Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

adet olan arkadaslar insallah onumuzdeki ay hamis olursunuz uzulmeyin. bende bi olsam da rahatlasam cok stres yapti adetim gecikince cok fena oluyorum her yanim agriyor mideme sanci giriyor bir cozulsem de rahatlasam. bugun butun gun temizlik yaptim ki hareket olunca daha cabuk cozuluyor diye velim ve kasiklarim agriyor gelicek galiba

bu ay çok. Zorlandım ben hep hafta sonuna denk gelirdi.buscopan agrı kremi ile idare. Ediyorum şimdilik.inş acillik olmam

bu ay çok. Zorlandım ben hep hafta sonuna denk gelirdi.buscopan agrı kremi ile idare. Ediyorum şimdilik.inş acillik olmam
Bu ağrılar çocuk doğurunca geçiyor bende çok kötü olurdum ilkde baya, azaldı. İkincide şimdi öyle şiddetli ağrım yok. Bir minoset kesiyor

Bu ağrılar çocuk doğurunca geçiyor bende çok kötü olurdum ilkde baya, azaldı. İkincide şimdi öyle şiddetli ağrım yok. Bir minoset kesiyor
henogramdaki plt yüksekti onu dikkate alan olmadı haşimato şekerde çok imkansız değil çocuk için. hsg yaptırdığımda foloplarımı biraz dar buldu buda imkansız değil dedi doktor peki sorun nedir bilemedim.her şey müsaitse

Bata 7 günüm kaldı ama başım ağrımaya başladı . Önceki gibi hafif mide bulantısı da yok . hayırlısı Allah tan

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar moralinizi bozmayan inşallah bu ay olacak hep birlikte :) hamilelerimiz nasıllar bulantı aşerme vs belirtileri var mı bebişleri için doktora gittiler mi ? Bu arada batlarınızı bekliyorum

Bata 7 günüm kaldı ama başım ağrımaya başladı . Önceki gibi hafif mide bulantısı da yok . hayırlısı Allah tan
Merhaba canım benim de yedi gün kaldığında başım ağrıyordu hemde üç gün sürdü hafif hafif şüphelenmiştim ama adet oldum inşallah sen Hamilesindır başka bir bilirsin yok mu

Sorun kafanın rahat olmaması cnm. Çocuk yapmak için seviştiğin zmn olmuyor . Rahat ol olursa olur olmazsa baska ay baska, zaman herşeyin çözümü var ölüm hariç. Sabırlı olacağız. İnşallah vakti gelince olacak.

Bence beni gece eşim dövüyor. Bu kadar ağrının baska sebebi olamaz. Belim kasiklarim karnim ayni anda basladi . Kasik vardi hafif hafif ama bugun bi bambaska. Yumurtlama olali 8 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…