• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Bir şey sorabilir miyim ? Belki psikolojiktir ama hani damar atarya tık tık bazen . Benim sol tarafımda öyle azıcık bir hareketlenme oldu. Birazda ara ara üşüme oluyor. Aile hekimliğine ne Zaman kan vermek lazım En. Erken?
Hadi inşallah bebiştir cnm en erken iki Gun kala yaptır

Hadi inşallah bebiştir cnm en erken iki Gun kala yaptır
Hani bir hafta önceden tahmin eden predictor lerden var ya? Ondan alıp duruma göre doktora koşucam. Kanımda pıhtılaşma da var malum. Evi süpürmesem mi acaba? Ağır kaldırdım komşunun 25 aylık oğlunu. Bir de üstüne ev işi ile yorulmasam mı? Biraz evhamlıyım ama bu kötü düşünceyi kafamda büyütmeyeyim süpüreyim diyorum hem de çekindim

hanımlar bir şey sormak istiyorum.
aile hekiminde hormon testi yapılıyor mu? fsh,lh,tsh gibi.
ona göre gideceğim.Benim kadın doğumcu o testleri ben yapmıyorum aile hekimine git demişti.Bazı siteler de de aile hekimlerinin hormon testi yapmadıkları yazıyor,telefon ile arıyorum ama açan yokki.

Hani bir hafta önceden tahmin eden predictor lerden var ya? Ondan alıp duruma göre doktora koşucam. Kanımda pıhtılaşma da var malum. Evi süpürmesem mi acaba? Ağır kaldırdım komşunun 25 aylık oğlunu. Bir de üstüne ev işi ile yorulmasam mı? Biraz evhamlıyım ama bu kötü düşünceyi kafamda büyütmeyeyim süpüreyim diyorum hem de çekindim
aslında şöyle de düşünmek lazım 2 çocuklu hamile olanlar var,onlar mecbur çocuklarını kucağına alıyorlar,bence sadece çok ağıra zorlama. Bugün de ev süpürmeyi ver nolcak bir günde evi pislik götürmez.:KK49:
bazı testler erken tahmin ederiz diyor ama bence biraz daha bekle.tabi karar yine senin.
hakkında hayırlısı olsun.ayrıca doktor pıhtılaşma için daha hamilelik olmadan en başından önlem alması gerekmez mi?

aslında şöyle de düşünmek lazım 2 çocuklu hamile olanlar var,onlar mecbur çocuklarını kucağına alıyorlar,bence sadece çok ağıra zorlama. Bugün de ev süpürmeyi ver nolcak bir günde evi pislik götürmez.:KK49:
bazı testler erken tahmin ederiz diyor ama bence biraz daha bekle.tabi karar yine senin.
hakkında hayırlısı olsun.ayrıca doktor pıhtılaşma için daha hamilelik olmadan en başından önlem alması gerekmez mi?
Benim arkadaşım gebe kalıp gitti sonra doktor pıhtılaşma için bir şeyler verdi. Benim ablam da gebeliği önceden öğrenip gitti ona da pıhtılaşma tedavisine öyle başladılar. Önceden sıvılaştırıcı vermediler. Bir de oran a göre değişiyor galiba

hanımlar bir şey sormak istiyorum.
aile hekiminde hormon testi yapılıyor mu? fsh,lh,tsh gibi.
ona göre gideceğim.Benim kadın doğumcu o testleri ben yapmıyorum aile hekimine git demişti.Bazı siteler de de aile hekimlerinin hormon testi yapmadıkları yazıyor,telefon ile arıyorum ama açan yokki.
Telefona bakmıyorlarsa gidip sor bence ama aile hekimlerinin aylık kotaları var mesela on kişiye o test yapılıyorsa bir ay içinde o yüzden başka forumlara yaZmışlardır bakmıyorlar diye.

Kızlar iyi akşamlar. Ben adet olmadım olacak gibi ağrım da yok belki gecikir beklemedeyim. Arada sol kasığım batıyor belki üşüttüm dün dip köşe temizlik yaptım
Bi yorgunluk var sanki troitim yükseldi gene arada nefesim kesiliyor çünkü. Sanki sanki sankiiii sankiiii

Aynen katılıyorum canım valla eşimden utandım bu ay. Adam kesin hamileyim gözüyle baktı. Dün çok keyifsizdi. Biraz moral verdim :)
Kış ayları üşütme çok olur kadınlarda. En iyisi yazın yapmak. Şubat mart boş geçiyorum çinli amcalar erkek diyor pas geçiyoruz. Bu aya kız dediler ama olmadı kısmet. Nisan mayısta sahalarda olurum. O zmna kadar yine yanınızdayım ama :)
Siz böyle yazmıştınız

10 gunse bekle bak ben cumartesi yaptım sıfır cizgi vardı insan cıkamyınca uzuluyor bosuna moralini bozucan belki biraz daha bekle derim:)
testte çıkmıştı dimi canım bende şuan adet yok .bel ağrısı var.belkide vücudum kendini tutuyor diye düşünüyorum.

Herkese günaydın leyla kıröızı kart yedi topikle ilgiyi kesti LeylaKaya LeylaKaya nerelerdesin yeni batlar ekleyelim.

Ben hala adet olmadım korkuyorum. Kist yapmasın yumurtam. Pazartesiye kadar gelmezse dr gideceğim. Maşallah. İki hamişimiz oldu darısı diğer bat bekleyenlere...

Back