• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

:KK74:
Eheh inanmıyorum ben hamile olduğuma ya :KK70:

İnşallah seninkini daha çoşkulu karşılayacağız canım
Vallahi ben de inanamıyorum biliyor musun yani hiç inanamıyorum aslında bu ay çok ümitliyim ama inanmıyorum olacağını :KK61:
Ay canım benimmm amin inşallah canım:KK74:

:KK74:
Vallahi ben de inanamıyorum biliyor musun yani hiç inanamıyorum aslında bu ay çok ümitliyim ama inanmıyorum olacağını :KK61:
Ay canım benimmm amin inşallah canım:KK74:

belli bir kaç aydan sonra artık hep olumsuza hazırlamışız kendimizi, aslında ümitli değilde inançlı olmaya başlarsak bence olur :)

belli bir kaç aydan sonra artık hep olumsuza hazırlamışız kendimizi, aslında ümitli değilde inançlı olmaya başlarsak bence olur :)
Ehehe aslında benim 2. Ayım neden olmuyor diye çok dertleniyorum Çünkü bir rahatsızlığım tok çok şükür ilk ay pek çalışamadığımız için 1. Ayım bile diyebilirim :)

Ehehe aslında benim 2. Ayım neden olmuyor diye çok dertleniyorum Çünkü bir rahatsızlığım tok çok şükür ilk ay pek çalışamadığımız için 1. Ayım bile diyebilirim :)

amaaaannnnn :D

kız bende birşey sandım. Benimde daha 6 ay yeni doldu o yüzden stres yapmıyorum.

doktor kontrolünden geçmtin mi en başından hormon testi felan canım.

amaaaannnnn :KK70:

kız bende birşey sandım. Benimde daha 6 ay yeni doldu o yüzden stres yapmıyorum.

doktor kontrolünden geçmtin mi en başından hormon testi felan canım.
:hamarat: Ne kadarlık evlisin sen canım yok sadece yumurtalıklarıma filan baktı o şekilde söyledi başka +1 testi yapmadı:KK51:

Gunaydin kizlar.
8 mart kadinlar gunumuz kutlu olsun.

Ben aksam resmen adrt olacakmisim gibi baya baya agriya uyandim. Bugun de hafif var usume geliyor bacagima vuruyor agrisi. 5 gun var bata bekliyorum..

Back