Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Gunaydin kizlar.
8 mart kadinlar gunumuz kutlu olsun.

Ben aksam resmen adrt olacakmisim gibi baya baya agriya uyandim. Bugun de hafif var usume geliyor bacagima vuruyor agrisi. 5 gun var bata bekliyorum..
İnşallah hamilesinde canım

Günaydın hanımlar batlarınız ne durumda ? Bebiş haberi veren olacak mı bu ay?

Günaydın hanımlar batlarınız ne durumda ? Bebiş haberi veren olacak mı bu ay?
Benim bat bugün gelen giden yok olmayacakta sanırım test yapacağım bugün hayırlısı allahtan Şen'de durum nedir :)

Umitsizlik yok kizlar derin nefes alip bebeklerimizi hayal edecegiz.

Benim donem 5 gun gecikti. Kan testinde hamilelik cikmadi hala adet olmayi bekliyorum

Klomen ve progesteron kullandim ama beni acayip gerdi bu ilaclar :/

Umitsizlik yok kizlar derin nefes alip bebeklerimizi hayal edecegiz.

Benim donem 5 gun gecikti. Kan testinde hamilelik cikmadi hala adet olmayi bekliyorum

Klomen ve progesteron kullandim ama beni acayip gerdi bu ilaclar :/
Hayırlısı canım benim de adet günüm bugün test yaptım negatif beklemedeyim

Slm kizlar. Net dongumu bilmiyorum hormon ilaci kullandigim icin.ama 30 gun varsayarsak bat15 mart.ve ben bugun kan testi yaptirdim beta 0.00 cikti.fakat dun ve onceki gun asiri bel bacak agrim arti vajinal kasintim vardi bugunde goguslerim sizliyo resmen.sizce erknmi davrandim test icin

Belirtiler için erken canım ve kanda gebelik çıkmamış biraz daha bekle :)

Saol canim darisi basiniza insAllah. Saglik ocagina gittim ogluma ilac yazdirmaya pazartesuli gel kan testi yapalim dedi. İnsAllah guzel sonuclar alirim.
Maşallah canım yaz bakalım belirtilerini bir de adet dönemin kaç günde bir

Bebek istedimden beri duzensiz klasik olarak stres vs. Normalde 28 gunde. 13. Gun akintim geldi muhtemel 14 de catladi yumurtam. Catladiktan sonra akintim oldu beyaz 6/7 gun surdu sonra sari bi akinti geldi ve bitti. Arada kasiklarima minik batma oluyor. Goguslerim ayni sonuk sismedi. Arada cizz ediyor igne batar gibi o kadar. Baska belirtim yok cnm. Pek hamile gibi hissetmiyorum acikcasi bu yuzden sasirdim.

O
lsun canım hayırlı uğurlu olsun

Darisi basina insAllah canim sende nedir durumlar?
Amin kuzuşum inşallah :) adet olmadım yarın itibari ile 4 gün olacak :) çarşambaya kadar bekleyeceğim olmazsam test :) ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyor arada. Arada da kasığım ağrıyor birşey anlamadım valla

İnsAllah gec dollenmedir tatlim. Rabbim yuzunu guldursun seninde bekletmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…