inanılmaz soğuk ve ayaklarım hiç ısınmıyor dolayısıyla gaz oluyor sürekli bende. Ayrıca son denemenin üstünden 8 gün geçti o da yumurtlama günümdeydi zaten. Test yapsam mı yapmasam mı bilemedim
En önemlisi göğüste şişlik ve ağrı. Bende 1 yılda en fazla 2 kez olur bu durum adetten önce. Şimdi göğüslerime dokunamıyorum çok ağrıyor. En çok da bu belirtiye güveniyorum

canım yüksek tutmaya çalışıyorum morali tabi çok teşekkür ederim desteğin için.

tatlım çok güzel belirtiler bunlar en önemli belirtileri yaşamışsın. Test yap tabiki ama biz kaç aydır bu forumda bütün belirtileri bende dahil yaşadık. ARtık okudukça psikoloji mi etkileniyor ne oluyor bilmem.Biraz sabır adet günü bekle bence test yaparsan da çıkmazsa acaba erken olduğu için mi çıkmadı diyor insan.

Bu arada kızlar sizlerle çok önemli bir şey paylaşacağım.
yaştan dolayı (bugün 32 yi dolduruyorum ) hemen doktor tavsiyesi ile klomene başlamıştım progestereon felan. oysa hiçbir hormon bozukluğum , kistim de yoktu kadın doğumcular direk bana yöneldiler. kimse de demedi ki eşini de kontrol edelim.madem yaşınız ileri çocuk düşünüyorsunuz hemen.

Özel bir hastaneden kimse yönlendirmeden Sperm sayısı bir yaptık ki sorun eşimde. 15 miltyon olması gereken sperm 600 bin sadece şimdi onunla ilgili doktora gidiyoruz.

Demem o ki bebek düşünen herkes kadın ve erkek dahil olmak üzere hemen doktordan geçsin. zaman kaybetmeyin doktorlar yönlendiremiyorlar bizleri.

Canım doğum günün kutlu olsun çok haklısın herkes bir doktor kontrolünden geçmedi

Kızlar bende geçen ayın 19 unda adet oldum. Adetin üçüncü günü klomen basladım sabah ve akşam olmak üzere birer tane. O bitti çatlatma iğnesi oldum ilişki önerdi doktor. Progeston verdi onu kullandım biteli bi hafta oldu yarın adet olmam lazım inş olmam hamıleyımdır beklemedeyim hiç bir belirtide hala yok

D Dumanikara haklılık payın var psikoloji de etkiliyor olabilir. Yarın test almayı düşünüyorum ama hala kesin karar veremedim. 1 hafta kaldı adetime yani en azından takvime göre öyle. Ay ama çatlayacam artık adet gelecekse de gelsin bir an önce. Şiştim davul gibi. Ayrıca sana da mutlu yıllar :)

Eşim de cuma günü muayeneye gidecek. Eğer onda da bi sorun yoksa ya ben çok fazla stres yapıyorum ondan olmuyor ya da biz çok tembeliz verimli çalışamıyoruz

Kızlar ben adet oldum dün akşam. Üç yumurtam vardı iğne ike catladı ikisi. Peki neden hamilelik olmuyor. Neyden olabilir başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…