Ahh canım benim amin inşallah bugün test yaptım negatif üzüldümİnsAllah gec dollenmedir tatlim. Rabbim yuzunu guldursun seninde bekletmeden.
Aslinda biz bayanlarin en buyuk yanlisi takvime takilmak oluyor. Bazi aylar erkek yumurtluyoruz bazi aylar gec. Nedeni de bazen daha saglikli beslenme ile yumurtan cabuk gelisiyor. Bazen de gec gelisiyor. Bunun en iyi tahmini ovulasyon testleri. Bevek istiyorsan bunu kullanmalisin her ay.Ahh canım benim amin inşallah bugün test yaptım negatif üzüldümtakvime göre 21 22 gibi yumurtluyorum ama tam ne zamn olduğunu hatırlayamadım o yüzden çıksa şimdiye kadar çıkmaz mıydı sence öyle de düşünüyorum bir de adet olacakmış gibi karnım ağrıyınca kafamda deli sorular
Bakalım canım bu aydan sonda inşallahAslinda biz bayanlarin en buyuk yanlisi takvime takilmak oluyor. Bazi aylar erkek yumurtluyoruz bazi aylar gec. Nedeni de bazen daha saglikli beslenme ile yumurtan cabuk gelisiyor. Bazen de gec gelisiyor. Bunun en iyi tahmini ovulasyon testleri. Bevek istiyorsan bunu kullanmalisin her ay.
Canım zamanı gelmemiştir demekki sıkma canını bir problemin var mıTam tamına benim de 8 gün var adetime.amahiç ümidim yok.6 aydırdeniyoruz ama her ay hayal kırıklığı.o yüzdenumudum yokk
Belirtiler için çok erken canım inşallah rabbim gönlüne göre verir .. Benin'de 3 gün geçti adetim karnım ağrıyor adet olacakmış gibi ayırıp geçiyor ben de bekliyorumKasıklarımda agrı felan yok. Sadece bi anda kaltıgımda tansiyonum düşüyor sanırım bas dönmesi oluyor hemen geçiyor. Bide ara ara sırtımda üşüme oluyor bazende hararet vasıyor onuda kullandığım ilaçlara baglıyorum. Bide 3 yıllık evliyim temmuz ayından beri korunmuyoruz. Hala beklemedeyim inş birlerinde bebekleri olur allahım yardım eder
Benim henüz ilk denemem canım adet düzensizliğimde yok 5 6 ay kendim denemek istiyorum eğer olmazsa doktora giderim 10 aylık evliyim daha :)Daha önceki yorumlarınıda okumustumds sanırım tahlıl felan yaptırmadın. Ben ilk devlet hastanesine gittim yumurtalıkların gayet iyi korunmamışsa yeni bırakmışın bir yıl bekle dedi doktor adet düzensizliğimde vardı. Güvenemedin özele gittim ve prolaktın değerimin yüksek olduğunu ögrendim. İlaç kullandım düştü şükür. Demem o ki bi özel doktora git geç kalmadan tahlillerini yaptır yinede sen bilirsin en azından yaptırmadım diye pişman olmazsın
Canım benim bu dönem çok zor ve çok sancılı bir dönem canını sıkma tabiki zorluklar çıkacaktır karşımıza pes etmeyelim kimse bize destek olmasa bile biz birbirimize destek olalım ne olursun umudunu itirme tekrar yazdı tekrar al evlat hayattaki en güzel şeylerden bir tanesi benim hiç olmadı ama hissedebiliYorum lütfen umudunu kaybetme ben hep yanındayım yeterki savaşmayı bırakma bugün git yazdır geç kalma ..ben klomen kullanıyorum psikolojim allak bullak oldu bilmiyorum yan etkimidir nedir. eşimde hiç destek değil bana. Anlamıyor tek stresli sen misin diyor.
Kavga ettik tüm klomenleri çöpe attım bende. Tekrar yazırsam mı bilemiyorum :/
Canım zamanı gelmemiştir demekki sıkma canını bir problemin var mı[/QUOTE
Dr un demesi bi prob yokmuş.bakalım kısmet
Canım benim bu dönem çok zor ve çok sancılı bir dönem canını sıkma tabiki zorluklar çıkacaktır karşımıza pes etmeyelim kimse bize destek olmasa bile biz birbirimize destek olalım ne olursun umudunu itirme tekrar yazdı tekrar al evlat hayattaki en güzel şeylerden bir tanesi benim hiç olmadı ama hissedebiliYorum lütfen umudunu kaybetme ben hep yanındayım yeterki savaşmayı bırakma bugün git yazdır geç kalma ..
Rica ederim kuzum benim yaşasın o zamaaaannnçok teşekkurler tatlım desteğin için. Evet pes etmek yook
Bat ne zamnİdrar tahlili için erken mi kızlar
Daha çok erken yapman için adetinin geçmesi lazım bazılarında adet öncesi de çıkabiliyor istersen kan testi de yaptırabilirsin sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?